Oski Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 eğer bu akşam iş çıkışına kadar achievementlarım yerine gelmezse önce account'ımı kapatacağım, sonra da forumu terkedeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Amann okumadan hemen cıkayım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 dun cikarken baktim eskilerin bir bolumu gelmis ama hala cok basic bazilari yok. skeleton king basta olmak uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Normal Mode bitti, hala Act II'de 1 tane bile achievement yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 achievement ne işe yarıyo? geldi bana bugün bi tane, çok karambol vardı ekranımda, okuyamadım edemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 banner hedeleri filan aciliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Selamisahin said: Normal Mode bitti, hala Act II'de 1 tane bile achievement yok :) Haa bug şeysi bu. Onu düzeltecez demişlerdi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Vendy said: Wow da heroic kesince, normalde kesmiş sayıp 2 achivmentıda veriyordu. Bundada aynı olur sanırım. Butcher Nightmare var, ama normali yok bende mesela. Artık oynarken achivlere ayrı bi dikkat ediyorum. Achivement vermediği anda oyunu tekrar açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Achievementler account bound yani o kadar kasmaya gerek yok ufak tefek achievementlar kaçtı diye. Barbarian'la tamamlayamadığın achievement'ı WD kasayım derken tamamlayabilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 achievler buglı biraz şuanda mesela oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oyundan resmen soğumuş vaziyetteyim şu aşamada. achievement sistemi tek kelimeyle bok gibi. ben dahil zilyon tane adam forumlarda bas bas bağırıyor hala hiçbir gelişme yok. hiçbir anlamda kasasım gelmiyor, bugün girdim bu sefer de sıfırlanmış achievementlarım. ben achievement kasan biriyim kardeşim, en salakça achievement için bile zaman harcayan bir insanım. benim oyun stilimin içine etmiş vaziyette blizzard ve gözümde ciddi anlamda değer kaybetti. zaten aldığım achi'ler gelmedi diye tekrardan bir çok yeri oynayıp achi'leri almak zorunda bırakıldım, şimdi de normal oyunumu oynarken error verip duruyor. oynamıyorum arkadaş ben düzelttikleri zamana kadar bu sistemi. sigit blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.newshustler.com/wp-content/plugins/rss-poster/cache/33a09_diablo-3-rage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Achievement Restorations Customer Support cannot award or alter achievements in Diablo III. If an achievement is not awarded and you feel that it should be, please attempt the achievement’s criteria again. ahahaha muhteşem bir çözüm yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 nerd rage ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 iki güne karakterleriniz de silinsin de görürüm o zaman rage'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ehehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 oha yannız şimdi girdim ben de. hepsi sıfırlanmış. yüzde 0 achievementım var eheh. lan dün her biri farklı renkte item giyme achi sini bile almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hayır kasmayan adamın umurunda olmayabilir, de kasanların günahı ne yani. ben de biliyorum dümdüz oynayıp inferno'yu bitirmeyi. 1 hafta oldu neredeyse oyun çıkalı, en uzun başlık haline geldi nerdeyse achievement meselesi hala tık yok heriflerde. kapa server'ları yap bakımını yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Xenocide said: http://www.newshustler.com/wp-content/plugins/rss-poster/cache/33a09_diablo-3-rage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 elim ayağım titriyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bende de çok oldu bu problem. act1deki butcher'ı kesme achisi yok mesela normal zorlukta oyunu bitirmeme rağmen. 2-3 tane achi alıp oyundan çıktıktan sonra gitti nasıl oldu anlamadım. hele bi tanesi var ismini hatırlamıyorum neydi, ama 4-5 tane kriter var hepsi işaretlenmiş yapıldı diye ama achiyi vermiyo falan (:P) bi düzeltme yapılmadan achilere girişmemek lazım heralde. yarın bi gün hepsini sıfırlarlarsa güme gitmesi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 achivementler benim ugrasimdi acikcasi, normali bitirdikten sonra tekrar tekrar ayni seyleri kesip itemlenmek biraz benlik is degildi bende ach kasiyordum arti yeni charlar falan.. bugun sifirlanmis hersey ama soyle bir sey var, biraz kurcaladim ana ekranda bir ara ach bilgilerinize ulasamiyoruz vs dedi. sanirim server ach leri baska yerde tutuyorlar ve iletisim kesikti o serverle. bence sifirlanmadilar sadece su anki durumdan nasibini alip goz onune getiremedi alet. oyunada girememistim zaten oyundaki arkadaslarin achv leri gorunuyordu onlari check ettim. benimkindeki sorun achv bilgilerinize su an ulasamiyoruz demesi ve sonrasi herseyi sifir olarak gostermesi. server acilinca geri geleceklerdir diye umit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 umdugum gibi olmus achv ler yerli yerinde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bugün aldığım bütün achievement'lar gitmiş, ne kadar beceriksiz bir şirkettir bu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sana ozel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar