Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Benim de aklıma geldi, yapacak bişeyde yok durum buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bütün siteyi değil de uzantılarını engelleyebilmek için filtering programı kullanmaları gerekli. bu da bütün girişleri filter ettiğinden dolayı her türlü bizim internetimiz yavaşlıyor. aslında speedtest veya download değil işte. üstte de demiş birisi. sitelerde yavaşlık var. sebebi de bu yeni filtering olayı olabilir. ama daha tam anlamıyla geçebildiklerine emin değilim o yeni sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 adamlar pisliklerini örtmek için her boku yiyorlar. Sisteme hemen geçmek için nasıl kastırmışlardır hayal bile edemiyorum asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 öldü 10dk önce. skype açılıyo ve paticik. ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 TTnet Roket'i aktif hale getirdim ama internet leş. 100mbit olması gerekiyor ama max 10dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Çok ağır osurdu, 55kb/s ile dl yapıyorum, 8mbit AKK'sız sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 üç trilyar ile davnlod yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bu ne bilader bi facebook açim birine bişey yazcam dedim,2 dakikadır açmıyo namussuz.Bu yeni düzenlemeden sonra olan bi saçmalıkmı bu cidden açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bende sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 3 gündür Google, YouTube epey kasmaya başladı. Lan Google diyorum beyler. Öperler böyle interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Filtre sunucuları sizin için çalışıyor arkadaşlar. O eski hızlı günler artık sadece anılardan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 BEYLER 300 PİNG İLE OYNUYORUM AKK DOLMUŞ UYDUNET İN DE İNTERNETİN DE AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hiç bi sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yutup hiç açılmıyor bende. sizde de öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yok google da açılmıyor. diğer yurt dışı siteleri de. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 baya sıkıntı vardı bendede 1-2 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yerlerde sürünüyor, 5dk lık youtube videosunu 12 dk dır bitiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 20mbit superonline fiber İzmir'de eziyet çektriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bende de bi acaip VPN kapalı olunca facebook falan 2-3 dakikaya açılıyor. VPN açınca saniyesinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 souldarkorn said: 20mbit superonline fiber İzmir'de eziyet çektriyor. bende de cok kotu durum. 1 ayi gecik suredir boyle yetti ama ne zaman arasam izmir genelinde sorun vardir bilmem ne. beyin fakiri teknik destege izmir icindeki serverlardan 70-80 ping aliyorum diyorum normal o rakamlar diyor. Olur musun oldurur musun ya sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Fiber, ttnet, kablo yada 3g de fark etmiyor sanırım. Online oyun olayı zaten iptal bu durumda. Pılını pırtını topla türkiyeyi terk et demenin başka bir yöntemi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 anasını mktiler internetin yurt dışı telef ne torre* ne youtube hiç bir halt düzgün çalışmaz oldu. 20mb fiber hat var 200mblık dosyayı 1 saatte zor çektim bu nedir cidden anasını ___________ böyle hizmetinde hizmeti vereninde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ne zaman güncel haberlele ilgili bir site açsam internet garipleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 20 sayfalık manga 30 dk sürüyor okuması. Normalde 1-2 dk sürerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 cs:go da uydunet 180 ping, adsl 80-100 ping. hep aksam saat 19 civari yukseliyor ping, 12 civari gece duzeliyor. ikisi ile de 50 ping oynayabiliyordum. gene kapasite ustu satis gunlerine geri mi donduk aktifkablo ve kablonet gunlerindeki? yoksa bu sagi solu filtreleyecegiz diye yedikleri halt yuzunden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar