Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yabgu said:

Öyle de sistemlerimize göre yakışmayan fps değerleri almaya devam ediyoruz. Tam bilek kesmelik.

Unutulmaya başlanmış 560Ti ile birlikte özel efektler kapalı, çoğu ayar orta seviyede iken 30FPS üstü kafi benim için TPS'lerde.

Açıkçası tahminimden daha iyi çıktı diyebilirim benim durumuma göre. Sizdeki kartlarla çok daha iyi sonuçlar almanız gerekiyor ancak önümüzde bu kadar örnek varken PC tarafında optimizasyon beklemek...
Mesaj tarihi:
df said:

benim kart msaa8x ile 30 a fln düşüyormuş ama temporal smaa ile geri kalan her şey açık 55fps veriyormuş. karşılaştırma resimlerine baktım çok yakın hiç gerek yok msaa8x e fln. yarı yarıya değecek fark yok.

kart ne? nvidia sanırım

7970 oc ile 40 fps civarı alıyorum bende temporal smaa, ultra'da. sli desteği gelmiş, sanırım crossfire desteği de yok henüz
Mesaj tarihi:
AMD beta driverı çıkmış, watch dogs için

https://mega.co.nz/#!8ZEgCJyI!CXHI7xITu4GPvqE8TkZXTRc7x7wHqB5JwPp6a0QOKpY

+10 fps farkediyor diyorlar indiriyorum şuan
Mesaj tarihi:
genel bilgi vereyim bu arada.

nvidia driver'larını sürekli updated tutan biri değilseniz çok dikkat edin yüklerken. ben geçen sene aralık'ta gtx 770 almıştım, driver'lardan hala çekiyorum.

çok kötü, stabil olmayan bir performans olmadıkça bu ara bulaşmayın derim driver updatelemeye.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

df said:

benim kart msaa8x ile 30 a fln düşüyormuş ama temporal smaa ile geri kalan her şey açık 55fps veriyormuş. karşılaştırma resimlerine baktım çok yakın hiç gerek yok msaa8x e fln. yarı yarıya değecek fark yok.

kart ne? nvidia sanırım

7970 oc ile 40 fps civarı alıyorum bende temporal smaa, ultra'da. sli desteği gelmiş, sanırım crossfire desteği de yok henüz

benim de 7970 oc. henüz oynamadım şu benchmark a göre söylemiştim. yalan o zaman bu=)

http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page3.html

bu arada verdiğin driver'i de indiriyorum eve gidince denerim ama win764 bit mi anlaşılmıyor linkten.
Mesaj tarihi:
Bright said:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=JGRsrFdwb2c?feature=oembed" width="459">

dem physics

ay çok fenaymış bu.izlemesem gözüme çarpmaz bunlar, misal gtada hiç o kadar dikkat etmemişim, yansımalar birebir aynı diye.ama headlight muhabbeti çok battı sadf
Mesaj tarihi:
said:
Joystiq – 4/5

ShopTo – Not Yok

GodisaGeek – 9/10

CVG – 9/10

Gamespot – 8/10

Polygon – 8/10

Eurogamer – 7/10

Destructoid – 8/10

StrategyInformer – 7/10

GameInformer – 8.5/10

PC Gamer – 87/100

Areajugones – 9/10

Pixel Dynamo – 8.2/10

GameStar – 8.8/10

iyiymiş notları.
Mesaj tarihi:
abi zaten rezil oyun bile 6-7 alıyor artık. 8-9 alması normal. para yedirene artık 10 veriyolar direkt. çekinme fln yok. küsürat kasmıyolar =)
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

olm bi single'ı bitirin, bu ne gaz hemen multi'ye. %100 bitirene kadar multi'ye elimi sürmem.

Elin mahkum süreceksin çünkü millet oyununa girecek. Bir anda hack edecekler seni :) Eğer online intrusion'ı kaparsan da notorious level'ını alamıyorsun.
Mesaj tarihi:
oyunda bir tane duzgun/sevilebilesi karakter yok, grafikler ortalama, story bok. araclar, fizik ve kontrol hepsi en kotu. muzikleri kotu, seslendirme kotu.
  • Yeni Oluştur...