Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yabgu said:

Öyle de sistemlerimize göre yakışmayan fps değerleri almaya devam ediyoruz. Tam bilek kesmelik.

Unutulmaya başlanmış 560Ti ile birlikte özel efektler kapalı, çoğu ayar orta seviyede iken 30FPS üstü kafi benim için TPS'lerde.

Açıkçası tahminimden daha iyi çıktı diyebilirim benim durumuma göre. Sizdeki kartlarla çok daha iyi sonuçlar almanız gerekiyor ancak önümüzde bu kadar örnek varken PC tarafında optimizasyon beklemek...
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

benim kart msaa8x ile 30 a fln düşüyormuş ama temporal smaa ile geri kalan her şey açık 55fps veriyormuş. karşılaştırma resimlerine baktım çok yakın hiç gerek yok msaa8x e fln. yarı yarıya değecek fark yok.

kart ne? nvidia sanırım

7970 oc ile 40 fps civarı alıyorum bende temporal smaa, ultra'da. sli desteği gelmiş, sanırım crossfire desteği de yok henüz
Sosyal ağlarda paylaş

genel bilgi vereyim bu arada.

nvidia driver'larını sürekli updated tutan biri değilseniz çok dikkat edin yüklerken. ben geçen sene aralık'ta gtx 770 almıştım, driver'lardan hala çekiyorum.

çok kötü, stabil olmayan bir performans olmadıkça bu ara bulaşmayın derim driver updatelemeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

df said:

benim kart msaa8x ile 30 a fln düşüyormuş ama temporal smaa ile geri kalan her şey açık 55fps veriyormuş. karşılaştırma resimlerine baktım çok yakın hiç gerek yok msaa8x e fln. yarı yarıya değecek fark yok.

kart ne? nvidia sanırım

7970 oc ile 40 fps civarı alıyorum bende temporal smaa, ultra'da. sli desteği gelmiş, sanırım crossfire desteği de yok henüz

benim de 7970 oc. henüz oynamadım şu benchmark a göre söylemiştim. yalan o zaman bu=)

http://www.techspot.com/review/827-watch-dogs-benchmarks/page3.html

bu arada verdiğin driver'i de indiriyorum eve gidince denerim ama win764 bit mi anlaşılmıyor linkten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...