Komodo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 benim akk dan çıktı tekrardan. 8 mbite devam :) ttneti seviyorum. 8mbit/50gb akk Kasim 2015 265.78 GB 22.15 GB Ekim 2015 668.14 GB 63.22 GB Eylül 2015 464.05 GB 51.03 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 dün yaptıkları yanlışlığı düzelttiler galiba yine 3mbit şu an :< k1nJo said: yaklaşık 1 haftadır 3mbite düşmüştü hız, biraz önce tekrar 16'ya çıktı sanırım şu an 1.8mb/s ile download yapıyorum. ttnet ilk defa yanlışlıkla iyi bir şey yaptı galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 millete akk si 75 gb satmaya calisiyorlar ya arada kaldirip indiriyorlardir.. gel gel diye..benim de 7 ay filan kota mota dolmadi bir anda cart diye hizi 3 fixlediler..-hani dolmadi dediysem her ay 2-3 tb rahat trafik olmustur.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Youtube engellendi mi yine? Videolar 1 saniye bile yüklenmiyor, sitede sorun yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bende hızlı bostancı kablonet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ttnet ve türkcell 3g can çekişiyor 2 gündür. ist erenköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 internet patates mi oldu? Çoğu yere girmiyor. google, bing vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Bu akk ne kadar zulüm bir şey. Ekstra kota almada yok. Nerede o güzelim uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ya harbi bende feci muzdaribim :( 200GB yetmiyo,her ay son hafta 3 mbit le ne youtube ne bişey şaka gibi yeminlen. Lanet TTnet ten kurtulamıyoruz anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben talepte bulundum, ücretli bir şekilde hizmet olarak akk satın diye. ÇOK FAZLA BU YÖNDE TALEP OLDU, ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ, ÇOK YAKINDA demişlerdi bundan 1.5 yıl önce falan. çomariye'ye çok bile ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 TT netten illallah edip DSmart aldım tv paketiyle beraber, daha mı berbat ne ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aynı şey değil mi zatne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 dsl se ttnet altyapısını kullanıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 loop said: TT netten illallah edip DSmart aldım tv paketiyle beraber, daha mı berbat ne ?? keşke yapmasaydın. smileadsl zaten ttnetin altyapısını kullanıyor üstelik eski portları dayıyorlar ben de aynını yapmıştım çok pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Adamlar çözemiyor hız sorununu ya. Müşteri hizmetlerini de outsourcing yapıyorlar galiba. Sistemdeki bilgi dışında hiçbir şey bilmiyor onlar da. 100 Mbps Fiber altyapı var binada, hattınız 24 Mbps'a kadar destekliyor diyor ama Fiber olsa bile 8 Mbps alıyorsunuz diyorlar. TTnet Roket'le 80 Mbit'e çıktım diyorum biz sistemden böyle görüyoruz diyorlar. Dün 22 Mbit hızım vardı bugün 5'i geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mecidiyeköy Uydunet rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 µh said: loop said: TT netten illallah edip DSmart aldım tv paketiyle beraber, daha mı berbat ne ?? keşke yapmasaydın. smileadsl zaten ttnetin altyapısını kullanıyor üstelik eski portları dayıyorlar ben de aynını yapmıştım çok pişman oldum Şunu ben 4 sene superonline gelene kadar çektim ttnetten daha leş+ müşteri hizmetleri ayrı bi leş ama iptal ettirirken hayret hiç sıkıntı çıkarmadılar hemen işimi hallettiler 5 günlük kullanımıma 1tl fatura çıkardılar falan :/ Abi 2 ay oldu 50mb superonline daha 48 e düşmedi ya müşteri hizmetleri numarasını bilmıyorum yani smile da ezberlediydim tartışmasız 1 nümera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 burda da g'tt' genel problem zart zurt dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 florya ttnet'de ölü... Hatta 2 saat önce telefondan çevir sesi bile cıkmıyordu. Burada hiç böyle şeyler olmazdı hayırdır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Duzeldi bende. Uydunet mecidiyekoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bende de bir iki saat gitti uydunet, ama ctesi gecesi evde internette olduğumu çaktırmiyim diye bişey yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yurtdışı boktanlaştımı banamı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 youtube ölmüş. edit: uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ....munun çubuğunda internet bi gidiyor bi geliyor makina anlamıyor bile hala sinyal var gözüküyor patiyi bile açamıyor sinirden kendimi silkesim var o derece. hani fiber uydunet falan olsa anlayacamda basit bi 8mbit lan onuda verin emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar