Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 equip olayı o kadar hamallık ki magice bulaşmak istemedim pek sdfs durdur silah degiş durdur magic degiş akıllı işi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 durmak mı veriyosun favorite'ı, veriyosun shortcut'ı bitiyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 5 tuşlu haxball'a yetemeyen adamsın, ne büyüsü olm dur sakin. Eline two handed balta al bence, kalkana falanda tıklamana gerek kalmaz. kikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 favori olayını denememiştim deniyim sdfs two hand silah düşmedi hiç adam gibi.hani düşse oynardım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Düşmesine ne gerek var, köyün kasabına gidip alıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 satılan silahlar dandik ya.quest itemı burning sword verdiler mesela o iyi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kendin yap silahını en güzelini üstüne biraz enchanting kasıp istediğin enchanti basarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 babası serefli bir demirci olmayanlar bir bir dokuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2012/141/a/a/skyrim_cosplay___karliah_by_aicosu-d50jn9z.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kiz cirkin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Karliah'a hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Norak said: http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2012/141/a/a/skyrim_cosplay___karliah_by_aicosu-d50jn9z.png Oha grafikler çok iyi hangi mod bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 karliahın sesi çok güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ana hikaye cok cabuk bitti lan. Collectors edition aldik, oyuncak cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 fakir editionda downguardı yükledim ama oyunda bulamadım kısmet sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 İyi modların çıkması için yeterince zaman geçti. Oyuna kaldığım yerden devam edebilirim. Var mı essential modlar yüklenmesi gereken? veya essential olmayan tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aptal oyunu indirdim steamden, çalışmıyor! forumlara baktım bayaa bi insan karşılaşmış bu sorunla. oyun çıkalı 1 sene olmuş hala böyle aptal bi sorun nasıl olabilio anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Torrentten çek yükle, crackli oyna. Vicdanın rahat olsun, biz biliyoruz gerçeğini aldığını. Helal bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 en bi baba modlar listesi gibi bişeye ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yarin mod beyfendiden izin alip bi mod topigi acarim size, cok sahane modlar var tavsiye edicegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ^ konsolfagler moddan ne anlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ac tabii np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ya banada lazım o sadece 2 tane mod yuklemeyi becerdim.onlarda koprulere gece lantern ahaha highres i beceremedim ztn.dds ile biten dosyalardan dolayı mod manager yüklediydim ama o da skrimi programfilesdan başka yere taşı falan dedi üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Dediklerin oyunu korsan kullandigini gosteriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Viktor said: Yarin mod beyfendiden izin alip bi mod topigi acarim size, cok sahane modlar var tavsiye edicegim Şunu yap, 2-3 tane crucial mod yükledim, bütün skyrim deneyimim adama benzedi, birçok hamallık azaldı. ama hala var şöyle atmosferi bozmadan lazım olan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar