Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auction House (Genel)


Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

Artık tamemen botlara teslim olduğuna adım kadar eminim.

Gerçek Kesit: Bugün her zamanki gibi Gem satılabiliyor mu diye gem kısmına baktım. Elimde her renkten biraz Perfect Square (tanesi 100k civarı) var...

Neyse ben bunları koymaya çalıştıkça standart hata mesajını aldım. Bir de "hiç fiyat koymadan deniyeyim" dedim. Biliyorsunuz fiyata ellemezseniz AH otomatik olarak vendor fiyatını koyuyor. 2 Tane Amethyst'i denemek amacıyla koydum (otomatik vendor fiyatlı) 176g golda. Salise geçmedi, anında gitti. Daha tıklar tıklamaz. AH'da Gem kısmı çalışmıyorken bunları alan kim? ve nasıl oluyor da ışık hızıyla alabiliyorlar?

Gerçekten Blizzard'a sevgilerimi iletiyorum buradan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kaç milyon insan oynamıyor işte her an. Sabaha karşı 4'te avrupa serverinde taş çatlasa 200k kişi online'dır, bu 200k'nın da o saatte taş çatlasa 20 30k'sı AH'a bakıyordur.

O insanların da hepsi aynı item'ı en düşük fiyattan aramıyor o anda. Ya da item AH'a koyulduğu anda search edip trak diye almıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gemi memi bilmem de duzgun itemler salisesinde kapılıyor veya kapıyorum. 5 dk gectikten sonra aratınca 2d yazıyordu ya ( suan 1d12h oldu) o anda alırsanız iyi bi itemi alırsınız zaten . bu konuda, en azından item kısmında bot olmadıgına suan için eminim. ilerde ne olur bilinmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...