Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Grafikleri batmadi bana acikcasi oldukca yeterli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yeterli abi zaten kötü değil de makine kasacak bir düzeyde değil konsol için optimize edilmiş bir oyunun (eski gen) orta düzey bir pc'i kasması beklenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 20 Agustos'da ilk DLC'si geliyor Defiance'ın. Grafikler ve optimizasyon orta seviye PC ler için çok iyi durumda bence yani yeni çıktı diye bir oyun için gidip high-end parçalar takmak zorunda kalmadık bu sefer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi ne bilim ornegin guildwars 2 super optimize ama rift degil, marvel heroes online ornegin 100 derece oluyor alet, defiance basar gecer, birisi ustten izometric diablodan kotu grafikleri var ama d3 cok daha iyi optimizesi iyi.. bunu belirtmek istemistim :D hani hersey grafigin ust duzey olmasi ya da gunumuz pclerine yapilmasi ile ilgili degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 steam de 5$ olmuş. Bir bakayım patchlerde neler yapmışlar. F2p yapınca tutulabilitisi varsa alayım dursun. Hiç olmazsa paralı adam muamelesi görürüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2-3 gün oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Zaten şu yorumu okumak yetti. Biraz daha bakınmaya gerek yok herahalde :D bi Gavur said: I bought it when it came out (60$) and it was fun at first but gets REALLY boring quick, i would say save your 5 dollars and spend it on something else. edik: sağ sol ıssız diye birşeylerde okudum. Konuyu yukarı çıkarttığıma pişman oldum :D. ALMAYIN HA :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 5 dolara değer abi. içeriği güzel oyunun. hardcore mmo misali bağlanmazsan idare eder seni. 3 saatte steamde top 10'a girmiş oyuncu sayısı artar böylelikle. güncelleme geliyormu bilmiyorum ama bayağıdır oynamadığımdan. ben de 60 dolar veren enayilerdenim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 parasından ziyade harcanan vakit boşa gidiyor o üzüyor beni. Az olan vakti sürekliliği olan birşeye harma taraftarıyım. Bu nedenle olumsuz yorumum. Ama dersenki "al günde 2-3 saat 2-3 ay götürür seni" o zaman başka. Sonrasında belki f2p yapıp düzeltebilirler. Bunun için riske girerim, fakat dediğim gibi. Daha önce deneme fırsatım olmuştu, pek vuruş hissi yokmuş gibi yalan görünmüştü. Ondan biraz çekingenim (mevzu 5$ değil yani. Zaten alınca dlcyi de almak gerekiyordur. 15$ a patlar her türlü). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 4 haziranda pcde 15 haziranda ise ps3de f2p oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Uzun surmus gecisi.. Sene oldu sanirim cikali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ulan suna verdiğim 50 dolara yazık ya.. toplasan 5 saat oynamamısımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 konsolda f2p olmaz diyenlere örnek teşkil etsin, tabii ki de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 30 15 günlük patron pass a denk geldimde. Oynayan varsa kod işine gelir (steam yaz indirimleri felan diye dlc alan olursa) Paradise Para-dise- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 oynyan var mı bunu halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 baydı asd, dizisini de izlemeye başladım ama scifi yokluğunda gideri var 6.9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi ne amaçsız bi oyundu bu ya, 1 hafta mı ne oynadıydım eventten evente koşmuş sonra sıkılıp bırakmıştım. güzeldi halbuki bak yine canım çekti, ama giricem bikaç saate sıkılıcam muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 evet major event ve shadowplay miydi neydi o 32v32 bf styla arenadan ibaret oluyo oyun bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 ay sonu kapatıyolarmış, bu kadar uzun süre nasıl açık kaldı hayret https://store.steampowered.com/news/app/224600/view/3031456856846228554 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 trion games ne batırdı be valla şu amerikada insanların bu kadar bol ve rahat para batırması ah çektiriyor beceriksiz herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar