destur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 biz ufak ufak geliyoruz hala 10 lvl ama essahtan baya odum patlıyor bir şey olmasın diye, kaç gundur garajda yatıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 12 oldum ben, ara ara devam ederim büyük ihtimalle. barbarian oynuyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 of sevinc gozyaslari 10 hp varken esc ye bastim asdad. ölmedim cok mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 diablo 2 de hc dropları daha kaliteliydi bunda da öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 miraul hayvanlar gibi oynuyor, geçen gün tag'den baktım oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 D2 de de HC dropları farklı değildi, hurafeydi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Diablo aldım, Monk ile ilk act bitti. Şimdi başka bir tiple hardcore gireceğim ilk act'a. Hatırlatırım: http://forum.paticik.com/read.php?35,5886726 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 seigen said: Hell act 2'de Crumbling Vault diye süreli event var. Son 30 sn kala teleport atıp çıkmaya çalışayım, şimdi çöker ölürüm diye stres yaparken karşıma rare pack çıktı. Peşimi bırakmıyor, teleport yapamadım, son 5 sn kala nasıl stres oldum, kaderde göçük altında alıp ölmek varmış diye düşünüyorum. Neyse süre bitince event failed dedi ama char'ı öldürmedi. Perişan oldum ama ölücek diye :P, çünkü achievement'ı da var, orada "reach before it kills you" yazıyor o yüzden. aynı düşünce bende de oldu, ben kaçıp tp oldum kesin eventin sonunda ölür char diye. bi de söylendiği gibi oynaması daha zevkli kesinlikle ama türkiye'de yaş ya bu hc işi. 2 hc karakter öldürdüm biri pc donmasından biri bağlantıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 3 karakter öldürdüm bende :) 2 si gece 3 te serverlar lagladi gitti, digeride diabloda sıkıstı karakter azima azima vurdu :9 zamaniniz coksa hardcore en ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yeni barbarian açıcam ben de yarın. dün gece oyuna girdim diablo 3 not responding falan dedi kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım o ara ölmüş ne alakaysa. sanırım towndan değil de normal haritadan başladı ve spawn olduğu yerde moblar vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bu yeni patch le baska makineden dc ettirme olayinida fixlediler :) streamde artislik yapan tiplerin karakterleri tektek ölüo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Acıkcası DH ile harcore yapıp infernoyu falan bitirebilecegine inanmıyorum kimsenin ya cidden imkansız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Çıkar abi, imkansız deme. Zor bir roguelike bitirmekten daha zor olamaz. Adom gibi hayvani zor oyunlarda yapanlar var level cap'a ulaşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 diablo 2'de droplar farklı değildi de, hardcore only eşyalar vardı yanlış hatırlamıyorsam. softcore'da biraz daha kasayım hardcore oynayacam ben de, coop falan atacak olur heralde, nasılsa daha bir sürü karakteriniz ölecek kasmanız gerekecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dh ile anca boss run yaparak bitirirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dh'le niye hardcore oyniyim, mazoşist miyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Oyun bu abi, 10 kat daha zevkli resmen. Karalıyım, 60 yapacağım hardcore'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paranoya olur insan hardcoreda valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bugün oturdum biraz levelladım barbarı ,inanılmaz zevkli gerçekten ,içten içe ölesim var da henüz zor gibi level düşük asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 aslında düşündüm de düzgün eşyalarla oynanır dh ya, 1 shot yemezsen zaten ölmezsin o kadar survivability özelliği varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 act 1 goblin farma basliycam ufaktan lvl 60 mfli char varsa Miraul#2522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Softcore bir yerden sonra tık-tık-tık-aaa renkli item, tık-tık-tık-1-2-tık-öl-repair-tık-tık oluyor. Sıkmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 e o yüzden başka oyunlar var? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 _ILuVaTaR_ said: 1 shot yemezsen zaten ölmezsin Zaten olay o 1 shotta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ben de bosslarda ölmekten korkmasam kesin açarım da Belial'a, Diablo'ya falan yetemezsem bırakırım oyunu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar