jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Defiance 14$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oha be indirimsiz retail price 9.99$'a düşmüş. acelem varmış gibi gidip nuveem'den aldım bende steam'e de eklenmiyor key http://store.steampowered.com/app/224600/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Xenus said: oha be indirimsiz retail price 9.99$'a düşmüş. acelem varmış gibi gidip nuveem'den aldım bende steam'e de eklenmiyor key http://store.steampowered.com/app/224600/ me to bro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bu oyun ilk çıktığında 60 dolar ile satılmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 satildi da, onemli olan alindi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 trion'a güvenip alan çok kişi olmuştur bence diziyi takip etmiyordum bayadır. batırmışlar sanırım yayından kalkması yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 9$ gorunce aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 f2p olsa vakit ayırıp oynanır mı emin değilim :/ yeni fiyat buysa, bi ara düzgünce videolara bakınayım emin olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Oynayan Yok mu? Riftin silahlisi. Rift gibi Ark kovaliyorsun. Dusuk lvl haritalarindayim ve Ark kapatilirken baya adam toplaniyor. End game bos galiba ama Trion tecrubeli bir firma. Paket falan cikarir costurur yakinda gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 trion oyun patlatmada tecrübeli, rift patladı, end of nations patladı anca toparladık diyorlar. defiance ta patlar mı bilemiyorum dizinin ilk sezonu bitti izliyorum da oyun hiç ilgimi çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 3 ayı var f2p olmasına benim tahminim ben 10 saat fln oynadım, konsol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Rift patladı? lol, end of nations daha alphada yuh artık, defiance F2P oldu olacak zaten dizi de beklenen ilgiyi görmedi. ( başarılı bir dizi değil zaten ). Benim beklentimin altında bir oyun çıktı. İlk başlarda baya zevkli idi ama sonra baktım ki ilerledikçe değişen birşey yok monotona bağlıyor sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hayır, end of nations gayet süresiz hiatus'taydı daha yeni sci-fi MMORTS'den sci-fi MOBA'ya çevirdiler. sil baştan yapıyorlar trion, gayet başarısız ama bir yerde çıktı mı, ismi geçti mi alkış tutulan tiyatrocular gibi archeage son çareleri artık o da patlarsa kapatsınlar dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Milamber said: trion oyun patlatmada tecrübeli, rift patladı, end of nations patladı anca toparladık diyorlar. defiance ta patlar mı bilemiyorum dizinin ilk sezonu bitti izliyorum da oyun hiç ilgimi çekmiyor 3 oyun arasında bir tek Rift ana kadro tarafından geliştirildi. Ki o da patlamadı, patladı diyenin yaşadığı kafa enteresanmış. Adamların ilk oyunu Rift'ti ve 'patlamış' Rift'ten kazandıklarıyla birlikte 'patlamış' oyuna ek paket çıkardılar, ArcheAge'in batı sunuculuğunu kazandılar, End of Nations ve Defiance'in gelişimini yaptılar. Bide patlamasa nolurmuş tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 rift'i betasından beri oynadım? çıkmış sorunsuz başlamış enteresan oyunlardan birisidir ve bu oyunu patlatmayı başarmaları gayet epic bir faildir. trion deli gibi yatırım aldı o paralarla bu işleri yaptı, rift f2p olana kadar bomboştu fp2 olduktan sonra elbette deli gibi kullanıcı çekti çünkü iyi oyundu ama bu projenin başladıktan 2 ay sonra patladığını ve büyük oyuncu kitlesinin oyunu bıraktığını değiştirmiyor. eon, beklediğim bir oyundu, patladı, bir sürü developer'ı işten çıkardılar developer stüdyoyla anlaşmalarını kestiler kendi içlerine aldılar mobaya çevirdiler, batırılan milyonlarca dolar, beklentilerin boşa çıkması gayet bbbüyük bir faildir ve aldıkları yatırımlar olmasa gayet batmışlardı. şimdi çıkacak oyunu merakla bekliyorum. defiance, çıktığı gibi deli gibi eleştirildi, yine pazarlama stratejileri rezalet. fiyatlandırma ve dlc'nin dibine vurması yüzünden oyun yakında f2p'e dönecek. ondan sonra elbette oyuncu çekecek ama bu başarısızlıklarını ortadan kaldırmıyor. gayet kötü yönetiliyor ve eğer kısa zamanda düzgün para kazanmazlarsa o yatırımcılar fena ağlatır adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Rift patladi denemez bencede pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Riftin free olmadan once baya oyuncusu vardi. F2P olduktan sonra en cok oynan oyunlar icindedir. Ornegin Raptr.com da ikinci sirada. Defiance konusunda, En cok hissettigim sorun Defiance'in UI si cok hantal. Konsoldan donme oldugu hemen hissediliyor. Ama Oyuncu sayisi tatmin edici su an. Mesela zor gorevleri falan yaparken hep yanimda random insanlar oluyor. Hicbir gorevde zorlanmadim hatta obur oyuncularin arkasinda kalmayim diye rush ediyorum. Keske UI'yi duzeltseler. ABP'den de player vs Player gorev yapma olayini ve customization olaylarini calsalar baya guzel bir oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hunty said: Ornegin Raptr.com da ikinci sirada. . ahaha beleş oyun, expansion, pet, mount bok püsür verdikleri için o. insanlar clientı açıp, afk bırakıyordu. gerçek game time 10 da 1'i falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Raptr deki liste bir kıstas olamaz. Bir oyunun patlamasını neye bağladığınız önemli. Paramı kazanmadılar? Rift'e yaptıkları yatırımın 5-6 katını kazandılar. ( haberleri vardı bir yerlerde üşendim aramaya ) Oyuncumu yoktu? ilk 1 sene boyunca ortalama 1 milyon oyuncusu vardı. Oyunumu geliştirmediler? Normal oyunun 3 katı büyüklüğünde expansion çıkardılar. Öyle 2 yeni karakter atıp expansion diye millete geçirmediler. Üstelik bedava bile dağıttılar. F2P olunca daha mı kötü oldu ? Aksine Rift kalabalık ortam isteyen bir oyun, ne kadar kalabalık o kadar eğlenceli ve şu an oyuncu bolluğundan dolayı acaip keyifli bir hal almış durumda. Şimdi bu oyuna gelip de patladı demek haksızlık olur bence. İlk release olduğunda WOW clone deyip haksızlık edildiği gibi... Konuyu dağıtmamak açısından, Defiance bence çok başarılı değil bunun nedenini de SyFy'ın isteklerine bağlıyorum. Resmen oyunu dizi ile aynı tarihte release olsun diye koştura koştura yaptırtmışlar ha çok kötü bir oyun değil hatta diziden daha iyi ve eğlenceli ama content daha geniş olabilirdi. Sadece böcük,mutant öldürtmekle uğraşılmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 defiance in optimizasyonu super, cok rahat oynaniyor laptopta dahi. iyi becermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 konsol tier grafikleri olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 120hz monitörleri desteklemiyordu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 DC universe Online da Konsoldan bozma ama hayvan gibi oynanmasina engel degil oyunun. Defiance su haliyle bir kac aya patlar ama umdugum gibi Trion guzel bir ek paket ile oyunu costurabilir. Mesela oyun AOC'u yapan firmanin elinde olsa hic umudum olmazdi ama Trion heran herseyi yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar