Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Artık tamemen botlara teslim olduğuna adım kadar eminim. Gerçek Kesit: Bugün her zamanki gibi Gem satılabiliyor mu diye gem kısmına baktım. Elimde her renkten biraz Perfect Square (tanesi 100k civarı) var... Neyse ben bunları koymaya çalıştıkça standart hata mesajını aldım. Bir de "hiç fiyat koymadan deniyeyim" dedim. Biliyorsunuz fiyata ellemezseniz AH otomatik olarak vendor fiyatını koyuyor. 2 Tane Amethyst'i denemek amacıyla koydum (otomatik vendor fiyatlı) 176g golda. Salise geçmedi, anında gitti. Daha tıklar tıklamaz. AH'da Gem kısmı çalışmıyorken bunları alan kim? ve nasıl oluyor da ışık hızıyla alabiliyorlar? Gerçekten Blizzard'a sevgilerimi iletiyorum buradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Forumlarda da botlar var diyorlar, sanırım var hakikaten birşeyler. Blizz botların önüne bu sefer de geçemezse fiyasko olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 search spamleyip fiyat düşünce otomatik alabiliyosunuz o tarz şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Yanlışım varsa düzeltin, AH'a koyulan nesne ilk 5 dakika gözükmüyor diye biliyorum. Hadi bu yanlış desem, gem kısmı 1 haftadır çalışmıyor. Gemleri search etsen de çıkmıyor. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gem bölümü çalışıyo mu ya ne denediysem cıkmıyor gemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 commodity total olarak calışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 o 5 dakika item ı geri çekme için olan süre. Yani koyduğun anda satışa çıkıyorda olabilir. Tabi botta olabilir. Diğer oyunlara göre online kişi sayısıda çok fazla. Bununda etkisi var. Kesin konuşmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ah calisiyor mu su an? item almaya calisiyorum fakat fail veriyor surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ah sıçtı surekli fail ustelik 2 itemin de parası gitti artı geciklemi olarak ya item gelir ya para ama feci lag var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bot işine ben de inanmaya başladım çünkü instant alınıyor bazı şeyler fiyatı düştükçe, saati falan da farketmiyor. Fiyatı ucuz her şey anında gidiyor. Zaten şu an satılamayan commodity itemları alan oluyorsa kesinlikle vardır işin içinde başka bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kaç milyon insan oynuyor aynı anda oyunu abi. ah dan öyle instant bid lere falan denk gelmeniz cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 login ekranında msj koymuşlar ztn çalışmıyor ah şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Abi kaç milyon insan oynamıyor işte her an. Sabaha karşı 4'te avrupa serverinde taş çatlasa 200k kişi online'dır, bu 200k'nın da o saatte taş çatlasa 20 30k'sı AH'a bakıyordur. O insanların da hepsi aynı item'ı en düşük fiyattan aramıyor o anda. Ya da item AH'a koyulduğu anda search edip trak diye almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ingame farm botları mevcut, neden bu kadar sasırdınız anlamadım. blizzardın ilk oyunu degilki bot manyağı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ben alıyorum bunların hepsini. bot değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gemi memi bilmem de duzgun itemler salisesinde kapılıyor veya kapıyorum. 5 dk gectikten sonra aratınca 2d yazıyordu ya ( suan 1d12h oldu) o anda alırsanız iyi bi itemi alırsınız zaten . bu konuda, en azından item kısmında bot olmadıgına suan için eminim. ilerde ne olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ah başına 2.000.000+ adam düşüyo şu an, normal bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 blizzard alıyor sonra çinlilere satıyor. sizin repair paralarınızı, AH komisyonlarını falan. bir arkadaş vardı burda o tarz bi laf ediyordu. tey tey tey ne kafalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bota default emir yazmistir ne konulursa direk al diye nasilsa vendor fiyat konuluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Şunu anlatamamışız sanırım. Gem, Crafting Malzemesi vs. gibi şeylerin tabları çalışmıyor. Çalışmayan şeyden nasıl buluyorlar, biz neden bulamıyoruz? Ya da bizde çalışmıyor sadece :) Yoksa milyonların oynadığı oyunda hızlı satışlar elbette normal. Anlatılmak istenen o değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gem tabı ne zaman duzelcek bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yetersiz fransızlar ne zaman isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 AH'de bid'e ve kalan süreye göre sıralama yapamıyor muyuz ya? Hiç etkin kullanamıyorum ah'ı, her seferinde tüm listeyi sayfa sayfa taramam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bende daha sacma bir soru sorucam ah den aldıgın bişey completedda gözüküyor onu nasıl alacam kendime? cannot stash yaziyor? napmam lazım? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 stash'a sığmıyordur, büyüt ya da yer aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar