SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 keske olsa keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/blog/4347168/ costum fikirleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bakırköy sanitaryumu -> that way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu epeydir takip etmiyorum, sorularım yetoca gelmişse kusura bakmayın. - Gece satışı sadece Taksim'de mi olacak? Anadolu yakasında olmayacak mı? - CE sadece Taksim'de mi satılacak? Ola ki belli yerlerde satıldı, Anadolu yakasında nerede satılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 şimdilik sadece taksim için event gibi bir şey var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Aral ın 81 ilde 81 ce olayı varmış sanırım 9 da preorder aldıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 satışı meydanda aral mı yapıcak? yoksa akşam d&r'ın yolunu mu tutucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 7-8 yıllık üye olsaydım da "paticik grubumla diablo 3 satışına gidiyorum" diyebilseydim. hey gidi hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bende "taksim meydanı" olayını sonradan fark ettim, ben yine D&R'de olur diye düşünüyordum. Meydan diyor bildiğin. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: 7-8 yıllık üye olsaydım da "paticik grubumla diablo 3 satışına gidiyorum" diyebilseydim. hey gidi hey... haha grup falan yok benim bildiğim ,atla gel abi bende 1 arkadaşla gidicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Alo, alana gelenler telefonundan patiye ulaşım sağlasın, mesaj atarım bu konuya, birbirimizi bulalım. Bağırırm ben zaten PATİİİĞĞEE diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 valla biz komple ön şiparişleri verdikte sadece eğlence olsun diye o gece gitmeyi düşünüyoruz. Gidilecekse pati olarak konvoyumuzu yapalım, ağırlımızı koyalım. Pati İdman Yurdu pankartımızı da açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Seperate said: eXistenZ said: 7-8 yıllık üye olsaydım da "paticik grubumla diablo 3 satışına gidiyorum" diyebilseydim. hey gidi hey... haha grup falan yok benim bildiğim ,atla gel abi bende 1 arkadaşla gidicem :D haha teşekkürler :) gelmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 biz son dakika degisikligiyle, bir arkadasim ve onun esiyle birlikte gitmeye karar verdik, gidecek olan gorusmek isteyen vs olursa pm leselim.. veya twitter falan kullaniyorsaniz, @candeger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Gece satışı türkiye de sadece Taksimde olacak. 81 ile 81 collectors edition diye bi laf çıkarttılar. Tüm CEleri istanbulda satcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kaldı bi hafta...dun dun dun ödevleri, sınavları bitirin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 buraya gelirseniz gece satısına bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Çok kalabalık olur mu acaba ,tükenmeyelim sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Cuce said: buraya gelirseniz gece satısına bende gelirim En yakın neresi var senin orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 sıralarda sürünür müyüz ya? ben sırf o yüzden gitmicem sanırım. çok sıra olmıcağını bilsem giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aral ın sitesi bu sıralar patladı CE yüzünden milletin kredi kartından defalarca cekim olmus. bu flim kopar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Aral sırf gece satışında kalabalık olsun diye bence siteden CE alanlara kıllık yapıyor :) Ne rezil bir firma ya çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 240 deger mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 skull parmak kadar olmasa belki ama, değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 kimler geliyor şimdi kesin ? ben oradayım büyük ihtimal. anadolu yakasından gelecek olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar