Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 beyler offline uplayi açın, go online deyin. Ben bir AC oyunu ile offline yaptım sonra online olunca WD'ye girmeyi denedim. Bu sefer de dosyalar senkronlanamadı birkaç kere ısrarlı denemelerim sonucu o da haloldu. Velhasıl kastırın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ne şans be 40 yılın başında anno açim dedim watch dogs release ine denk geldi serverlar sıçık. Bu salak ubisoft un drm sine cidden uyuz oluyorum bu kaçıncı oynayayım diyipde bağlanamadığım. Bir çözüm vs de getirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 araba dışında bi problem görmedim henüz ama çok az oynadım.bu arada araba sürmek ne kadar kötüyse, motor sürmesi o kadar zevkli.hele yan yatışlar falan çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/hnhcck5bddjtnbklwdal.jpg ubisoft yazarları bi 5 sene fln geriden mi geliyor nedir. Şu billboardlarda çıkan meme ler çok salakça ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 all your abse dısındakilere gerek yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 daha yaratıcı şeyler yazabilirlermiş yani şunlar yerine. birde ipad'e çıkmış ctOS app ama serverlar çökük oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 araba kullanma mekanigi cok kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ben motor yada jiplerle yardırıyorum direk en temizi. birde bi ara paticenek multiye girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ben indirime girmesini beklerim herhalde..SleepingDogs kivamina duser elbet. Bide bu downgrade olaylari baya tatsizlasmaya basladi ya..The Division umarim temiz sekilde cikar, ertelenmis gene. :/ http://www.youtube.com/watch?v=L_A6Z3gkXlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 gief division ya, hype dogs bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 mono said: Ben indirime girmesini beklerim herhalde..SleepingDogs kivamina duser elbet. Bide bu downgrade olaylari baya tatsizlasmaya basladi ya..The Division umarim temiz sekilde cikar, ertelenmis gene. :/ http://www.youtube.com/watch?v=L_A6Z3gkXlk ohooo oyunu baya leşe çevirmişler lan. üzücü. ama paramı da kaptırmamış olmam sevindirici lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ctos mobile zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 oyun neyi leşe çevirmişler ben goremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi atmosfer yaratan efektlerin yarısından fazlası yok neyini göremedin... hani en belirgini barmıdır nedir o mekanın girişinde e3'te duman püskürten zımbırtılar var, release'de ışıklandırmasıyla beraber dumandan da eser yok. giriş kapısında dışarıda tavandaki ışıklar e3'te girintili çıkıntılı, release'de düz texture. genel olarak gölgelendirme epey zayıflamış. hani o 2 görüntü arasında fark göremiyorum diyorsan efsane göz varmış sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 insnaların duvar gibi olması da efsaneymiş sdfds. iki insanın arasından geçemedi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ARF ARF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ya o video baya yalan ama oyun sonuçta kötü bir oyun değil. Mal ubi gereksiz hype yapacağına normal oyunu göstereydi bu kadar bok atmazdı millet. Ha tabii böyle gidip de geçen sene çıkarsalar oyunu GTA V baya yok edermiş bunu satışlarda heralde sdf Birde senaryo görevlerinde, kimse Aiden'ın vigilante olduğunu bilmiyor, insanlar öğrenmesin diye kasıyor, kız kardeşi eskisi gibi olma diyor, belli ki şimdi yaptıklarını bilmiyor. Adam Chicago'nun Batman'i gibi takılıyor. Fakat sonra böle arada göstedikleri haber programlarında direk Vigilante Aiden Pierce diyorlar. Ben mi bir şeyi kaçırdım arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Aynen, hype ettirecem diye yalan atip durunca millet soruyor haliyle "nerde o ruzgar? nerde o ortam aydinlatmalari? nerde o sis? Nerde o fizik?" diye.. Saints Row kivaminda indirim'lik oyun gibi duruyor...zaten zilyon tane DLC pompalarlar simdi, hepsini tek paket alirim sonra...su dev orumcekle teror estirme modu super duruyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 downgrade yürek burktu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 The Division'a gelecek downgrade hükümet düşürtecek cinsten olay çıkarır bence. Şunda bile onca downgrade'e rağmen PS4'te 900p çalışıyorsa The Division'ı düşünmek istemiyorum. Yalnız birçok element var tabi. GTA5 ile karşılaştırmak zorunda kalıyor herkes ve GTA5 daha üstün her şekilde, fakat Rockstar'ın open world şehir deneyimini de katmak gerek işin içine. AC serisinde ki orta çağ şehri ile modern dünya şehri ayrı birşey. Ubisoft buna rağmen çok başarılı bir iş yapmış. Boyundan büyük işe kalkışıyor Ubisoft, en büyük hatası bu. 5 platforma birden release etmek nasıl bir kasış demek düşünmek bile istemiyorum. Bu yüzden adamlara kredi veriyorum yani. Ubisoft oyunlarını oynarken şirket içi kaosunu görebiliyorum. Oyunları bölük pörçük resmen. Çünkü oyunun her partını ayrı stüdyolarına yaptırıyorlar. O yüzden de bir taraf çok güzelken, oyunun başka bir tarafı resmen 3. sınıf kalıyor. Ubi şimdi paniktedir. Çünkü Watch Dogs E3 reveal'ında yaptığı hileyi AC: Unity ve The Divison'da da yaptı ve Watch Dogs'ta ki uproar'u gördü. Şimdi bakalım Unity'yi E3'te nasıl gösterecekler. Oyuna gelince, aldığımdan beri onca gün geçti, hala Act 2'nin başındayım ve multi oynuyorum. Çok keyifli online kısmı. Tam bir görece başlayacağım biri hacklemeye başlıyor, haydaaa koştur bul adamı. Çok zevkli. Hikaye biraz sıradan gidiyor şimdilik. Karakterlere ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 division gimplenmis cikarsa yakarlar ubisoftu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 division'da patlicak muhtemelen. woç dogs gibi şişti o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 progamer said: Ya o video baya yalan ama oyun sonuçta kötü bir oyun değil. Mal ubi gereksiz hype yapacağına normal oyunu göstereydi bu kadar bok atmazdı millet. Oyunun kötü olup olmamasından ziyade, AC serisinin devamı, Ubisoft'un yeni bombası, Next Gen'in yıldızı gibi başlıklarla tanıtılan oyunun bu kadar hayal kırıklığı olması. PS4 ve XBox One'larda oynayacağımız için, sis ve ışıklandırma gibi yeni efektleri önplana gösterebilecekken, XBox 360 grafiklerine dönmüş. Bu oyun 8 sene önce çıksa çok değişik bir deneyim sunabilirdi, ama Sleeping Dogs ve GTA5'ten sonra anlamsız kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Pc portu berbat diyolar la doğru mu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 next generation consoles fos çıktı. gta 3 tarzı grafiklerle olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar