Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lol vs Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya herkez esit.

dotada 200 oyundan once sanki adam gibi 9 insan getiriyo oyun karsınıza. ha bi yandan puan gelmiş, ha dübüdük adamalrla oynamıssın, ikiside fifi.
Mesaj tarihi:
eldercım dotada yen ihesap aç. ruslarla tkaıl bi süre.

oyuna başladığımdan beri en az 6 tane oluyor, adam rusça konuşuyor kimse cevap vermiyor devam ediyor . carry alsam 5x carry oynuyoruz. support alsam yukarda 1v2 kalıyorum , mid gitmeye çalışsam biri illa mid mid mid diye pingleyip ağlıyor.
Mesaj tarihi:
ayrıca renkler ve zevkler abi neyi tartışıyosunuz bu kadar.

ikisinide sevenler var işte belli özelliklerinden dolayı. isteyen dota oynasın, isteyen lol. niye iki tarafta birbirine üstün gelmeye çalışıyor...
Mesaj tarihi:
2 sinide oynayan bi noob olarak. Dota güzel ama gereksiz stress. O yüzden sanırım bende lol oynayacağım. kombatları eğlenceli.

edit: oyundaydımda. düzgünce açaklayayım.
Kalite bakımından dota çok fena dövüyor. Grafiğinden tut, seslendirmelere, herolara, oyun içi etkileşime, menülere vs. herşey bariz dotada üstün.

Fakat dotada bazı herolrara karşı kendimi çok aciz hissetmem yüzünden lol daha eğlenceli geldi. Yani istediğim aksiyonu yakalabiliyorum, eğlendiriyor ilginç bi şekilde.
Mesaj tarihi:
Lol yeni başlayanlar için kesinlikle daha rahat, zaten buna uygun tasarlanmış. Lane'de ölsen dahi büyük bir sıkıntı yaratmıyor ve skiller dota'daki kadar etkili değil. Doğal olarak oyuncular daha çabuk ısınıyor.
Mesaj tarihi:

lol infrographic

sağ click+new tab yapınca daha rahat okunuyor

http://majorleagueoflegends.s3.amazonaws.com/lol_infographic.png

Ha ama yukarda "grafiğinden tut, seslendirmelere, herolara, oyun içi etkileşime, menülere vs. herşey bariz dotada üstün" denmiş, ben de yeni yetme tarafsızlığıyla aynen katılıyorum.

Ayrıca hakkaten dotadaki ruslar bir acayip ya ehueheu. Heriflerin mikrofon kültürü yok, geçen bir herif vardı oyunun sonuna kadar mikrofonu hiç kapatmadı, adamın nefes alışını dinledik 35 dakka asdfdssdf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...