Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
40k hp, 400res ve 16k damage imam ile hiç birşey yapamadım act2 inferno da kaldım ve dh rerolledim aynen, bende çok mutluyum. yakın tokatçı cengaverler ne yazık ki ilerleyemiyor saçma bir şekilde...
Mesaj tarihi:
ya farkli moblara farkli taktik + gear ile takilinca biraz daha ilerleyebildim ben siegbreakeri da gectim barbarian ile ama yok yani dh gibi degil. çöp gearli dh bile baya baya 5 stack act2de
Mesaj tarihi:
Ay sonu Pacth ile birlikte tüm dertlerimiz bitecek gariban kardeşlerim. Veririz kendimizi 1 hafta Butcher farmına. Artık son tier itemlar düşük şans da olsa düşecek. Paraysa para, itemsa item. (:D

Not: Zoltun Kulle questlerinde (Act II) tıkandım kaldım 10 gündür :)
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

http://i.imgur.com/zwI08.png
hala kendime gelemedim

Ahahaahaha super ya gecende aklimdan geciyodu en kotu kombinasyon ne olabilir diye tamda bu geldiydi :) tabi electrified yerine teleport vardi hayalimde
Mesaj tarihi:
benzeri demin geldi cydaea yolunda, parkettim bir kenara sonra yola devam edebildim. azmobap'ı da geçtim, iskatu'yu yaptım bıraktım şimdilik. çok yoruyor inferno.
Mesaj tarihi:
başka konuya yazmıştım da, buraya da yazayım.

barbarla act2'de kör topal ilerliyordum ama inanılmaz yoruyordu. dh rerolladım, çok daha rahat ilerliyorum ama görev için girdiğim dungeonda 3 packin 3ü de return damage gelince isyan edesim geldi.

elite packi kestim, diğer 2 rare packi de bi kenara çekip bırakıcam sanırım. daraldım yeminlen.
Mesaj tarihi:
witch doctor, 25k dps, 30k hp ile gayet güzel çok az ölerek act1 yaptım, butcherdayım... act2'ye geçecem ama butcher zorlucak şimdi beni, hell'de bile 7 kere falan ölmüştüm çükü
Mesaj tarihi:
dh'yim, inatla hp'yi azaltıp, resistance falan pas geçip dps'e yükleniyorum.

bazı elitlerde (mortar, waller, vortex, ve artık bunun yanına hangi mindfuck skill gelirse) üstü başı kırana kadar deneyip pes ediyorum.

bazen zindanın/ya da çevresinde dönebileceğim ağaç vs gibi alanların, daha önceden boşalttığım koridorlarda vs komple bir 5 dakika köşe kapmaca falan oynayıp kesiyorum, bazen önüme tank çağırıyorum.

30k dps'i geçmek için para farmlıyorum, ah yolları taştan

19k hp 30k dps var act 1'e yeni başladım(sk falan basit indi), yarışmacı arkadaşlara keyifli tecavüzler dilerim.
Mesaj tarihi:
aente said:

dh'yim, inatla hp'yi azaltıp, resistance falan pas geçip dps'e yükleniyorum.

28k altına düşme tavsiyem, reflect mob gelirse çatır çatır yiyorsa yoksa her türlü 1 shot yiyorsun zaten
Mesaj tarihi:
act3 bitti dün, azmodan kolaymış baya. ghomda loh + kite falan geçmiştim. act 4 de iskatumu ne onu kesip bırakmştım. şu nerf gelmeden bitirsem iyi olur aslında asfadsd
Mesaj tarihi:
Ben rus key ile hell act1 e geldim 52lv dh yim, bir çözüm bulmazlar yada eu key alıp migrate falan edemezsem sıçtım 60lv wtb DH diye dolanırım patide yakındır. normal-nightmare-hell manasız ya.. en kötü ihtimal 1m gold alsan helli normal gibi bitirirsin bence AH ile üstünü başını dizip. Biri bana yolları guide etse şu helli bitirsem bide sgh
  • Yeni Oluştur...