Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defiance

Leopar

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Steam de beleş haftasonu varmış. Ayrıca %30 indirimde var. Gerçi indirimli hali bile rus sitelerin 2 katı.

planetside 2 (2 ay kasılmış hesap + 80$ harcandı ve bf3 + premium rank 56 ile defiance takas edilir)

Bastım iniyor yarın 1-2 saat takılıp bi bakayım. Beğenirsem, aylardır boşta yatan ps2 ve bf3 (premium) hesapları ile takas edeceğim (tabi adam bulabilirsek :P ) Aylardır boşta duruyor hesaplar, belki birisi nasiplenir.
planetside 2 karakterim sağlamdır yani :D. şuan aynı şeyleri almaya kalksanız 200$ ödersiniz üstüne 2 ayda oturup kasarsınız. bf3 ü zaten biliyorsunuzdur

Sosyal ağlarda paylaş

Yani banada öyle geliyorda yinede birazcık bile idare edebilitesi varsa sorun deil ya.

rusçu yada indirimle almayı düşündüm ama çok fazla fps oldumu birisinden çık birisine derken gün bitiyor. Bide oynamadığım şeyler, defiance alıpta beğenmemiş varsa işine gelir belki benimle takas yapmak (işine gelmeyecek birşey yokta işte, ps2 yi herkesin pc si kaldırmayabiliyor)
Sosyal ağlarda paylaş

yok dizi de tırt. Diziyi biraz aksiyon vari yapalım demişler, üstüne her bölümde 1 olay oluyor. Ne bileyim, hikaye pek ilerlemiyor gibi geldi. İlk bölümden sonra diğer bölümlere atlayarak baktım.

Bide oyunculuklar var. Baya yapmacık geldi bana.

tabi kişisel görüş bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...