Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 imamizer said: ama samet ya... hayatında kaç tane samet tanıdın cthulhu? samet diyince kafanda bir karakter canlanıyor mu? fiziki veya kişiliğe ait birşey oluşuyor mu kafanda? aytek mesela karateci ismi, aybars badici ismi, taylan malum kavruk, esmer ufak tefek.. ama samet? saydım 4 samet tnaıyorum lan. aha yazarken biri aklıma daha geldi 5. üff çevremi değiştirmem lazım =/ hayır şöyle de bişey var verdğin diğer örneklerden de minimum bir adet tanıdığım var qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 OH FUCK! Samet'i tersten oku?? TEMAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 güzel olmuş para muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 imamizer said: ...taylan malum kavruk, esmer ufak tefek.. abi bu nası bi tespit?! gerçekten böyle bi tip tanıyodum lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 imamizer said: CthuLhu said: şöyle bir ss var hatta https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544627_434138663331139_753732838_n.png örneğe bak. allahın sametine mesaj atmak için para verilcekmiş. Benden 2,23 tl gibi birşey istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 karşı cinse mesaj atınca fiyat artıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Attığım kişi erkek. Sanrım ezbere isme göre cinsiyet tayin ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Fotograflar görünmüyor sinir oldum , duvara attım olmadı normal alnüm kısmına ekledim yine kisme göremiyor privacy settings de bi problem yok her kes icin görülebilir fotograf üstündede aynı ayarlar var ama malum nasıl düzelticem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://i.imgur.com/o7VLRqJ.png bu nasıl oluyor lan? bug falan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Aynen.Açık olduğuna rağmen açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ney? sdfagd kapalı olmasına rağmen kapanmıyor diyelim neyse ilettim facebooka düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yeni dizayn leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 benim profili değiştirmişler. eski görünümdü, cover fotosuz olan. cover fotolu yapmış adiler. şimdi işin yoksa cover foto bul oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 oha onlardan kalmış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 adam facebook diye tarihi eser kullanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 news feed'de futbol hakkında bişey görmek istemiyorum tarzı ayarlamalar yapamıyoruz di mi hala tüm news feed gassaray doldu da bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sorma derbi günleri geçici kaparım feysbuku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 facebook a "futbol ve türk olduğumu hatırlatan" feed leri gizleyen bir app ekleseler direk alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 açamıyorum facebooku hayırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bikaç gündür aşırı yavaş resimler doğru düzgün çıkmıyor bi tek bende mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bende de resimler kareleniyor çarpılanıyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 diğer mesajlar diye bir kısım varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 boştur sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 where is your goalkeeper now http://i.imgur.com/ZAQvltQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar