Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 daha şimdiden %50 indirim mi olur? Birde ne dandik bir sistemdir ya. Efendi gibi fiyatlar aynı olsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 simdi bu ruscu larin yaninda birde "brezilyacilar" dami var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 eve gidip alıcam.. brezilyacılar çok ucuz... mesela benm steam de bir azeri arkadas var. bizde ki oyunarın hepsi steam'de onlara 4-5 dolar indirimli normal fiyat olarak. indirime girince daha da uygun oluyor. fiyatları söylüyor deli oluyorum.. asdf 5 dolara dun fallen enchanters aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ordan almayın gençler NA yazıyor kocaman eu key değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bu dizinin adini ilk gordugunde defloration diye okuyan arkadasim var. Evet muhendislik ogrencisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Server patcherdan secilebiliyor eu na diye. Sinirlama yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 nordlydian said: ordan almayın gençler NA yazıyor kocaman eu key değil sanırım. Este game NÃO requer mensalidade para jogar Bunu diyorsan, requires no monthly fees demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 aldım ben, NA olarak eklemiyor Defiance PC Digital Standard Edition Ztorm yazıyor accountta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hmm o zaman iyiymiş NA eu olayı yoksa bende alıyorum. saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Where's it going? First DLC announced! Oyun 1. ayını doldurmadan para sövüşlemeye başladılar. Gidiş hattı belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Free content de var, season pass düşürmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abi direkt Brink bu ahahaha komik yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 asdf brink de supermario dan arak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Brink'le alakası yok oyunun, gayet kaliteli bir P2P MMO. Oyun çıkmadan aylar önce açıkladılar 5 tane DLC çıkaracaklarını ilk sene. Ayrıca DLC almadan da content'i elde edebiliyorsunuz sadece loot düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 planetside 2 kasılmış karakter ile takas yapabiliriz isteyen olursa. miller severında, terran tarafında. rank 58. + 80$ harcandı silah için. (şuandada verdikleri beleş premium aktif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 diziyi takip ediyorum, lore'u da öğrendim ama daha fiyatı biraz daha inmeden almam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Steam de beleş haftasonu varmış. Ayrıca %30 indirimde var. Gerçi indirimli hali bile rus sitelerin 2 katı. planetside 2 (2 ay kasılmış hesap + 80$ harcandı ve bf3 + premium rank 56 ile defiance takas edilir) Bastım iniyor yarın 1-2 saat takılıp bi bakayım. Beğenirsem, aylardır boşta yatan ps2 ve bf3 (premium) hesapları ile takas edeceğim (tabi adam bulabilirsek :P ) Aylardır boşta duruyor hesaplar, belki birisi nasiplenir. planetside 2 karakterim sağlamdır yani :D. şuan aynı şeyleri almaya kalksanız 200$ ödersiniz üstüne 2 ayda oturup kasarsınız. bf3 ü zaten biliyorsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 PS2 ve BF3 oynayan birinin oturup böcük öldürmekten zevk alacağını sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yani banada öyle geliyorda yinede birazcık bile idare edebilitesi varsa sorun deil ya. rusçu yada indirimle almayı düşündüm ama çok fazla fps oldumu birisinden çık birisine derken gün bitiyor. Bide oynamadığım şeyler, defiance alıpta beğenmemiş varsa işine gelir belki benimle takas yapmak (işine gelmeyecek birşey yokta işte, ps2 yi herkesin pc si kaldırmayabiliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 aynen oyun çok yalan ya. pvp si pek eğlenceli değil. öyle saldım çayıra mevlam kayıra. Cs nin pub versiyonu direk pvp si. ps2 dururken şuna vakit ayrılmazmış. Ps2 de tek sevmediğim şey, reskill meraklısı olması adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bunun dizi nasıl güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yok dizi de tırt. Diziyi biraz aksiyon vari yapalım demişler, üstüne her bölümde 1 olay oluyor. Ne bileyim, hikaye pek ilerlemiyor gibi geldi. İlk bölümden sonra diğer bölümlere atlayarak baktım. Bide oyunculuklar var. Baya yapmacık geldi bana. tabi kişisel görüş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Oyun diziden daha iyi, dizi umduğum gibi çıkmadı benim ama yokluktan izliyoruz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 6/10 fln dizi bende kardio yaparken izliyorum fakat bayıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 o zaman hiç indirmeyeyim ne oyunu ne diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar