Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 bölgendeki yoğunluğu kaldıramayınca olur genelde öyle, prime time dışı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Prime time dışında da oluyor. Açıkçası herkes evde olduğu için prime time kaldı mı onu da bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 zaten bakmış biliyor olabilirsin de modem ayarlarından sinyal kalitesine baktın mı abi. 192.168.1.1'den bağlantı tablosunu vb. görüyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 yoğunluktan yavaslama oluyor bende de cuma akşamları ctesi akşamları falan yığılma olunca altyapı tam kaldırmıyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 artık ev içinde kabloyu duvardan çakarak yürütme işini bıraktılar mı yoksa uğraşmamak için mi kabloyu getirip gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Ev içi sana ait. Hatta galiba apartman içi dağıtım da apartmana ait. Onlar kutuya kadar getiriyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 On 19.10.2020 at 02:57, fresia dedi ki: artık ev içinde kabloyu duvardan çakarak yürütme işini bıraktılar mı yoksa uğraşmamak için mi kabloyu getirip gidiyolar O bazen adamına gore değişiyor. Ya da bazen farklı bi ekip var onları cagiriyosun ev ici kablolamayi onlar yapıyor. Ben superonline icin öyle yapmiştim duvardan iceriye kadar çekmişlerdi kenarlardan kotu gözükmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 bu aralar cok gidip geliyor sisli tarafinda. baska skinti yasayan var mi? dns_probe hatasi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Son 3-5 gündür çok ciddi bi ping sorunum var ya sizde de var mı? Bf2042 oynanmaz hale geldi, öyle farkettim, hatta şu an hiç bağlanamıyorum, dün yine bağlanıyodum 200 pingle falan oynuyordum. Speedtest yaptığımda server istanbul seçiliyken 11 ping, sorunsuz, frankfurt, paris falan seçiyorum, 200-300 ping. Aradım, ip değişikliği yaptılar, geçmezse yine arayın dediler, geçmedi. arıcam şimdi de merak ettim başkalarında da var mı aynı sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Turk.net kullanıyorum. Aynı durum bende de var. Özellikle upload hızı rezil. Türkiye için speed test sıkıntısız gibi. Ama yurtdışı çıkışı felaket. 100 MS falan Londra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 online oyun oynamadım ama 2-3 gündür var bi sıkıntı, ip tv'deyken hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Bende o kadar kötü değil. Şimdi hatta özellikle uzak olsun diye Dublin'e attım, 76 çıktı. Daha yakın olsun diye Budapeşt dedim, 40 verdi. İkisinde de 90 mbps üstü. İstanbul zaten 10ms altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 bölge bölge değişiyor, cuma ctesi normal yükleniyor bebeler altyapı kısıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2021 resmen havuz muhabbeti var ya. akşam 9 gibi eve geldim, o saatten bu saate kadar sonuç şuydu; 01.30'da düzeldi abi; bu nasıl bi rezillik, 4-5 gündür böyle, gece 1 gibi yattığım için düzeldiğini farketmiyodum, bugün anlaşıldı mevzu. aradığımda sorun muhtemelen modemdedir, modem markanızı arayın falan diye yönlendirmeye çalışıyorlar. yarın ekip gönderecekler güya, gelirlerse büyük çemkiricem ya. gelmezlerse de telefonda sıçıcam. Fakat yine de düzelmeme ihtimali var tabi. Napıcaz bu eğer böyle devam ederse? Müdahale edebileceğim bi konu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 (düzenlendi) Kabloda isanin dogusundan beri bolge yogunluguna gore olur bu yeni mi farkettin cozum basit vdsl veya fiber Kasım 27, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 (düzenlendi) bugün sözleşmeniz bitiyor diye aradılar 143tl x1 sene / 155tl 2. sene -> 100mbit sınırsız'a geçtim... Ocak 12, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 önceki taahhüt ne kadardı? artan dövize göre bir tık insaflı geldi bana fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 100mbit sınırsız için iyi fiyatmış cidden. ben zamlardan önce 50 mbit sınırsız 130 tl taahütledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 sınırsız var https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,706,mevcut-musterilere-ozel-br-sinirsiz-full-paket-kampanyasi şu hede toplu paket, birde akıllı sınırsız var ben onu kullanıyorum mesela 2 senelik paket 1 senesi daha var 84 m ne (conax var 3tl kiralama), bunun dengi bu tarife https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,700,mevcut-musterilere-ozel-br-gulduren-100-kampanyasi 96 ya 106 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 (düzenlendi) O değil hocam: Mevcut Müşterilere Özel Sınırsız Full Paket - 24 Ay olarak geçiyor. Premium spor paketi de var, başka bir şeyler daha var ama sınırsız 100mbit normalde 400tl Ocak 12, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Yalanmış o benim için, geçeyim dedim, 23 aydır kullanman lazım dedi. 24 ay zaten taahhüdüm, bittiğinde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 (düzenlendi) yok ilk verdiğim link işte, modem/cihaz vs senin diye daha düşük gözüküyor sanırım. 2. verdiğim link benimki akıllı sınırsız diye geçiyor o da iyi alternatif aslında. Ocak 12, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 (düzenlendi) hayır o değil, özellikle sordum Mevcut Müşterilere Özel Sınırsız Full Paket - 24 Ay Spoiler 100mbit'e kadar değil bu - direkt 100mbit olmalı. update olunca göndereyim... (sabit IP dahil değil) ben niye çok veriyorum @Darksun ek 1-2 paket mi çakmışlar yoksa + vergi / kdv fln mı var? linki mi düzelttin? ilk attığın 100tl falandı dasdasd Ocak 12, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 (düzenlendi) yok yahu link aynı 2 link var orada biri sınırsız 100 diğeri akıllı sınırsız 100. Akıllı sınırsız dediğide işte akşam 25 e mi ne iniyor o yani. bu eski tarifen herhalde 100mb 500gb duran kotalı. Ocak 12, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 (düzenlendi) evet, aynı fiyatı ödüyordum. o yüzden bu yeni sözleşme iyi geldi. gece 24:00'de geçiş olacakmış o yüzden bu şekilde gözüküyor... Ocak 12, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar