Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Oyun kötü, ve söylendiği gibi oyun diziden iyi. Dizinin kalitesini tahmin et :P. Birde "mmo" ismine yakışmayacak birşey yapmışlar. Benim gördüğüm pvp tırt ve 6vs6, 8vs8 ve 16vs16 diye.. World pvp felan varsa sözümü geri alıyorum. Ben 1 saat oynayıp aynen sildim. Açıkcası iyiki beleş haftasonu vermişler, yoksa o steam indirimiyle alırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 PVP için bakıyorsan kötü, PVP yok bildiğin 1-2 arenaya sokup COD havasında takılıyon işte. Ama oyun kötü değil. PVE yapmayı, quest yapmayı seviyorsan ki oyundaki main story bile diziden baya baya iyi , gayet eğlenebiliyorsun ama bir noktadan sonra monotona bağlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 oyunu mezarcılık yapıp alıcam diye haftalardır diziyi takip ediyorum. fena değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Meh hafta sonu beleş diye indirdim. Hikyaye filan güzel, ama tam 2 saat sonra baydı. Dizi sini seyretmeyi tercih ederim. Bu oyuna bu para verilmez, Bunun sonu iyi değil, F2P ye geçer yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Scifi hastası olduğum için defiance'ın dizisini izledikten sonra konu hoşuma gitti ve üstüne bu free weekend gelince girdim nonstop 2 gün oynadım. Daha önce hiç mmofps oynamadım, bu ilk oluyor ve oyunu almayı düşünürken buradaki yorumları okumam üzerine irkildim biraz. Benim defiance'da en çok hoşuma giden şey karakteriniz için yapabileceğiniz buildler çok ama çok fazla. Aslında tamamen GW2 gibi diyebiliriz, bütün talentlarınızı açıyorsunuz ve bunlardan sadece 9 tanesini (1 aktif/8 pasif) kullanabiliyorsunuz. Fakat oyunda class olmadığı için respec atarak istediğiniz zaman istediğiniz classa dönüşebiliyorsunuz. Oyundaki item çokluğu çok fazla ve biraz diablo gibi, oynayacağınız builde uygun statlı, özel set bonuslu, isteğiniz proclu silah türünü bulmak için baya ugrasmaniz gerekiyor. Ayrıca silahlar level atlıyor ve max level olunca 1 adet random özellik geliyor silaha, random enchant gibi. PVP'si ufak yada büyük takımlarla team deathmatch, bir de openworld pvp shadow field'mı ney öyle bir şey var ismini tam hatırlamıyorum. Kısaca ben oyuna hayran olmuştum ki daha önce hiç mmofps oynamadığım için diger oyunları da bir deneyeyim dedim. PS2'yi beğenen arkadaşlar defiance'tan farkı nedir bir açıklayabilirlerse sevinirim. Websiteleri çok kötü, hiç bir detay bulamadım. Karakter progression nasıl, item/talen point tarzı şeyler var mı ? F2P başlasam oyundan zevk alir miyim, illa para harcamak lazım mı bazı oyunlar gibi ? Edit : Bu arada defiance'da çok önemli bir kaç eksiklik var, bildiğiniz oynarken acı çekmenize neden olabiliyor. 1. Auction House yok 2. Bank/Storage yok, herşey inventorynizde (max leveldan 100 slot sanırsam, para ile inv slotu alınıyor shopdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 PS2 yükledim ve oynadım biraz. Defiance ile PS2'yi kıyaslamak baya alakasızmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Planetside ayrı bi kafa. Ama işte biraz karakteri kasmak gerektiğinden türkler aşırı fazla değil. Oyunu p2w sananlarda ayrı bi kafa zaten. Alakası yok!. para ile açılan silahlar tek atmıyor. Hatta bir çoğu ilk silahlardan az vuruyor :D. şu bağlantıda ilk korkuyu yenmek için bilgiler var : http://forum.donanimhaber.com/m_72768842/tm.htm En azından biraz olsun oyunu anlamayı ve izlenecek yolu seçmeye yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Planetside 2 de optimizasyon/performans sorunu vardı. 1-2 ay oynayıp sabrettim ama baktım değişen birşey yok bıraktım. Şu an nasıldır bilemiyorum tabi ancak Defiance alphadan beri optimizasyon/performans bakımından çok başarılı bir durumda. Her firmanın oyunu yaparken ( özellikle shooter ) öncelik vermesi gereken birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 edit : kardeşimin hesabından yazmışım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Arkadaşlar Defiance oynayan varsa oyundan beni ekleye bilir, nickim "skuee". Ben oyunu baya beğendim, hardcore oynamak isteyenler için hardcore, günde 1 saat oynamak isteyenler icin casual bir oyun. Baya değişik olmuş, şu anda yeni çıkan her mmo gibi eksikleri çok ama zamanlar düzelecektir diye umuyorum. Massively'de yazarlar tarafından da 2013'ün en iyi mmosu olarak seçilmiş Massively http://massively.joystiq.com/2013/05/30/the-think-tank-the-best-mmo-of-2013-so-far/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fake hesabı ortaya çıkan squ düşündürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu en iyiyse yanmışız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 standard edition: 13.47$ http://www.nuuvem.com.br/produto/1124-defiance digital deluxe edition: 22.46$ http://www.nuuvem.com.br/produto/1125-defiance-digital-deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 şu oyunu niyeyse sevemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 standard aldım ben dursun köşede. ara sıra bakarım :P mezarcılık yapıcam diye diziyi takip ediyorum kaç bölümdür. zaten bundan ucuza düşmez birazdan fiyat 15.7$'a çıkacak almak isteyen alsın, keyi ekledim trion account'ıma sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Xenus said: standard aldım ben dursun köşede. ara sıra bakarım 13 saat falan oynarım en fazla, saati 1 dolardan iyi deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Şu firefall patlarsa bende bunu almayı düşünüyordum emme, 1 aya yeniden indirim olur herhalde D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 1 aya F2P bile olabilir asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 raptra rewardlar geliyor rifte de aynısı olmuştu ama cross platform olduğu için f2p yapmazlar herhalde shitstorm yememek için http://raptr.com/dashboard/rewards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 oynayan, yeni almış oynayacak olanlar id, nick herneyse yazsın beraber oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hahaha kimse sallamamış, yine de ben gözlemlerimi paylaşayım aylar sonra belki biri denk düşer falan. ilk olarak oyun konsol için tasarlanmış ama "hadi pc'de de çalışsın len yazık ehe" denmiş. oyunu açıp, video options'da girdiğinizde 3 adet seçenek var. low, med, high. custom var ama custom olunca hiçbir customization yapamıyorsunuz (şaka değil). grafik ayarlarını değiştirme şansınız yok oyunda. ben shadow'u kapatacam kardeşim diyemiyorsunuz. (betada varmış, kaldırılmış). karakter customization baya zayıf 2013 yılına göre. texture'lar 4/10 denebilir. oyun high'da ps3 kalitesinde çalışıyor ve performans olması gerekenin çok altında. garip bir hantallık oluşuyor. oynanış hissiyatı biraz borderlands biraz brink anımsattı bana (ne kadar brink kadar hızlı olmasa da rollar falan andırdı). ilk 10 saat boyunca pve retarded monkey zorluk seviyesindeydi. ölmek için mouse'u burnunuzla falan yönetmeniz gerekiyor. moblar tek düze, mutant kategorisinde gelmeye başlayan modlar arkfall'larda (rifte açılan riftler gibi düşünün, world event) dahil olmak üzere çok zayıf. emek verilmemiş. sanırım ilk 10 saatlik deneyimde toplam 6 çeşit mob mevcut oyunda. daha fazla değildir (mutant kategorisi için konuşuyorum). hiçbir mekanik mevcut değil. moblar görüyor ve ateş ediyor (veya melee yaklaşıyor türüne göre). ability, covering, tactical hiçbir şey yok moblarda. bakkal gibi duruyorlar. dünya genel olarak fena değil. gw2'i anımsatan sürekli eventlerin olduğu bir dünya mevcut. yolda barricade'ler, challengelar, arkfall'lar questline takip ederken sizi sürekli meşgul ediyor. fakat tekdüze ve sıkıcı bir hale gelmesi son derece hızlı. (aynı çünkü hepsi, 3 tane ally mob, 6 tane hostile, öldür - görev tamamlandı). karakter gelişim hissi neredeyse sıfır oyunda. itemization sanırsam 5-6 slottan ibaret. questler ve droplarda sizin istediğiniz tür silah çıkmaması halinde sürekli farklı çeşitleri veya aynı silahı kullanmayı zorunlu tutuyor. örnek olarak light machine gun kullanıyorum, hiçbir quest LMG ödülü vermiyor. 10 shotgun verdi belki görevler ama bir LMG yok. ilk 5 saati aynı silahla oynadım ki son derece can sıkıcı bir şey. ondan sonra store'dan mavi bir LMG aldım. outfit gördüğüm kadarıyla drop olmuyor sadece belli achievement veya quest chain sonunda takım olarak geliyor, customization olarak çok ama çok zayıf. verilen sete mahkumsunuz, ne renk ne de parçalar interchangable. ilk dungeon mantığında olan coop map'ine 5 kişi (4 müydü yoksa) olarak otomatik pug ile girdim. bir uzaylının eşliğinde mine'ı geri alıyorduk. 20-30 dk'lık dungeonda 5 tür mob vardı. ranged, long ranged, shield/melee, mini boss, boss. başından sonuna kadar böyleydi. en ufak bir mekanik yok moblarda. seni görüp ateş ediyor. gerileme, cover alma, ability kullanma vs. yok. parkta yürür gibi yapıyorsunuz zaten, bol bol drop veriyorlar. benim ego level'ım 200'dü girdiğimde beraber yaptığımız adamlar 1500 civarlarındaydı, map sonunda 3'e katlamışım dmg'da hepsini malum konsolla shooter oynamak, yıl 2013. oyun konsol tayfasıyla dolu, pc hiç yok denebilir neredeyse. chatte bir kere bir şey yazıldığını görmedim. botlarla single player coop oyun oynuyor gibisin. 5-6 kere chat'e bir şeyler yazdım ama hiç yanıt gelmedi. 1 kere arkfall'da birinin "lol" yazdığını gördüm, 50-60 kişi oradaydı 15 dk falan. budur massive multiplayer seviyesi oyunun. son 2 saatte map değişti, ilerledim baya vulge mu ne o moblar gelmeye başladı. ağzımı yüzümü kırmaya başladılar, biraz eğlenmeye başladım. oyunda sürekli konsol hissiyatı var, ride summon ediyorsun auto aim, default olarak aim assistle falan geliyor, çok acınası. vaktim var, başka oyun yok, defiance'da fena değil izliyorum diyen adam için olabilir. ben günde 1 saat falan bakıyorum, oynanış olarak farklı olduğu için APB kıvamında hoşuma gidiyor. retail fiyatı üzerinden : 2/10 75% indirimle 10 dolara, no subs : 6/10 account id : bingildak karakter : gamechanger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 defiance cross platform bir oyun ama serverlar ayrı. senin oynadığın adamlar noob'muş :P ben daha oyunu yeni yüklüyorum bir ara bakıcam ffxiv gelene kadar idare etsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 oha bilmiyodum, 15 saat oynadım bir kere biri chat'e bir şey yazmaz mı, çok garip. bugün yine coop'a girdim 320k'dı 2. ben 500k üzerindeydim. herifleri ratingler 1000+ ben fakir 220 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Alpha, Beta, optimizasyon hat safhada iyidi. Nasıl sende öyle kötü oldu anlayamadım. Böcükler SES'e duyarlı hareket ediyorlar. Mekanikleri öyle idi. Hatta dizinin bir bölümünde de vurguladılar ama playerlar hoplaya zıplaya dolaştıkları için farkedilmemiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar