Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte girişimcilik diye buna derim; Zombi Alışveriş Merkezi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

abi bu ay zombi istilası, ay zombiler saldırsa götümü kemirse, ay zombi istilası olursa nabarım ben diyenler biraz gerizekalı mı ne, bana mı öyle geliyo, açık açık da sövmek istemiyorum alınan olmasın şimdi

hay ağzını öpeyim
Mesaj tarihi:
yapılır yapılır da paintball bile çocukça geliyor bana, burada amaç ne onu çözemedim. üstüne böaaa diye gelen birini görüp kaçmak mıdır yani? bir de 10 15 kişi geziyorlar falan. tek başına olsan hadi biraz ürkütücü olur. 15 kişi gezmenin zevki de yok ki.
Mesaj tarihi:
amma alındınız içerlediniz yahu

adamlar bi iş yapmış.istiyen gidip yapar.kapalı gişeymiş zaten

yok gerçekçi değil yok bilmemne fds
Mesaj tarihi:
lan zombi apocalypse olasda gitsek diye atip tutuyonuz,
evde hamambocegi gorunce poponus tutusa tutusa capsli topic aciyonuz nasi oldurcem bunu diye adfdsfsdf

citoslami oldurceniz lan zombileri :)
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

ciddi ciddi düşünebilirim bu oalyı türkiye' de. tabi o fiyatlarla ve o mekanla değil. daha ufak bir yer, daha cuzi rakamlar. da zombi nereden bulucaz o sıkıntı.

Çoğu Türk kızı makyajla bunlara benziyor. Allık overload.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Nick ve post uyumsuzluğu...

LOOOOL

copry said:

Bone said:

hemen de kopyalayın, çalın tabii.
biraz orjinal olun.

uzaylı istilası yapın

Vampir de olur

ama parlayan vampirler

açılmaz bizde. açılsa tutmaz.
giderim abii diyenler gitmez. zaten orijinali kadar da iyi de olmaz ama orijinalinden pahallı olur. ava çıkın daha güzel. domuz falan görürseniz ona avans verir ve kaçarsınız bir. işte heyecan!
Mesaj tarihi:
olmamış ya, zaten olmaz da yani zombileri insanlar canlandırınca. anca taşak yaparsın eğlenirsin, ki zaten videodaki elemanlar da gülüyor falan zombi saldırınca. zombie apocalypse değil de zombie theme park atmosferi.
  • Yeni Oluştur...