ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Google servisleri inanılmaz yavaş. Comodo DNS kullaniyorum. Böyle search etmek 30 sn sürüyor. Bazen SSL hatasi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 o Değilde ben neden gayrettepeye 80 ms 94 ms 91 ms lon-col-1-gayrettepe-t2-4.turktelekom.com.tr Bu salak ping ile çıkıyorum bunu bana açıklaması gerek gayrettepenin.... Yurtdışı çıkış hatları telekomun 130 pinglerde rezilliğe bak ancak 8. hop ta Türkiye yurtdışı çıkış hop una ulaşıyorum rezilliğe bak... 8 130 ms 130 ms 130 ms 212.156.101.134.static.turktelekom.com.tr TURKTELEKOM CEO SU ISTIFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oha öldü resmen şu an. google 1300ms sdvlşösdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 an itibariyle öldü, sıçtı ne kadar kırılgan narin bu kablolar ya.. Ya da 3.dünya ülkesi olmak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Akdenize bir balina grubu giriş yapmış geçen hafta, malum çiftleşme mevsimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Akşam saatlerinde yurt dışı felaket oldu. En azından Turkcell Superonline patlamış olabilir epeyi sıkıntılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Adanada süperonline fiberde sorun yoktu bugun.senin bölgede çalışma falan olabılır.HEm torrent hemde war thunderda baya iyiydi bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Olabilir, İstanbul genelinde yaşayanlar oldu mu bilmiyorum ama Kadıköy'de yavaştı valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 süperonline geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 superonline fiber limitsiz 50mbps alanlara tablet veriyor http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=75&d=asus-memo-pad-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi bende de sol var, ama bazen yurtdışı ağır patlıyor istediğin dnsyi kullan / izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Aldigin ip adresine bak 212 ler les, gecen 213 lu gelene kadar zorladim anca rahat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bi bokluk mu var internette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 var, ist. avrupa yakasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 oofff superonline yavaş mı ya fiber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Giovanni said: oofff superonline yavaş mı ya fiber? bende sol fiber arasıra yavaşlıyo pingler coşuyo neden anlamadım dnsden mi yoksa altyapısal mıdır nedir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Zenmate i açınca patlıyor benim internet onun gibi pratik bir yol bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 şuan problem var mı sizde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bende yok, taşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 facebook boku yedi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 internet kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Şu an saçma şekilde yavaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Şu an uçtu net.. yağmur yağınca deniz altındaki kablolar parç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 great firewall açmışlar gibi internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yok oldu internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar