Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 said: 20 Jun Cem Bilge @cembilge Bu sezon BJK icin ayirabildigin butce 1.000 TL civarindaysa; bence kombine ALMA, kongre uyesi OL. Cem Bilge @cembilge "bakin 100.000 uye bulamadik" bahanesiyle birileri seneye 1.200'u 3.000 tl yapmaya calisacak. Twitter üzerinden mail adresini falan verdi Cem Bilge, kefil bulunması gerekiyormuş BJK üyeliği için ve Beşiktaşlılığını bana beyan eden herkese Altınsay ile birlikte kefil olacaklarını söylüyor. Teşekkür edenler falan da var yardımları için, Son olarak şöyle birşeyde demiş. Cem Bilge @cembilge Yonetimin basketbol icin heyecan verici alternatif plan uzerinde durmaksizin calistigini biliyorum. Kombinelere hucum edecegimizi umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 DarKRideR said: Beşiktaş’ta ücretinde indirime giden oyuncular arasına Fabian Ernst de katıldı. Alman oyuncu, yönetimin talebini geri çevirmedi ve 400 bin euroluk indirimi kabul etti. Adam gibi adam cidden, Ernst cidden son yıllarda yaptığımız en iyi transfer ya profesyonelliğiyle, adamlığıyla her şeyiyle örnek bir adam quaresmaya filan gösterdiği tepkiler de ortada zaten. Paramı alır işimi yaparımdan öte bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ahmet Kavalcı, "Sivok'a mali yapımıza uygun teklif verdik. Ancak kendisi bize bir geri dönüş yapmadı. Sevilla ile görüştüğünü biliyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bu kadar ucurumun olduğu yerde başarı tabiki gelmez http://www.kartalbakisi.com/images/upload/image/jjjj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Tecrübeli teknik direktörümüz altyapı takımlarımızda görev yapan 13 futbolcuyu, 5 Temmuz'da başlayacak kampa dahil etti. Kampa katılacak oyuncularımızın isimleri şöyle: “Umut Kaya, Mertcan Tuna, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Hasan Türk, Ümit Karaal, Kadir Arı, Caner Turp, Muhammed Demirci, Mertcan Aktaş ve Erkan Kaş” Ayrıca kampa katılmayacak olan oyuncuları kesinlikle kadroda düşünmüyorum dedi. Ne zaman açıklanacak o adamlar bilmiyoruz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sezer bu sefer gidici heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Orada sırıtan Holosko ve Toroman ın aldığı paralar, tamam q7 ninde çok ama işe yarıyor. Hele toroman ın aldığı para doğrumu ya yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Şu küçülmeyle alakalı sorulara yönetimden birininde çıkıp ''Biz ne zaman büyüdük ki'' demesini bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Toraman'ın aldığı paraya dikkat eden oldu mu? O ne para öyle ya? edit: yukarda darksun yazmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 fiyat performans olarak en iyisi Necip herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Enayilik gibi gelmiyor mu adama diğerleri bu kadar alıyorken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 toroman neysede pekmetek in aldığı para ne öyle ya ajgahsla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tüpçüyü arıcaz herhalde... Beşiktaş, Samet Aybaba’dan önce Sven Göran Eriksson ile sözleşme imzaladı. Ardından “Biz transferden vazgeçtik” cevabıyla karşılaşan İsveçli teknik adam, şimdi bir yıllık ücretini istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Oha gerçek diildir lan, o kadar da olmaz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 @fanatikcomtr Son Dakika: Beşiktaş ile Tomas Sivok'un yolları kesin olarak ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 TD işi gerçekse Allah yardımcınız olsun asdfgjsrdfht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bize niye adam akıllı işi bilen bir adam gelmez ki, hepsi aciz hepsi ahmak tipler. Seba-Bilgili'den sonra resmen göçtük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Abi haber o kadar saçma ki yani kaynak nedir diye merak bile etmedim ilk, sonra acaba Milliyet mi Hürriyet mi diye kararsızlığa kapıldım, google'dan arattım direk Hürriyet çıktı... Yalanlamış zaten kulüp iddiaları, bu kadar saçma sapan iş mi olur gaza geliyorsunuz hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://altipastantaca.blogspot.com/2012/06/samet-aybabann-gencleri.html şöyle birşeyler karaladık, amatörce bir araştırma oldu ama kafama takılmıştı bayağı ne yapmış ne etmiş bu adam diye sadece en ön plana çıkanlar ve hakkında ufakta olsa bilgim olanlarla ilgili yazdım. Hakan Kutlu var mesela çıkarttığı önemli isimlerden, o tip bayrak adamı yetiştirmek zordur vs. vs. Çıkardığı önemli adamların bir çoğunun yolunun bir şekilde Beşiktaş'tan geçmiş olması da garip aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Aman allahım Alacaklarına karşılık bonservisi verilecek Ekrem Dağ'ın sözleşmesi feshedilecek. Haber Kaynağı: Ntvspor Kesin şampiyonuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 uefa bizi affetsin kupayıda alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 oradan da ver elini şampiyonlar ligi, sonra dünya kupası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Gurbetçi almışız yine. Beşiktaş Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklama şöyle: "Futbolcu Olcay Şahan'ın transferi için F.C. Kaiserslautern ile görüşmelere başlanmıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 olm oh ya. böyle şeyler yapın abi. sivoka da üzüldüm ama, mesela vermallen iyi stopper. arsenalde de iyi oynuyor. sonra düşünüyorsun vidic gibi bir adam var mesela. anlıyorsun ki manu o yüzden manu. sözün özü: sivok iyiydi ama nat gud inaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar