df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 teamviewer ile açarım işten dl'i. eve gidince hazır olur. tabi serverleri çökmezse millet abandığı için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dreagloth said: 49 tl playstore da arkadaşlar neden almıyorsunuz bi de o ttnet üyelerine geçerliydi, ttnet üyesi değilsen 70 teleydi taksit yoktu, yine bile alacaktım da siteye üye olamadım, captcha zımbırtısı kabul etmedi bi türlü, en sonunda browser kaynaklı sorun olduğunu farkettim de iş işten geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ben bf4 için fln uğraşıp zorla açmıştım üyelik zamanında. şimdi rahat aldım o yüzden. ama üye olurken kesin uğraştırıyo mallar. 100 yıl öncenin problemlerini aşamamışlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 22sinden beri oynuyorum oyunu. Biraz yavaşladım hemen bitirmeyeyim diye. ^_^ Sağa sola yardıma koşuyorum araba çalıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yuh adam 22`sinden beri oynuyor ya. of biz 1 gun daha nasi beklicez dioz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Spotcular sağolsun. :D Ben grafiklerini beğendim ama. Hackli GTA 5 işte. Konulu falan. Bi online hack işini beceremiyorum. %75i geçemedim. Buluyo adamlar. nereye saklanmalı. Ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 2 haftadır person of interest izliyorum deli gibi. şimdi bol bol rp yaparım. millete yardım edip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Dragonmax ile maxigenius geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 o zaman figür alıyor musunuz gençler, ön şipariş açayım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi hype yapmayın işte. Oyun yarın sabah 9 da çıkıyor. Çıktıktan sonra konuşuruz, yarın bi ton işim var konsantre olamıyacam sizin yüzünüzden. modlardan rica ediyorum yarın 9 a kadar kitlesinler bu konuyu gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 DarKRideR said: o zaman figür alıyor musunuz gençler, ön şipariş açayım sdfsd bok gibi ruhsuz karekter olmus diyorlar ne figuru ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ilacli versiyonunu oynadim. Campaign, Investigations tamamini ve side missionlarin cogunu yaptim. Alincak herseyi aldim acilcak herseyi actim basitce. Baya eglenceli ama multisinin ilgimi cekicegini sanmiyorum o acidan bes kurus harcamayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Madcat said: DarKRideR said: o zaman figür alıyor musunuz gençler, ön şipariş açayım sdfsd bok gibi ruhsuz karekter olmus diyorlar ne figuru ya sdf OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 steam için preload başlamış haberiniz olsun, bi restart atın steama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 DarKRideR said: Madcat said: DarKRideR said: o zaman figür alıyor musunuz gençler, ön şipariş açayım sdfsd bok gibi ruhsuz karekter olmus diyorlar ne figuru ya sdf OLSUN aidan harbi bi ezio bi edward, öyle figürü alınacak bi karakter değil ya. Düz intikaam diye gidiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi malum yerlerde oyun var. sarıyomu nedir? bi öneri verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi sarıyodur kesin, ben ubisoft fanboi olarak söylüyorum gerçi ama. yarın görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 twitch de oynuyorlar bazı yerlere erken çıkmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 df said: teamviewer ile açarım işten dl'i. eve gidince hazır olur. tabi serverleri çökmezse millet abandığı için =) sdf harbiden tv yi şöyle kullanan varmış. bütün gün açık mı abi pc n? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 pontipati said: df said: teamviewer ile açarım işten dl'i. eve gidince hazır olur. tabi serverleri çökmezse millet abandığı için =) sdf harbiden tv yi şöyle kullanan varmış. bütün gün açık mı abi pc n? yok ya normalde açık durmuyor ama bu tarz bir şey yapacağım zaman bilerek açık bırakıyorum =) genelde tersi oluyodu şirkettekini açık bırakıp kotayı oradan yiyordum da ayın 27 si zaten sıfırlanacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 -Deno- said: abi sarıyodur kesin, ben ubisoft fanboi olarak söylüyorum gerçi ama. yarın görücez bakalım. abi tor.rent sitelerinde olanlar orjinali değilmi oyunun? daha release olmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ya düşmüştür kesin, yarın release ama belli yerlerde çıkmaya başlamış. eu-us aynı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 leak oldu oyun henüz release olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 DA2019 said: 22sinden beri oynuyorum oyunu. Biraz yavaşladım hemen bitirmeyeyim diye. ^_^ Sağa sola yardıma koşuyorum araba çalıyorum falan. Aynen bende :D, Online Hacking yapıyorum mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 DA2019 said: Spotcular sağolsun. :D Ben grafiklerini beğendim ama. Hackli GTA 5 işte. Konulu falan. Bi online hack işini beceremiyorum. %75i geçemedim. Buluyo adamlar. nereye saklanmalı. Ne yapmalı? Adamı ilk hackledikten sonra backdoor olayını hemen yapma. Sana süre veriyor süreci başlatman için. Hemen eğer bulabilirsen birkaç katlı bir yer'e git. Saklanabileceğin yerler olsun yani. Multi-level bir yerde adamla kovalamaca yapabilirsin. Kamera ile adamı izlersin. Yaklaşırsa başka kata geçersin öteki taraftan. Bol arabalı bir yer olabilir, bol insanlı bir yer olabilir. Duruma göre ayak uyduruyorum ben. Bazen meydanda insan varsa yanlarında yürüyorum falan. Bazen inanılmaz zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar