Ryzer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 İnternet hızında bir sorun yok ama youtube ve vimeo çok yavaş ya. Opera'nın gömülü vpniyle denedim yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Ohha, bizim caddenin karşısına fiber kutusu dikip gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 fiber işi garip ya geçenlerde aradılar işte, fiber bağlayalım mı size istiyonuz mu diye olur dedim 2 gün içinde gelir arkadaşlar dediler aynı gün 1 saat sonra aradılar gelicez diye 1 saat sonra geldiler 1 saatte taktılar, gittiler o.o diye kaldıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 şu an en optimum olan hangisi? Superonline illetinden kurtulmak istiyorum. Mahallede fiber yok sanırım. Ayrıca 16mbit bağlantı hızım desteklemiyor max 11mbit destekliyormuş. İstanbul feriköy de oturuyorum abi bu kadar kötü olabilir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 yurtdışına bişeyler oluyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 cortladı sanki ya zor açılıyor herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Resmen net gitti gibi birsey hersey yavasladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paticik bile zor açılıyorsa zamanı gelmiş: "Bu ne internete ne oldu birader ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 İMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 yurtdışı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 is yerinde gitti la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 kızıltoprak'tayım. ttnet. cumartesi akşamı 20:00'de gs maçını izlerken net gitti. dsl sinyali yok. salı saat 13:00 oldu hala daha gelmedi. bugün yine aradım, genel arıza varmışmış. sokayım yaptıkları işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 bu genel arızalarda bi yasal sınır var mı? 12 ay taahhüte bağlıyorlar. hoca 15 dk geç gelirse ders düşüyormuş gibi, taahhüt düşme olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 hukuğunu bilmem olayın ama taahhüt öle kolay kolay düşmez, sanmıyorum. ha gidip 20 gün internet veremezlerse muhtemelen bişeler yapabiliyorsundur, onu avukata sormak lazım. ama kısa arızalarda şu kadar gün hizmet vermediniz diye faturadan düşürttürebilirsiniz. 4 gün arıza nedneiyle internet komple olmasa işte 100 lira ödüyorsan normalde, 100/30*26 ödersin faturanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yurtdışı çıkışlarında bişey mi var? yurtiçi ping normal DL hızı normal yurtdışı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Var bir şey, nostaljik takılıyor internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Mobil yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Sabahtan beri dükkanda hat kopmuyor ama internet gidip gidip geliyor. Arıza kaydı almıyorlar komik :D Sadece kopup gelmiş asus'u arayın dedi :D Uff bilgi seviyesi çok yüksek bu elemanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY MAHALLESİ - UYDUNET 2-3 haftadır internetim bir garip. var mı aynı belayı çeken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Biyik said: ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY MAHALLESİ - UYDUNET 2-3 haftadır internetim bir garip. var mı aynı belayı çeken? Uydu ? Ancak rüyamda :D Bizim evde bi gariplik oldu dün geceden beri. Çevir sesi var, dsl sinyal yok. Telefonda dinledim öyle hışırtı felanda yok. Hatta tuşa basınca çevir sesi kesilince dsl sinyale benzer bişiler duyuyorum. Ama modem dsl yok diyo. Başka modem taktım ondada hareket yok. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 bi program türü bi şey yok mu internet trafiğini komple bloke etsin? yani chrome'u açtığımda sadece chrome bandwith kullansın, steam açıksa o da kullansın. diğer hiçbi yazılım interneti kullanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Dünya çapındaki pek çok operatöre hizmet veren Level 3 tarafından Türkiye'de POP noktası açılmış. Turkcell Superonline ile anlaşmışlar, hem Türk içeriklere hem de Türk kullanıcıların yurt dışı içeriklere erişimi kademeli olarak hızlanacak :) Dünya internet devi Turkcell Superonline’ı tercih etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Faydası olursa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yurtdışı sitelerde lag var yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Yurtdışı ping'leri yine uçmuş durumda, 90-120ms arası gidip gidip geliyo Edit: Derken şimdi düzeldi. Ulan bu saatte mi düzelir yarın iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar