Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Daha fazla insan magdur olmasin diye topic acayim dedim. Bugun aksam saatleri itibariyle AH tam anlamiyla patladi. Millet satis yapiyor, parasi gozukmuyor completed items da. Ayni sekilde item aliyorlar, item gozukmuyor. Veya item/para gozukuyor ama send to stash yapamiyorsunuz. Benimde su anda timeout hatasi aldigim bir kac bid'den dolayi 750k gitmis durumda. US/EU forumlarin ikisi de agliyor resmen, blizz'den herhangi bir cevap yok hala. Ben de ticket actim ama cevap gelmedi 3 saattir. Biri herhangi bir resmi aciklama duyarsa veya parasi geri gelirse bildirsin burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bende diyorum bu 750k yı kim gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben dün bir item almıştım, gold gitti ama item gelmemişti. bugün baktım, send to stash kısmında çıkmıştı. ama şu an hiç sokmuyor, bir ayar falan çekecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kapattılar şu an zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Lopeth said: bende diyorum bu 750k yı kim gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 1 milyonum felan var su an ahde sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 400k'ya koydugum yüzük vardı. item sold dedi, gold yok ortada QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Şu AH'u bi stabil hale getiremediler. Bir kaç kere başıma geldiğinden dolayı biliyorum, panik yapmayın eşya ve gold geri geliyor her türlü. Ha bazen 1 gün sürüyor falan ama geri geliyor nihayetinde. Muhtemelen bot mot dalgasına böyle şaçmasapan şeylerla karşılaşıyoruz. Bence kapatsınlar 2-3 gün, sonra ne yapacaklarsa yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 RMAH bence delay olacak bu gidişle yksa Blizzin canı acır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bir dava açsalar da donuna kadar soysalar koticik'i keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Daha gold ah'yi halledemidiler. 2 gün sonra nasıl rmah açacaklar. Bide olaya gerçek para dahil oldumu işin rengi değişir. Muhtmelen yine açılış gecikecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Acc.ta 439g param kaldı bu olay yüzünden, yatıyor paracıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben de bir item a 200k bid yaptım, auction listte item çıktı bid hata verdi görünmedi bidim, 100gold bid yaptım kabul etti 200k lık itemi 100golda aldım ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Senden özenip 300-500 goldluk bidlere girdim belki bugdan delayden bişiler düşer de kar ederiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Aciklama siz de yok mu abi? EU ya uvey evlat muamelesi mi var. Ben de yazio, AH bakiyolar, itemlariniz kaybolmadi latency sorunu yasiyoruz completed tab de gozukmesi cok gec oluyo, onun ustunde calisiyoruz bu surecte ah yi acip kapatabiliriz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://cdn.overclock.net/a/a6/a624466f_so_much_fail_trollcat.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 O delay yüzünden 20k ya konmuş 200k lık ringi alamadım. Param da gitti ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hehe manyakmısınız ya bozuk AH ile ne ugrasıyorsunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Karambolden ucuza bişiler düşürürüz diye kasıyoz abi gel sen de katıl bu coşkuya asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ya bi ah ye gireyim 2dk bakim dediğim 3 denemenin 1i patlak oluyor zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Lvl 35 oldum ama cebimde 10k gold var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ya o değil de bir itemı ah de satışa koydum. sell de gözüküyor şu anda. sonra stashdekileri merchat ıa 3 ten 5 ten satayım dedim kalan rare ları. satarken bir baktım, merchant a sattıklarım arasında auction house a koyduğum item da var. çıktım ah ya baktım hala orada duruyor. olm item dupe diye banlamasınlar beni hemen sattım merchant a item ı durmasın bende diye... o değil cancel da edemiyorum auction house daki satışı. lan blizzard hadi AH yi fail ettin, beni niye panik ettiriyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Auction house 14 hazirana şutlanmış açılışı. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 auction house'a 50k-100k ederli itemı 10k'ya koyuyorum kimse almıyor. hayır mis gibi itemı da vendora 500 golda satmak istemiyorum. bari 5kya satılsın şunlar da elime biraz para geçsin. her towna gidişimde 5000 gold repair'e gidiyor. para lazım bana. auction house kullanılmaz durumda desem değil, gayet de satın alabiliyorum item, parası gidiyor, item da geliyor. 2 gün bekleme süresi işkence gibi. koyduğun itemlar kimsenin ilgisini çekmiyorsa, onları geri alıp yerlerine kapış kapış gidecek item koymak istesen de mümkün değil. ne güzel wow'da 8 saate ayarlardık, sabah gidip akşam gelip bakardık felan, niye bunda saat ayarlanmiyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 AH'de gemleri görebiliyor musunuz şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar