Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 galatasaray umut bulut icin gorusmelere baslandigini bildirmis borsaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 nerde görüşmüşler diyip trollemek lazım. umut napcak bu galatasarayı dönmesin türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 farkedip editledim sen yazmadan once :) 1 yilligina kiralamislar satin alma opsiyonu ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 TD)Pentagram said: umut napcak bu galatasarayı dönmesin türkiyeye Şampiyonlar Liginde oynayacak, geleceğe dair uzun vadeli yüksek planlar yapan, başarılı olmak için profesyonelce çalışan bir takımda ne yapacak dimi? Sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 e öyle, avrupa liglerinin orta sıralarında ki takımlar daha istikrarlı önü açık.gs için geçerli değil bu tüm türk takımları için böyle, ya bide sanki şampiyonlar liginde seri başı olarak gidiyor,şampiyonluğun favorisi sanki galatasaray öyle bi anlattın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 SuperCandalf said: Fenerbahçe'nin Rus Kulübüyle yaptığı anlaşmaya göre Fenerbahçe, Emenike'yi 1 yıl sonunda isterse aynı paraya geri alma hakkına sahip. Deniyor. Geri gelirse efsane olur gibi sanki :d milliyet Adam takiminin Antalya kampini iptal ettirdi korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 TD)Pentagram said: e öyle, avrupa liglerinin orta sıralarında ki takımlar daha istikrarlı önü açık.gs için geçerli değil bu tüm türk takımları için böyle, ya bide sanki şampiyonlar liginde seri başı olarak gidiyor,şampiyonluğun favorisi sanki galatasaray öyle bi anlattın ki. Şampiyonlar liginde iddialı olacağımızı falan söylemedim bir daha okursan. Şampiyonlar liginde oynamak her koşulda güzel bi vitrin umut için. Onun haricinde Galatasaray şuan gayet gidilebilecek bir takım bence. Güzel bir takım kurmak isteniyor. Yüksek başarı hedefleri olan bir takım. Ben bu sene olmasa bile önümüzdeki seneler Avrupa'da istikrar da bekliyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 o dediğine katılıyorum, 1 2 sezon şu kadrosunu bozmazsa başarı gelir.kemikleşmiş kadrolar hep başarı aldı.ama hacım sadece şampiyonlar ligi değil ki kariyer, türkiye liginde 3 maç kötü oynasın nasıl bir kamuoyu baskısı yicek. fransa da adam 3 maç sağlam oynadı bianda top player statüsü aldı. mevzu da tek galatsaray değil türkiyenin leş kamuoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 O konuda da sen haklısın tabi. Basın sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 @TD)Pentagram umut 22-23 yaşında olsa dediklerinde haklısında yaşı dayanmış 30 a zaten fransada max 1 yıl daha oynar sonrada anadolu takımlarından birine gelirdi.şimdi gs de 1 sezon iyi oynarsa en kötü 1-2 yıl iyi paraya sözleşmeyi kapar umutu milli takımda attığı gol kurtardı yoksa çok tırt bi oyuncu bence.sabri nin forvet versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Harry Redknapp kovulmuşi, abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kafa milli takımda kaldı onun, madem böyle sorunlar çıkacaktı bırakıp gitseydi zamanında, zaten bir istatistik vardı, Capello kovulana kadar 19 maçta 50 puan mı ne alıyorlar. Capello kovulduktan sonra 14 maçta 19 puan mı neydi :) Rakamlar bunun gibi birşeydi, yanlış hatırlıyor da olabilirim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Genwa said: Harry Redknapp kovulmuşi, abovbildigim kadariyla istifa etmis. her sekilde sacma. madem istifa edecekti euro 12'de ingiltere'yi calistirsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 şimdi okudum, şoktayım... anlaşamamışlar, ayrılmış. Parasalın dışında takım kurma ile de alakalı olabilir. Adebayor'u çok istiyordu redknapp, büyük ihtimalle parasal konulardandır. Bale de gider artık, modric de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 DEFANSA BİR BOUM BA DAHA Stoper arayışları süren Trabzonspor, Sol Bamba ile yetinmedi. Sıradaki hedef: Mersinli Joseph Boum! 22 yaşındaki Kamerunlu yıldız için bordo-mavililerin 1,5 milyon euro önerdiği, güney ekibinin ise 2 milyon euro'da direttiği belirtildi. (AMK) ntv spor'un haberi, ama kaynak bomba sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 demirören yalakalığı yapıp yabancı sınırı düşsün diyen tsliler utanmadna hala yabancı transfer mi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 BiTcH_oFBaT said: şimdi okudum, şoktayım... anlaşamamışlar, ayrılmış. Parasalın dışında takım kurma ile de alakalı olabilir. Adebayor'u çok istiyordu redknapp, büyük ihtimalle parasal konulardandır. Bale de gider artık, modric de...butce ve takima karisilmama konusunda diye okumustum. ha bu arada, sene basinda baya kavga etmislerdi; modric'i 40'a dahi satmak istememisti redknapp reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Oha modrice 40 veren olucak da satmaması kaldı. Kaynak fanatik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://goo.gl/OFW6e transferin son gunu tamamlanacakti hatta da, gerceklesmedi sonra harry karsi cikinca. euro degil poundmus hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Tito Vilanova ------> Barça (TD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 said: ŞU ANDA GALATASARAY'I DÜŞÜNMÜYORUM Galatasaray'ın transfer listesine aldığı ve Avrupa Şampiyonası'ndan sonra İstanbul'a götürmek istediği öne sürülen Bendtner, şu anda Galatasaray'ı değil, sadece Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmayı düşündüğünü belirterek, "Ben şu anda bu konuyu düşünmek istemiyorum. Sadece Danimarka ve Avrupa Şampiyonluğunu düşünüyorum. Ama Portekiz maçında iki gol atmak ve kendimi göstermek çok güzel. Daha da başarılı olup kendimi daha iyi göstererek bana olan ilgiyi arttırmak istiyorum" diye konuştu. Danimarkalı oyuncu için Arsenal'ın 40 milyon Euro istediği, ancak pazarlığa açık olduğu bildirildi. Bendtner'in Galatasaray'dan yıllık 20 milyon Euro maaş talebinde bulunduğu ayrıca boş zamanlarında İngiltere'de okuyan oğlu Nicholas'ın yanına gidip gelebilmek için de kendisine ücretsiz bir özel uçak tahsis edilmesini istediği Galatasaray'ın da taleplere sıcak baktığı öne sürüldü. Danimarka medyası, Bendtnere istediği parayı verecek çok az Avrupa kulübü olduğunu yazdı. Milliyet trolluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 HAAAAAAAAAAAAAAAAA miltung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 fizban said: BiTcH_oFBaT said: şimdi okudum, şoktayım... anlaşamamışlar, ayrılmış. Parasalın dışında takım kurma ile de alakalı olabilir. Adebayor'u çok istiyordu redknapp, büyük ihtimalle parasal konulardandır. Bale de gider artık, modric de...butce ve takima karisilmama konusunda diye okumustum. ha bu arada, sene basinda baya kavga etmislerdi; modric'i 40'a dahi satmak istememisti redknapp reyis. sebebin o olduğu belli, çünkü spurs'un de baya borcu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Galatasaray transferlerini çok büyük saygınlıkla falan yapıyor diyen arkadaşlar vardı tartışma büyümesin diye cevap vermemiştim. Onlara hitaben bir haber daha çıktı. Buyrun bunu nerden kıvıracaksınız bakalım. milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Milliyet dedikten sonra 3 üstünde yazan mesajı da bir okuyuver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar