Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

49 tl playstore da arkadaşlar neden almıyorsunuz

bi de o ttnet üyelerine geçerliydi, ttnet üyesi değilsen 70 teleydi taksit yoktu, yine bile alacaktım da siteye üye olamadım, captcha zımbırtısı kabul etmedi bi türlü, en sonunda browser kaynaklı sorun olduğunu farkettim de iş işten geçmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

df said:

teamviewer ile açarım işten dl'i. eve gidince hazır olur. tabi serverleri çökmezse millet abandığı için =)

sdf harbiden tv yi şöyle kullanan varmış. bütün gün açık mı abi pc n?

yok ya normalde açık durmuyor ama bu tarz bir şey yapacağım zaman bilerek açık bırakıyorum =) genelde tersi oluyodu şirkettekini açık bırakıp kotayı oradan yiyordum da ayın 27 si zaten sıfırlanacak =)
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Spotcular sağolsun. :D

Ben grafiklerini beğendim ama. Hackli GTA 5 işte. Konulu falan.

Bi online hack işini beceremiyorum. %75i geçemedim. Buluyo adamlar.

nereye saklanmalı. Ne yapmalı?

Adamı ilk hackledikten sonra backdoor olayını hemen yapma. Sana süre veriyor süreci başlatman için. Hemen eğer bulabilirsen birkaç katlı bir yer'e git. Saklanabileceğin yerler olsun yani. Multi-level bir yerde adamla kovalamaca yapabilirsin. Kamera ile adamı izlersin. Yaklaşırsa başka kata geçersin öteki taraftan.

Bol arabalı bir yer olabilir, bol insanlı bir yer olabilir. Duruma göre ayak uyduruyorum ben. Bazen meydanda insan varsa yanlarında yürüyorum falan.

Bazen inanılmaz zevkli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...