Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bazen, hatta belirli aralıklarla 30 saniye civarında internet bağlantısı kopuyor sanki, ardından hemen geri geliyor. Yüksek miktarda packet loss olabilir. Ping fırlıyor 2000ms civarına. Teknik elemanları çağırsam kesin o 30 saniyeyi yakalayamam, nasıl açıklarım onu da bilmiyorum. Umarım modemden değişebilen bir sorundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bende de oluyo o. çok bi rahatsızlığını hissetmedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Coldwind said: Bazen, hatta belirli aralıklarla 30 saniye civarında internet bağlantısı kopuyor sanki, ardından hemen geri geliyor. Yüksek miktarda packet loss olabilir. Ping fırlıyor 2000ms civarına. Teknik elemanları çağırsam kesin o 30 saniyeyi yakalayamam, nasıl açıklarım onu da bilmiyorum. Umarım modemden değişebilen bir sorundur. modemin firewall / guvenlik ayarlarini kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 selamlar, uydunet 20 mbit bağlantısını kullanıyorum. speedtest yaptığım zaman genellikle down hızım 19.4 mbit,upload hızım ise 1.7-1,8 aralığında görünüyor. fakat ping değerlerim sürekli 220 üzeri oluyor. command den google a falan ping attığımda genellikle 70-80 aralığında çıkıyor. ama bu speedtest tarzı yerlerden hız kontrolü yaptığım zaman server ı neresi seçersem seçeyim 200 üzeri geliyor. sıkıntı nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yurtdışı bağlantısında bir haftadır gidip gelen sorunlar oluyor bende de uydunet için. kendi kendine düzeliyor sonra ama can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 uydunet istiyorum :P. 100 lira ödediğim şeye arkadaş 32 lira ödüyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahmedinejad said: yurtdışı bağlantısında bir haftadır gidip gelen sorunlar oluyor bende de uydunet için. kendi kendine düzeliyor sonra ama can sıkıyor. ben bunu ttnet'te yaşıyorum.1-2 hafta fln sürüyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 200 GB kotayı aşmışım. 217,18 GB olmuş. ama hız düşmedi. bu arada kotanın 80%'ine ulaşınca telefona mesaj geliyor. edit: hatta mail bile geliş 3mbit'e düşürdük seni diye dsfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Merhaba, İzmir'de uydunet kullananlar memnunlar mı? Fiberden buna geçilir mi? http://www.turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar-detay.aspx?ID=240 bu paket uygun gibi geldi. Ping durumları falan nasıl oyunlarda? Dota 2 avrupa serverları olsun, Battlefield vs olsun. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi 50gb AKK sıkıntı olmaz mı? istanbul'dayım ben 100gb AKK yı doldurdum 3mbit e düştü hız 10mbitten fazlaca sinir bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 100GB sorun olmuyor bence, bugun dustu benim. 4 gun sonra eski haline donecek. Netflix'de HD'yi kapattim ama, o hemen dolduruyor. Gerci HD olmatan versiyonu da DVD'den filan daha kaliteli, ikisi arasinda bir yerde. Pingler genel olarak daha iyi Uydunet'te ama bolgende kullananlara da sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 işte 50 gb yetmez gibime geliyor; sadece teledünya mı alsam acaba. superonline taahütü bitmek üzere o yüzden kararsız kaldım. Tv için de Kablolu Tv var şu an; onu da teledünya ya geçirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yetmez abi 50gb, 20mbit bağlantıya 50gb kota nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ne bileyim bi an gaza geldim şu an 100 gb fiberde o 3 hafta anca götürüyor; bu yanında teledünya da verince acaba dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 televizyonu aktif kullanan biri misin bilmiyorum ama internet hızı ve kotası yeterliyse zaten tv ye ihtiyacın yok gibi bi şey abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 100'luk al alacaksan, 50 yetersiz. 12-13 gunde biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 televizyon izlemiyorum hiç, film dizi için internet yetiyor bana ama eşim arada tv izlemek istiyor esas neden o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 evde teledünya+uydunet var, 3 gündür teledünya kesilip duruyor ekip falan geldi apartmana. internet de 1 2 saniye gidip geliyor arada. battlefield da falan dc yiyorum sinirden kendimi şeyedicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 o kadar komple sıçıyorsa elektrik sorunu olması bana daha muhtemel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 pontipati said: evde teledünya+uydunet var, 3 gündür teledünya kesilip duruyor ekip falan geldi apartmana. internet de 1 2 saniye gidip geliyor arada. battlefield da falan dc yiyorum sinirden kendimi şeyedicem Teledünya da kesinti yok bende ama internette anlık kopmalar oluyor. izmir -hatay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 10m mbit 50 gb kotalı olanı 32 tl düşmüş bunun. 50 gb dolunca 3mbite düşürüyorlar ama hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Modemi kaç gayme bunun? Modem vermiyorlar sanırım mevcut kampanyalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 docsis 2.0 uyumlu modem varsa 10mbit e kadar destekliyormus ben gecen ay gectim bu 50gb kotaliya 12 ay taahhut le 32tl ama kablotv de 9tl toplamda 41 tl ye geliyor aylik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 modemli kampanyası da vardı sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Bugün bağlantım rezil, kaplumbağa hızında ve devamlı kopmalar oluyo. Arıza kaydı bıraktım düzelmezse gelip bakıcaklar. Ekşide şöyle bişi gördüm, kıllandırdı biraz çünkü benim de taahhütüm yeni bitti. resmen bana oyun oynayan firma. olayı aşama aşama anlatayım. 1) 2 senelik tahhüt sürem doldu. 2) dolmasını müteakiben bir kaç ay içinde internet hızında yavaşlama ve kopmalar yaşandı. 3) yetkili servisi çağırdım. 4) geldiler ve dediler ki; modem bozulmuş, taahhüt süreniz de dolduğu için bir şey yapamıyoruz. yeni bir tahhüt vermeniz gerekiyor. 5) 4440126 ya telefon ettim ve teyit ettirdim. öyle mi dedim he öyle dediler. yeni taahhüt vereceksiniz. yeni modem gelecek. 6) onu der demez internet sorunu çözüldü. modem eskisinden hızlı çalışmaya başladı. 7) bölge müdürlüğüne gittim, başvuru için. eve döndüğümde internet hiç olmadığı kadar hızlıydı. vay anasını be dedim. alem hep üç kağıt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar