Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 gecen streamin birinde motorun onunun kalktigini gorduydum ama ben yapamadim var mi bilen eden? ayrica painkiller falan var onu icme tusu ne? silahlarin arasinda mi gozukuyor? bi de seyi soylicem; normal hayatta nefret ettigim sey olan checkine sardim. allah benim cezami verecek, her checkin yeri icin duruyorum bisiler birakiyorum aliyorum falan. hastaligi kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Madcat said: gecen streamin birinde motorun onunun kalktigini gorduydum ama ben yapamadim var mi bilen eden? mouse scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tus degil di mi direk scroll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 evet o yüzden motorda öne yatması sıkıntı biraz.scrollaman gerekiyo devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Sufi said: konuşma ilacını iç Elindeki kool-aid'i ver de onunla iyi gidiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 miner olur çıkarsınız ayık olun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Ben bunu görmemişim la. http://forum.paticik.com/read.php?73,7597349#msg-7597349 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Sufi said: konuşma ilacını iç abi gene sandalyeden düşürdün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 istediğiniz zaman oyuncu bulabiliyor musunuz ya?20 kere sıraya giriyorum 2sinde buluyor anca.onda da noobluğumdan hüsranla sonuçlanıyor ahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 biraz beklersen buluyor ya, o arada gorev yapamadigin icin free roaming modunda sehirde gezmen gerekiyor tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yok hepsinde player not found diyip bitiriyor aramayı.krize giriyorum.online hacking çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 simdiye kadar hic basima gelmedi o , 1 kere ben ipral ettim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 uPlay sorunlu şuan, o yüzden olmuyordur. Release'in ardından ilk günün sonunda başladı problem, benim oyuna giren olmadı sonra. Normalde herhangi bir yerde çat diye oyununa giriyorlar. Göreve başlayacaksın, locked diyor ve anlıyorsun girmek üzere olduklarını falan. Ben uplay düzelene kadar oynamıyorum oyunu. Hack olayının keyfi bambaşka çünkü. Abi bu kadar ağlamanın manası ne bu arada? Oyun gayet güzel işte. Ben beklentimi düşük tuttum ve ağlamıyorum. GTA5'i oynayayım dedim, sub-30 FPS görünce çıktım oyundan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 gta v'in ps4'e gelmesi lazim ya. ps3 direk bottleneck guzelim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 arada streamlerine falan bakıyorum da güzel gibi geliyor bana oyun ya. etrafla interaction sıfır denmiş de geçen yolun ortasında dururken eleman, geldi birisi fotoğrafını çekti adamın seni tanıyorum diye bastı gitti sonra mesela. etraftaki herkesin ayrı random da olsa kişiliğinin olması falan iyi şeyler. bana questler vasat geldi kameraları kullanıp hacklemek falan saçma bir de. araba kontrolleri de zayıf gibi her izlediğim adam kaza yapmadan bir yerden bir yere gidemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 cunku acele ediyor, tusa bastigin anda araba altindan kayip gidiyor, hafif dokunuslarla cok guzel araba deneyimi yasanabilir. kalasnikof gibi kullanicaksin arabayi teker teker tik tik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 motor ya kesinlikle.motoru kullanması o kadar zevkli ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 O kadar da kötü değil oyun aslında. Full fiyatını hakedecek kadar da iyi degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 'everything is connect, except for uplay' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 full fiyati dedigin 60 euro, indie oyunlar bile 15 dolardan basliyor, fiyatin kac olmasini bekliyorsunuz ki ben onu yillardir cozemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 60 euro mu yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 adamların fiyat normal de bizim dolar, euro normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Q4WzeeY2-Ig http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--8BtXReRT--/ls5meuxycv1vyt7lrlu2.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--zC5ykqU8--/pqrylxj17b14hftmubis.jpg http://kotaku.com/watch-dogs-would-make-a-pretty-great-bollywood-movie-1583412862 AHAHAHHHHHHHAAAAAAAAAAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 olm siyahı nasıl saklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar