Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auction House Patladi [28.05.12]


Disappear

Öne çıkan mesajlar

Daha fazla insan magdur olmasin diye topic acayim dedim.

Bugun aksam saatleri itibariyle AH tam anlamiyla patladi. Millet satis yapiyor, parasi gozukmuyor completed items da. Ayni sekilde item aliyorlar, item gozukmuyor. Veya item/para gozukuyor ama send to stash yapamiyorsunuz.

Benimde su anda timeout hatasi aldigim bir kac bid'den dolayi 750k gitmis durumda.

US/EU forumlarin ikisi de agliyor resmen, blizz'den herhangi bir cevap yok hala. Ben de ticket actim ama cevap gelmedi 3 saattir.

Biri herhangi bir resmi aciklama duyarsa veya parasi geri gelirse bildirsin burdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu AH'u bi stabil hale getiremediler. Bir kaç kere başıma geldiğinden dolayı biliyorum, panik yapmayın eşya ve gold geri geliyor her türlü. Ha bazen 1 gün sürüyor falan ama geri geliyor nihayetinde.

Muhtemelen bot mot dalgasına böyle şaçmasapan şeylerla karşılaşıyoruz. Bence kapatsınlar 2-3 gün, sonra ne yapacaklarsa yapsınlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya o değil de bir itemı ah de satışa koydum. sell de gözüküyor şu anda. sonra stashdekileri merchat ıa 3 ten 5 ten satayım dedim kalan rare ları. satarken bir baktım, merchant a sattıklarım arasında auction house a koyduğum item da var. çıktım ah ya baktım hala orada duruyor. olm item dupe diye banlamasınlar beni hemen sattım merchant a item ı durmasın bende diye... o değil cancel da edemiyorum auction house daki satışı. lan blizzard hadi AH yi fail ettin, beni niye panik ettiriyorsun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

auction house'a 50k-100k ederli itemı 10k'ya koyuyorum kimse almıyor.
hayır mis gibi itemı da vendora 500 golda satmak istemiyorum. bari 5kya satılsın şunlar da elime biraz para geçsin. her towna gidişimde 5000 gold repair'e gidiyor. para lazım bana.

auction house kullanılmaz durumda desem değil, gayet de satın alabiliyorum item, parası gidiyor, item da geliyor.

2 gün bekleme süresi işkence gibi. koyduğun itemlar kimsenin ilgisini çekmiyorsa, onları geri alıp yerlerine kapış kapış gidecek item koymak istesen de mümkün değil.

ne güzel wow'da 8 saate ayarlardık, sabah gidip akşam gelip bakardık felan, niye bunda saat ayarlanmiyor ki...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...