Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 70lerde halka inemediler... oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Evet inemediler.Şaha kalkmış bir proleterya değil her gün okul basan öldüren öldürülen üniversite öğrencileri çoğunluktaydı.Bi ekim devrimi mi yaşandı türkiyede de bizim haberimiz olmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 işçi diyince adamın aklına fabrika işçisi geliyor. sene 1844 değil kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 hizmet sektörü , fabrikalar , sömürge zincirinde sömürülen durumda olan herkes işçidir.Fahişeler de işçidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kapitalist sistem herkesi çok feci sömürüyor! büyük kötü güç!! bunlar manasız lakırdılar ya.. hani sistemin içinde bulunuyorsunuz siz de. durumun ne olduğunu babalar gibi de görüyorsunuz. ama "yok görmeyeceğim, abartacağım! " deniliyor sadece. gereksiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kolektifinsan said: biz halk lehine reformlar kapalım da bir noktada devlet destekli kontrgerilla tepemize binince anlarsınız mevzuyu. tam olarak ne demek istediğin alamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Eger reformlarla durumu guzellestirmeye calisirsak sadece somurgeci guclerin oyununa geliriz, reformlari harclarin kalkmasi gibi gosteris olsun doye sunup halka olan somurulerini cok daha fazla arttirlar. Reformlarla bir yere gelemeyiz, biz... ... ... ... KAN ISTIYORUZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 e doğru ama reformla devrim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Feamer said: kolektifinsan said: biz halk lehine reformlar kapalım da bir noktada devlet destekli kontrgerilla tepemize binince anlarsınız mevzuyu. tam olarak ne demek istediğin alamadım ben ?Biz mücadeleye devam edelim ülkücüler tepemize çöktüğünde anlarsınız doğruyu söylediğimizi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Devrim olmasin zaten, biz kan istemiyoruz, bir kac ogrenci sadece bunu isteyen. Reformlarla geldik bu yana kadar, dunyanin ilk sosyalist isci hareketi de (Engels de iclerindeydi) reform istiyordu, devrim istemiyordu: http://en.wikipedia.org/wiki/Chartism Cok manidar istedikleri seylerde, gunumuzde herkesin destekleyecegi ve zamanla gerceklesmis seyler, Milletvekili maasi gibi zengin olmayanlarin da ulke yonetimine katilmasini saglayacak seyleri hep bu adamlara borcluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 devrime ne gerek var lan? esas soru bu. evde salon mobilyalarının yerini zırt pırt değiştiren anne gibisiniz olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 e öyledir zaten , proleteryaya komünizm bir ütopya gibi gelir.Kimse ilk başta devrim için sokağa çıkmaz istekleri basittir iş , aş , barınak.Mücadele yükseldikçe hareket devrimci misyona bürünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 iş aş barınak veriliyorsa gerek yok yani devrime. ok sorun çözüldü.. take care :P kruşçev'in adı çok seksi bu arada ya. nikita!! HMMPPFFFSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dediğim gibi devrim yapacaksanız, avamı arkanıza almanız lazım, bunu içinde kapitalist dediğiniz şeyden daha fazlasını sunmanız lazım onu nasıl yapıyorsunuz? kusura bakmayın ama kendi tarafınıza çektiğiniz militanlar sadece köyden yeni gelmiş üni. öğrencileri olur ki, tarih zaten diyor onlarla neler yapabildiğnizi... rusya oldu, şartlar müsayiddi daha fazla zorlamayın. veya dediğim gibi toplanın bir sermaye koyun bir ilçeyi/ ili kapatın kendiniz istediğiniz gibi yaşayın, madem o kadar güçlü bir örgüt yapınız var ve güçleniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi kim gelicek arkalarından allaşkına ya. reel dünya şartları son derece farklı. gülüp geçiyoruz işte. eğlenceli adamlar. sayılarının azalmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 fatsa da ne güzel yapmışlardı bunu ama birilerinin işine gelmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Fatsada yaptılar da noldu? Kenan paşa ve tayfası duruma el koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 neden? zaman değişti artık. bence isteseniz yeniden yapabilirsiniz! İYİ Bİ DEVRİMCİ Bİ KERE BAŞARISIZ OLDU DİYE ENGELLENDİ DİYE KORKUP KAÇAR MI YA!!!! KİTAPTA YOK YA BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 O dedigimizi yapmazlar insanlari en cok sevenler komunistler, her sey insanlar icin, tum o akacak kan da oyle. Zaten fasistler insan sayilmaz. Dunyada da sadece komunistler ve fasistler ve fasist yandaslari oldugundan,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bak gerge de eskiden kömüsttü falan, anarşikti ya da şimdi daha iyi bi okula geçti, hiçbirisi kalmadı siz de atlatıcaksınız bu ergenlik dönemini yahu.. "eski solcular patron oldu babalar gibi keyifteler şimdi" geyiğini de yapayım yeri gelmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Yok abi, eskiden duz anarsikdim, simdi anarsik kapitalist oldum =) Reform gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 zamanla anarşi manarşi kalmayacak abi SEN DE BİZE KATIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 olm senin komünük momünük arkadaşların yok muydu yahu? ben yanlış hatırlamam aslında.. alla alla.. reset yedim demek ki lan.. allah allaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Var abi, aralarinda yasadim hep, istanbulsa dhkp-c evinde filan kaldim hatta bir ara, ama HIC ONLARDAN OLMADIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: kapitalist sistem herkesi çok feci sömürüyor! büyük kötü güç!! bunlar manasız lakırdılar ya.. hani sistemin içinde bulunuyorsunuz siz de. durumun ne olduğunu babalar gibi de görüyorsunuz. ama "yok görmeyeceğim, abartacağım! " deniliyor sadece. gereksiz işte. Onlar da sistemin içindeler. Evet onlarda durumun ne olduğunu babalar gibi görüyolar ama... Biraz özel olacak ama sana bir kaç soru sormam lazım bu noktada. Kaç yaşındasın? Medeni durumun ne? Evliysen çocuğun var mı? Aylık ne kadar maaş kazanıyorsun? Cevap vermeni istemiyorum sadece kendi kendine düşünmen benim için yeterli. Hah işte burada sıkıntı çıkıyor işte. Demokrasinin bize göre daha gelişmiş olduğu pek çok ülkede de protestolar daima gençler tarafından başlatılır. Çünkü bir insanın gelecek kaygısını en çok yaşadığı yıllar üniversite yılları. Ki Türkiye'de bu durum daha da vahim. Okul bittikten sonra askere gidilcek. Sonra iş arancak. İş bulunmadan kız bile vermiyolar. İş bulunduktan sonra işten atılınmayacak. Kabul edilebilir bir refah düzeyi sağlancak vsvsvsvsvs. Sorun burda işte. İster ergenlik tribi de ister başka bir şey de sorun üniversiteye gelmiş bir insanın her şeyin ergenlikte görüldüğü gibi olmadığını anlamasıyla ortaya çıkıyor. Ha tamam şimdi de benim dürüst olmam lazım. Üniversite'de eylem yapanların büyük çoğunluğu konusunda haklısın :D O diilde Türkiye'deki Komünüstlerle bırak devrime tuvalete bile beraber gitmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar