Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sıçmış ya yurtdışı patlak dolar yüzünden hep bunlar lan PUTIN boğazdan geçerken kabloları koparttırmasın denizaltılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 putin yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Editor VPN açsana düzelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Ankara geneli uydunet yok bugun. Sabah 11 gibi gitti hala gelmedi. Bütün h.sonu ziyan oldu bide para veriyoruz şu hizmet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 bende var, ankara merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 oha yine patlak Yurtdışı ya rezillik kesin dediğim gibi oldu Putin sabote ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Allah belanı versin uydunet kaç saattir ne tv ne internet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 benim uydunette problem yok hatta bugün iyi ping alıyorum gibi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Luriel said: Allah belanı versin uydunet kaç saattir ne tv ne internet var aynı sorunu 2-3 hafta önce yaşamıştık.sokaktaki kutuların akülerini çalmışlardı.ama sabahtan halletmişti hemen ekipler, haftasonu diye belki çalışmıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 emek'te oturan teyzemde de yokmuş.aradık merkezi, sabah fiber kabloyu koparmış birileri kazı yaparken.yeni kablo çekiyorlarmış.emek'in %80'i hizmet alamıyormuş şu an.bugün halledeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 telefon olmasa internete giremiyoruz rezalete bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Ya bu Superonline'ın Youtube ile alıp veremediği şey nedir allah aşkına ya. Video açamıyorum sabahtan beri, 320p'yı geçtim dalga geçer gibi 144p'ye düşürüyo kaliteyi Youtube otomatikte bırakırsam. VPN'i açar açmaz 1080p'yi sular seller gibi izliyorum ama. Yemin ediyorum ISP değiştiricem şu bela yüzünden ya. Var mı Uydunet'te aynı problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 sumtiemz. ama bilerek mi yapıyolar yoksa saatlik yığılmadan mı bilemiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 şöyle birşey var, patladı diyorlar. https://eksisozluk.com/14-aralik-2015-nic-tr-rezaleti--4989749?a=popular&p=2 şirketin mailleri bir çalışıyor bir çalışmıyor, dns değiştirip duruyordum ben de düzelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 çabukddos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bir sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 İçindeyse geçer..İnternet'inde ise o da geçer. 444 0 375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kojiroh said: Yemin ediyorum ISP değiştiricem şu bela yüzünden ya. Var mı Uydunet'te aynı problem? uydu op.. Arkadaş hep nispet yapıp dalga geçiyor bizim burada uydu yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yurtdışı patladı ya, vienna ve luxemburgdaki sunucularda aşırı ping var. Hatta bazen komple gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 100 liraya sınırsız 500mbit + tv + telefon türkiyenin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 mülteci kabul ediyorlar mı ? valizimi hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yut dışı çıkışlar mı patladı. Yabancı siteleri açamıyorum. Yurt içi siteler normal teamspeak normal fakat ne oyun ne de yabacı sitelere giremiyorum. Yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Harbin cortladı. Ibiza-Yalıkavak'tan bildiriyorum..Merkel yüzünden hep. iki siesta yaptırmadı, kevaşe!.. Açılmıyo harbiden yurdışı gg, Diablo 3 te sıkıntı yok 150 ms emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 2 saat maç attım, ping normaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Esh said: 100 liraya sınırsız 500mbit + tv + telefon türkiyenin abv Çok acı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar