Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Çok karizmatik oluyor ingilizce cümle yumurtlayınca xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 8 yıldır böyle postluyorum, adapte olmanızın vakti geldi bence. Ama evet, topic ben olayım, konu derail olsun. Böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bi dakka, ingilizce notlar atan birisini hatırlıorm ama... alex septimus muydu öle bişidi, ama yapmayı bırakmıştı die kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TvhQZoyZn1g · Choose Your Land – Choose from property in the salt marshes of Hjaalmarch, the forests of Falkreath, or the vast tundra of The Pale. For the more ambitious landowner, purchase multiple plots and start building a real estate empire. - Customize Your Home – Expand your home with a variety of room combinations including an armory, alchemy tower, kitchen, trophy room and more. Grow plants in your new greenhouse, cultivate slaughterfish in the fish hatchery, house your Arcane Enchanter in the enchanting tower, or display your latest conquest in the trophy room. Add additional features like stables, mills, smelters, gardens and more. - New Objectives and Interactions – Guard your home from unwanted visitors like marauding kidnappers, armed bandits, and skeever infestations. Turn almost any follower into your personal steward to improve and protect your home. Or if you require more help, hire a personal bard or carriage driver to ease the burdens of home ownership. - Adoption – Transform your house into a home with Hearthfire’s all-new adoption system. Adopt children and discover new ways to interact with your family. Play games with the kids, allow them to have pets and gain new bonuses from having a family. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Şu oyuna rpg demeseler tamam, sonuçta tohum otizm vakfını da desteklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 1 Nisan şakası gibi olmuş, Elder Scrolls: The Sims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ne bu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kaç dolar isteyecekler bu şeye onu merak ediyorum esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Norak said: - Adoption – Transform your house into a home with Hearthfire’s all-new adoption system. Adopt children and discover new ways to interact with your family. Play games with the kids, allow them to have pets and gain new bonuses from having a family. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 resim büyümüyor pop büyük sevdiğimi bilmiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://i.imgur.com/3otKL.jpg bunu koymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 fds çok iyiymiş yalnız böyle dlc olmaz olsun, bari gidgel gelsin oyuna adoption nedir, sene 2012 her türlü imkan var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 8 senedir yaptığının saçma bir iş olduğunu farkedememişsin demek. DLC'ye gelirsek. Bence duygu yansıtmayı beceremeyen bir oyuna böyle şeyler eklenmesi iyi olmuş. Ha ben almam tabi. İki sene sonra tüm dlclerle beraber 10 dolar olur o zaman anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 mülk sahibi olup npc saldırısına karşı korumak filan gayet iyi, adoption'a takılıp kalmışsınız ama nedense hiç şaşırmadım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=TvhQZoyZn1g · Choose Your Land – Choose from property in the salt marshes of Hjaalmarch, the forests of Falkreath, or the vast tundra of The Pale. For the more ambitious landowner, purchase multiple plots and start building a real estate empire. - Customize Your Home – Expand your home with a variety of room combinations including an armory, alchemy tower, kitchen, trophy room and more. Grow plants in your new greenhouse, cultivate slaughterfish in the fish hatchery, house your Arcane Enchanter in the enchanting tower, or display your latest conquest in the trophy room. Add additional features like stables, mills, smelters, gardens and more. - New Objectives and Interactions – Guard your home from unwanted visitors like marauding kidnappers, armed bandits, and skeever infestations. Turn almost any follower into your personal steward to improve and protect your home. Or if you require more help, hire a personal bard or carriage driver to ease the burdens of home ownership. - Adoption – Transform your house into a home with Hearthfire’s all-new adoption system. Adopt children and discover new ways to interact with your family. Play games with the kids, allow them to have pets and gain new bonuses from having a family. !!! sfkjsdkfjak abi dikkat edin pc'ye yok bile, xbox sadece. pc oyuncularına küfür gibi olacağının bilincindeler en azından. hayır bi de, evinizi dizayn edin arkadaşlarınızı etkileyin helöllöy demiş de multiplayer mı var da etkilicez kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 olsun ev dekore etmek herzaman gulzedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Sim'de o şifreyi dayayıp en güzel evi yapan uyuz çocuklardan oldugunu her köşede belli ediyorsunuz selçuk bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 klapaucius ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ulan bu direk player mod dan arak olmus, build your own house diye mod var en populer housing modlarindan biri bi nord dag basinda selale kenarinda toprak almis, evini yapamadan gebvermis oturup siz yapiosunuz agac kes, demir topla, tarla yap filan ki o modun guide olarak hazirladigi kitapciga kadar araklamislar fikri eheuehue dawnguard sahane olmasa laf ederdimde eh iste yani, daha evlenmemisti benim charim, skyrimide ahzir empirea teslim ettim buyuk ihtimal lezbiyen vampirlerin evlat edinmesine izin verirler, mutlu mesut yasarim waifumla ulfric olsa en az 3 cocuk diye direttiginden lezbiyen evlilikleri bile yasaklatir http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/282/730/979.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 axedice said: Şu oyuna rpg demeseler tamam, sonuçta tohum otizm vakfını da desteklemek lazım. hahaha adamlar mod gibi dlc satıyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 senko said: klapaucius ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! http://i.imgur.com/UYRPI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 axedice said: Şu oyuna rpg demeseler tamam, sonuçta tohum otizm vakfını da desteklemek lazım. lol harbi ama oyun tam bir otizm simulatoru modlariyla birlikte ele alininca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 şu ara oynicak bişi bulamadım tekrar bunu yukledim oynuyorum sdf biraz önce dragonborn oldum.hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hacılar bi kaç sorum var lvl 15 falanım.heavy armor-archery-one handed-block verdim hep skilleri ve magic falanda kullanmıyorum.craftta yapmadım hiç. atladığım bir nokta var mı ? hani ulan bunu nasıl yapmazsın.kesin yap gibisinden bişi vara söyleyin sdfs bide şeyi sorcam.shout dmgını timeını falan etkileyen skill var mı yoksa fus do rah hep aynı seviyede mi kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 shoutlar sadece word sayısına göre güçleniyor diye biliyorum bi de restoration tree'ye bak bi ara bence, 3 puan filan veriyosun baya güzel oluyo healing büyüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar