Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 seni seviyorum demedim. sana balık tutmayı öğreteceğim
eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 MM sistemi tam olarak belli olmasa da, herkesin herkesle eşleşebildiği açık. Şunu söylüyolar, öyle gap yok. Yani sen istersen oyundaki en yüksek ratingli adam ol, yine de düşükle eşleşebilrsin. Tabi yükseldikçe bunun ihtimali düşüyor. Doğal olarak yakın ratingleri birbiriyle eşleştiriyor sistem, ama atıyorum bir süre geçerse maç ararken o aralığı açıyordur. Veya party kuranlar, arkadaşların oyununa Puppey geldi adam 2 tane bilmeyen arkadaşıyla party kurmuş girmiş ve yenildi. Yani ne bekliyorsunuz anlamıyorum, partylerin en yükseğine göre mi koysun? Muhtemelen ratingi maç kazan/kaybet dışında etkileyecek etkenler koymayı düşünüyorlar. En azından Gabe Newell öyle dedi. Ancak bu kolay değil. Misal dotabuff'ın yanlış olan ratinglerini doğru sayalım. Sen diyorsun ki ben en iyi %5'deyim. Hep benden iyilerle eşleşmeliyim. Yani sen bütün oyuncu havuzundan %5'lik kısmın senin aradığın sunucularda o anda maç arayan kısmıyla mı eşleşeceksin? Bu sana ne kadar mantıklı geliyor? Veya sen %20'lik dilimdeki biriyle party kurdun, napacak matchmaking?
kek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 işte o işi düşünmek için valve'de çalışanlar para alıyorlar. ama hiç düşünmüyorlar sorun orda.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hon/lol nasıl yapıyorsa öyle. Hon un matchmakingi gayet iyiydi, mükemmel değildi ama iyiydi. Lol level 30 a kadar bile oynamadım ama o da iyiydi benim oynadığım kadarıyla gayet makul matchuplar veriyordu. Zaten yapamazlar diye bir arguman yok çünkü ortada çalışanı var.
eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bence Hon'un mm'i Dota'dan daha kötü. Kötü oynayanlara yani oyunu oynaların çoğunluğuna kötü bir deneyim sunuyor. Düşük mmr'de oyun falan oynanmıyor. Burada Dota'nın sitemini savunacak değilim ancak sürekli gelip ağlayanlar saçmalıyor. Bir kere dedikleri mantıklı değil, ikincisi boş yere sızlanıyorlar. Bari gidip resmi forumlara yazsınlar.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yazmadık mı? ayrıca sen gerçek bir yanlışsın seninle tartışmayacağız
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 parti kurunca karşıya premade gelmemesi olabiliyor sanki. Sen 4 veya 5 kişilik parti olunca karşısının tekerli gelmesi kötü. Tabi tam tersi daha kötü :D
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Offical forumda var zaten 1 milyon sayfalık topic. dota nin mm inin hondan iyi olduğunu söylemek için ne gerekiyor bilmiyorum ama okuldan %100 ethanol kapıp gelesim var.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 evet bende onu okuyunca zehir içtim biraz. bakalım nolcak bilmiyorum
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya abi kusura bakmayında o konuda dota oynayanlar hiç konuşmasa dahi olur bence, hayır adamlar gitti yaptı oyunu birde source motoruyla yaptı gerizekalılar, herneyse, beta diye kimse takmıyor lan oyunu, arada bir yeni hero alıp veriyorlar ki onlar daha önceden tasarlandı bilmemne oldu. heryer rus anasını satayım, hayır ne zaman betadan çıkacak dota2 ne olacak bi karar verilsin yahu. herkesin ağzında tek bir cevap e bu beta daha diye.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oynamak istiyorum oynayamıyorum lan dota2. geçen denemek için girdim tekrar sniper pickledim 22/4/12 gittiğim oyunu kaybettik.
kek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ne demek istediysen anlamadım... source ile yapılmış nolmuş yani? nesi kötü? oyun daha evet betada. hala geliştirmeye devam ediyolar, bitince bitmiş olcak.... ne istiyosun ne diyosun anlamadım ki...
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Beta değil abi oyun, yani betadan release e diskrit bir geçiş olmayacak daha doğrusu, şu an parayla item satıyor adam beta diye geçiştirme lüksü yok.
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 source'a dahi bok atılmış huysuz paticik huysuz
kek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: Beta değil abi oyun, yani betadan release e diskrit bir geçiş olmayacak daha doğrusu, şu an parayla item satıyor adam beta diye geçiştirme lüksü yok. ama diyor abi. oyunu oynuyoruz, eğleniyoruz herbişiyi çalışıyor görünürde ama valve ben oyunu daha bitirmedim bu tam hali değil betadır diyerek herhangi bir iddaasını koymuyor ortaya.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu başlıkta screwy ve ekmeği çok sevdim nedense.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 source mource bilmemde dota2 optimizasyon konusunda baya kötü. son 2gblik patchden sonra noldu bilmiyorum
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 5 yillik aletle oynuyorum ben, sorun yasamadim.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi gayet kötü akıcı olmayan bir motor lan source. neyin kafasındasınız? bu kadar mı fanboy oldunuz? hayır oyunu bende seviyorum herşeye rağmen ama oynayamıyorum cidden oynayamıyorum bu ne ya. hayır kendi dota2 başlığınızda bok atıp burda savunuyorsunuz so 2001 lol.
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 he kardeş steam kötü source boktan bi araştır bakalım tf2 tarih öncesi makinelerde ne sayesinde çalışıyor
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 he kardes gotumden uyduruyorum oynadigim oyunun performansini.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bu konuyu kapatsak mi? Bos bos kavga ediyorsunuz sadece?
Öne çıkan mesajlar