dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 "bu dizi varken benimkini neden iptal ettiniz lan" dedirtecek bir performans bekliyorum. epik kotu dizilerin carpismasina dunya hazir degildi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 gidin pipinizle oynayın lan. constantine'imle beni başbaşa bırakın. 5 kasım'da oturup keyifle izlerim diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 başıma birşey gelmeyecekse Arrow izlerken zevk alıyorum. Çerezlik dizi ama yine de izletiyor kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ben de izliyorum ya. Ama şunu yapıyorum. Flash-arrow-agents of shield arka arkaya aynı gün izliyorum. Flash komik oluyor ruh halini açıyor. Arrow da kötü olsa bile agents of shield genelde toparlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 @aket: abi basina daha ne gelebilir ki? max kafana bone duser.. gecmis olsun karssim. allah kurtarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 RedEagle'ın taktikle izliyorum ben de. Bütün çizgi romanları aynı gün ardarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 progamer said: ahahah ya o isabetsiz taser. Üstüne bide Laurel gözleri açık mı tutsam kapalı mı diye bi düşünmüş. muhteşem yüzyıl şundan kaliteli production olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 her bolumde laurel 1-2 yumruk yese ratingler artar valla o degilde yavastan su yeni gelecek dizinin altini hazirliyorlar her bolumde bunlarda. oda cikinca flash, arrowla beraber 3 dizi beraber voltron olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Crossover bölüm yapıp Legends of Tomorrow pilotla birleştirseler efsane olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 laurelı verip constantini alamıyor muyuz? ben izlerim bu constantini ya, çok mu kötü dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hmmm, supernaturalda açmıyor son 2 sezonunu izlemedim, yok mu aynı genrede bir şey izlenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Haven veya Grimm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Off on numaraydi bolum Lauren dayak yedi Constantine dizi ayarinda kotuydu hic siritmadi Susak agiz dondu Olen baskasi daha donecek sanki Bu flash ve arrow da oyuncular dizi iptaline kadar sozlesme yapmislar anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Dirilenler yeni diziye gidiyor. O yüzden sıkıntılarını çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 sposuz konuşmaya başlamış herkes artık okadarmı bitirdiniz diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 previewinde var zaten.. adamlar spoiler veriyor bir hafta onceden artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Constatine iyiydi ya. Artık daha çok Arrow bölümü mü olur, Flash mı olur, Legend of Tomorrow filan, bi türlü kullanırlar umarım onu. http://i.imgur.com/WLtywqx.jpg http://www.youtube.com/watch?v=JVY3bq1Ittw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ahahah buyur editor.. onumuzdeki hafta cok daha rahat izleyebilirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Sanırım çoğu mekan için aynı seti kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Sezon sayısı arttıkça bütçe ufalıyor, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Lectre said: laurelı verip constantini alamıyor muyuz? ben izlerim bu constantini ya, çok mu kötü dizi? burda hiç bi dizi sevilmiyor. o yüzden çok kötü evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 o kadar iyi ki, iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Off pofff felicity off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Felicity i adami duman ettin walla, Amerikali Kezban mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar