TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 monk idim. çok kastım. olmadı. dh rerolledim. şimdi 13k hpm var. profit http://i.imgur.com/bpOuP.jpg
aramil Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 40k hp, 400res ve 16k damage imam ile hiç birşey yapamadım act2 inferno da kaldım ve dh rerolledim aynen, bende çok mutluyum. yakın tokatçı cengaverler ne yazık ki ilerleyemiyor saçma bir şekilde...
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ya farkli moblara farkli taktik + gear ile takilinca biraz daha ilerleyebildim ben siegbreakeri da gectim barbarian ile ama yok yani dh gibi degil. çöp gearli dh bile baya baya 5 stack act2de
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Başka bir konuyla alakalı olarak ilvl ortalamalarınızı da yazsanıza. Hatta şöyle Bulunduğunuz act avg_ilvl Zorlanıyor musunuz?
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ay sonu Pacth ile birlikte tüm dertlerimiz bitecek gariban kardeşlerim. Veririz kendimizi 1 hafta Butcher farmına. Artık son tier itemlar düşük şans da olsa düşecek. Paraysa para, itemsa item. (:D Not: Zoltun Kulle questlerinde (Act II) tıkandım kaldım 10 gündür :)
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 act1 act2 zaten rahat su anda da act3 zorluyor hala
Karea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 dün act 2 de ilk defa 5xNV ile baya baya ilerledim ama gene kayda değer drop yok sdf
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://i.imgur.com/zwI08.png hala kendime gelemedim
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Lol direkt alt f4 ve bi hafta no login sebebi
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 TheRiverBelow said: http://i.imgur.com/zwI08.png hala kendime gelemedim Ahahaahaha super ya gecende aklimdan geciyodu en kotu kombinasyon ne olabilir diye tamda bu geldiydi :) tabi electrified yerine teleport vardi hayalimde
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 benzeri demin geldi cydaea yolunda, parkettim bir kenara sonra yola devam edebildim. azmobap'ı da geçtim, iskatu'yu yaptım bıraktım şimdilik. çok yoruyor inferno.
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 başka konuya yazmıştım da, buraya da yazayım. barbarla act2'de kör topal ilerliyordum ama inanılmaz yoruyordu. dh rerolladım, çok daha rahat ilerliyorum ama görev için girdiğim dungeonda 3 packin 3ü de return damage gelince isyan edesim geldi. elite packi kestim, diğer 2 rare packi de bi kenara çekip bırakıcam sanırım. daraldım yeminlen.
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 İnferno solo hiçbir yere gitmiyor ,monkla 788 res 35k hp 3.12 aps 25k damage 1k loh yalan oluyorum azmo yollarında ,monk bufflanana kadar da yalan kalacak sanırım
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 witch doctor, 25k dps, 30k hp ile gayet güzel çok az ölerek act1 yaptım, butcherdayım... act2'ye geçecem ama butcher zorlucak şimdi beni, hell'de bile 7 kere falan ölmüştüm çükü
aente Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 dh'yim, inatla hp'yi azaltıp, resistance falan pas geçip dps'e yükleniyorum. bazı elitlerde (mortar, waller, vortex, ve artık bunun yanına hangi mindfuck skill gelirse) üstü başı kırana kadar deneyip pes ediyorum. bazen zindanın/ya da çevresinde dönebileceğim ağaç vs gibi alanların, daha önceden boşalttığım koridorlarda vs komple bir 5 dakika köşe kapmaca falan oynayıp kesiyorum, bazen önüme tank çağırıyorum. 30k dps'i geçmek için para farmlıyorum, ah yolları taştan 19k hp 30k dps var act 1'e yeni başladım(sk falan basit indi), yarışmacı arkadaşlara keyifli tecavüzler dilerim.
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 TheRiverBelow said: http://i.imgur.com/zwI08.png hala kendime gelemedim umutluyum bir gun DH ile oynarken missile dampening soul ripper cikacak.
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Base speedi şu ölünce poison cloud açan mobla beraber en yüksek mob sanırım birde fast açmış korkulu rüyam şeytanın belası.
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aente said: dh'yim, inatla hp'yi azaltıp, resistance falan pas geçip dps'e yükleniyorum. 28k altına düşme tavsiyem, reflect mob gelirse çatır çatır yiyorsa yoksa her türlü 1 shot yiyorsun zaten
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 act3 bitti dün, azmodan kolaymış baya. ghomda loh + kite falan geçmiştim. act 4 de iskatumu ne onu kesip bırakmştım. şu nerf gelmeden bitirsem iyi olur aslında asfadsd
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 DH oynuyorum ama Siegebreakerdan sonra ilerleyesim gelmedi feci bayık geliyor azmodan yolu. Soul ripperların da payı yok değil. Şu an pony farmlıyorum
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 dön dön in in bitmio abi zaten orasi :) oyunun en zevksiz yeri olabilir
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ben rus key ile hell act1 e geldim 52lv dh yim, bir çözüm bulmazlar yada eu key alıp migrate falan edemezsem sıçtım 60lv wtb DH diye dolanırım patide yakındır. normal-nightmare-hell manasız ya.. en kötü ihtimal 1m gold alsan helli normal gibi bitirirsin bence AH ile üstünü başını dizip. Biri bana yolları guide etse şu helli bitirsem bide sgh
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Farmda son noktadayim yanima mfi 300+ adam alip farm yapiyorum ahaha ss li 150 yapabilirsem 2 kisi alicam :)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Skeleton king yatti infernoda hayirlisi bakalim.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Abso hiç golt satın aldın mı sağdan soldan? Kendi yağında mı kavruluyorsun yoksa? :P
Öne çıkan mesajlar