sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 _Spartacus_ said: Düştüğünde belli statleri, bir işe yaramaz sonra açmak. Ayrıca rareları değil, legendaryleri bufflayacaklar zaten. hah eyvallah ben de rare'larda problem yok legendary'ler rare'ların gölgesinde kalıyo niye rare'ları da buff'lıyolar ki diye düşünüyordum. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 hell act1 den beri yeni item almadım hiç.kullanabilceğim ztn bişi düşmüyordu neyse act 3 sonu ve act 4 reskill oldu bu yuzden.lan aha girip ara bayılmiyim dedim şu diabloyu kesene kadar idare edek dedim ama yok yani bi silah 200 diğeri 170 dps.yetmiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ACt 3-4 farm için DH arayan varsa haber verin gençler. 114k ap ile beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 adama tükürsen 300 dps eder. 200 dpslik silah nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 df said: 43 level nightmare act2'deyim. daha 1 tane legendary düşmedi. dandik olsa da bi göreydim o rengi =) 2 tane level 60'ım, 2 tane level 50+ charım var ve daha 4 gün önce filan ilk defa düştü bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 barbu said: adama tükürsen 300 dps eder. 200 dpslik silah nedir. her dakka ahdan ucuza item ala ala oyun çok keyifsiz ve kolay oldu hep.almayıncada cırtladık gdgrf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 inferno butcher farmlıom bana da bişi düşmüyor.. kime düşüo lan bu itemlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Legendary item benim gözümün önünde nightmare act 2'de arkadaşa düştü. Lvl 60 karakterim var ama bana düşmedi daha >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 9 tane felan düşürdüm ben heralde 2 de 60 set item gel gör ki sadece 2si kullanmaya birazcık değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Level 10 falanken düşürdüm bir tane legendary. 40 olana kadar daha iyisini bulamadım oyunda. Başka da düşüremedim daha. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 d&r'a ne zaman gelecek oyun tekrar, bir bilgi var mı? bir de tam kaç kağıttı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 inferno act1 farmlarkan boktan boktan yerlerden 4 tane legend item düştü. 4unu toplasan 100k etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 titan quest kurdum tekrar lag yok bişey yok error 37 yok tavsiye ederim arkadaşlar ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ahahha bende de kurulu :D soulvizier modunu da tavsiye edrim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 battle.net üzerinden ah'ye giriş olsa keşke. yarın işte baya bi pazar araştırması yapardım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 acaip fakirleştim mal mal itemlar düşüyor hep böyle bi vurgun yapmadan ilerleyemicem oyunda sdfs suan inferno act 1 de takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 act 1 de dusen itemlar para etmiyo artik. Act 2 de 300-500 bin dolarlik item arada bi dusuyo ama daha milyonluk item dusuremedim. Act 3 de super itemlar dusuyoda, farming yapamiyorum, klasik farmin yani 5 valor la elit kesmece. Act 1 den bi an once atlamaya bakin yani, Act 2 farmlamaya bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 inferno için act 3 / siegebreaker quest'inin 2. kısmına invite edebilecek var mı? "Kill the Siegebreaker Assault Beast" adı. güzel bir chest var da =) Hush#1768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Myshkin said: d&r'a ne zaman gelecek oyun tekrar, bir bilgi var mı? bir de tam kaç kağıttı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 biraz dh bakınayım dedim de hızlı kasmak için bildiğiğniz yollar var mı? şuan act3de bir yere rejoin yapıyorum iyi xp geliyo gibi. 2dkta yarım bardan fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 act2-quest8-step3 veya act2-quest2-step2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bombilo said: act2-quest2-step2 bunu duzeltmisler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 olabilir o questi en son 2 gun once fln denemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 reddit'ten said: VILLAGERS: OMG THE UNDEAD ARE RISING LEAH: ITS JUST UNCLE DECKARDS CRAZY STORIES *VILLAGER GETS HEAD EATEN OFF LEAH: AGAIN, JUST STORIES, I ASSURE YOU *NAKED OUT OF PLACE WITCH DOCTOR SHOWS UP LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE *EVERYONE GOES BACK TO TOWN DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE WITCH DOCTOR: K *WITCH DOCTOR KILLS SKELETON KING AND FINDS A NAKED BLACK MAN WITCH DOCTOR: YO DECKARD, I FOUND THIS NAKED BLACK DUDE DECKARD CAIN: K GO FIND HIS SWORD PIECES WITCH DOCTOR: Y???? DECKARD CAIN: DUNNO LMAO, JUST A GUESS *MAGDA SHOWS UP MAGDA: I COME FROM WORLD OF WARCRAFT TO DESTROY U WITCH DOCTOR: K LMAO ALREADY GOT THE SWORD PIECES MAGDA: DAMN!!!!! ILL JUST GO STEAL THAT NAKED BLACK DUDE AND PROLONG THIS ACT FOR NO REASON *SHOOTS FIRE AT CAIN, STEALS BLACK MAN LEAH: STORIES KILLED MY UNCLE!!!!!!!!! WITCH DOCTOR: PRETTY SURE MAGDA DID, NUB *WITCH DOCTOR RUNS TO SAVE BLACK MAN WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION BUTCHER: AH FRESH MEAT!!!!!!!!!!! *BUTCHER DIES, BLACK MAN SAVED TYRAEL: YO HERE I AM FOOL WITCH DOCTOR: WHY U BLACK NOW DOG? TYRAEL: TOKEN BLACK ANGEL LMAOOOOO *GOES TO ACT 2 VILLAGERS: OMG THE PRINCE SENT ALL THE GUARDS AWAY WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON. ADRIA: HEY DAUGHTER SUP LEAH: OH HEY MOMS, JUST MORE STORIES TEEHEE ADRIA: WE MUST GET THE BLACK SOULSTONE USING THIS OLD HORADRIM DUDE THAT CREATED IT WITCH DOCTOR: K *WITCH DOCTOR RECOVERS THE SOULSTONE: WITCH DOCTOR: WAIT, HOW DID THE SOULS OF THE OTHER 5 DEMONS GET IN HERE ALREADY? ADRIA: DON'T WORRY BOUT IT DOG... CHRIS METZEN WITCH DOCTOR: GOT IT! BELIAL: I AM THE WORST LIAR EVERRRRRRRRRRRRRR WITCH DOCTOR: WE KNOW *CAPTURES SOUL *GOES TO ACT 3 AZMODAN: YO DAWG, ATTACKING UR RAMPARTS WITCH DOCTOR: THANKS FOR THE LEAD BRO AZMODAN: HEY NP DAWG, ATTACKING UNDERNEATH NOW WITCH DOCTOR: HEY DUDE THANKS AGAIN, COULDNT HAVE DONE IT WITHOUT U AZMODAN: ANYTIME, HEY COME TO MY PLACE SO WE CAN SMOKE SOME BLOW *WITCH DOCTOR GOES TO THE HEART OF SIN WITCH DOCTOR: YO I BROUGHT THE WEED AZMODAN: SWEET DAWG, BEING A WARLORD IS TOUGH WITCH DOCTOR: JK LMAO, GOT UR SOUL *GOES BACK TO BASE WITCH DOCTOR: OMG LEAH IS THE PRIIIIIIME EVIL!!!!!!!!!!! ADRIA: YEA PLANNED THIS 20 YEARS AGO DOG WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE? ADRIA: CHRIST METZEN WITCH DOCTOR: GOTCHA!!!!!!!!! *GOES TO ACT 4 DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-OR!!!!!!!!! I AM THE PRIME EEEEVILLLLL WITCH DOCTOR: WHY DON'T YOU LOOK LIKE A COMBINATION OF ALL THE EVILS THEN??? DIABLO: I DUNNO... ASK CHRIS METZEN WITCH DOCTOR: K DIABLO: CAN YOU TELL I'M A GIRL THIS GAME??? I CAN'T STOP TALKINGGGGGGG DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK? DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN *IZUAL DIES DIABLO: HE WAS USELESS ANYWAY, COEM KILL MEEEEE *WITCH DOCTOR ENTERS REALM OF TERROR DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-ORRRRRR, NO ONE HAS EVER ESCAPED *DIABLO DIES TYRAEL: WE DID IT BOYS... ANGELS.... AND MEN!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ahahah mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar