Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ben de sevmem vahşi kapitalizmi ama o Türkiyenin Semih Cumhuriyeti olmasından kaynaklanıyor. Avrupada Amerikada sorumluların bir tarafından kan getiriyor olurlardı şimdi. Ha sütler yine kalitesiz olabilir o ayrı ama bozuk olmazdı tahminimce sdf Buradakiler de göyya müslüman bir de hehe. Eğer cehennem varsa, adamların rezervasyonu var cehennemin en güzel köşesinden bence sdf Sparkcaster said: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/577368_449988791694929_100000514377013_1741121_1666268376_n.jpg teşekkürler ben teknolojisizliği tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 büyükbi ihtimalle süt bile değil, çocuklar ağzımıza tane tane şeyler geliyor demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Teknolojik gelişme ve bilgi üretiminden bahsediyorken; Türkiye özelinde yüksek öğretime ulaşım ve gelir dağılımı arasında ki ilişkiyi gösteren tablo: şimdi bu tabloya bakarak en azından Türkiye üzerinden kapitalizm de rekabet öncesi bir fırsat eşitliğinden ya da bilgi üretim potansiyelinin tüm topluma yayıldığından bahsedebilir miyiz? En üst gelir grubundakiler hariç diğer kesimlerin bilgi üretim sürecinden büyük oranda dışlanması teknolojik gelişme potansiyelinin boşa harcanması değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 malum karikatür gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 feaverrond said: Teknolojik gelişme ve bilgi üretiminden bahsediyorken; Türkiye özelinde yüksek öğretime ulaşım ve gelir dağılımı arasında ki ilişkiyi gösteren tablo: şimdi bu tabloya bakarak en azından Türkiye üzerinden kapitalizm de rekabet öncesi bir fırsat eşitliğinden ya da bilgi üretim potansiyelinin tüm topluma yayıldığından bahsedebilir miyiz? En üst gelir grubundakiler hariç diğer kesimlerin bilgi üretim sürecinden büyük oranda dışlanması teknolojik gelişme potansiyelinin boşa harcanması değil midir? Semih üniversitelerini hesaba katmayın bi zahmet:P Oralardan çıkan adamın hayatında üniversite görmemiş adamdan pek farkı yok zaten. Doğru düzgün üniversiteler kıstas alınsa belki en düşük kesimde pek değişim olmaz ama orta ve üst gelir diliminde gayet dengeli olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 1 günlük hatay ziyaretim eski bir sözümü bana tekrar hatırlattı bende buraya yazayım dedim, zira zamanında atlamışım: Komünizm, yolda önünde yürüyen kadın gibidir, arkasından endamına bakarsın için gider, hızlı hızlı yetişip yüzüne bakmak istersin, yetişip bakarsın ama hayal kırıklığına uğrarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Sparkcaster said: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/577368_449988791694929_100000514377013_1741121_1666268376_n.jpg teşekkürler ben teknolojisizliği tercih ederim acaba sscb'de halk bırak bedava sütü, parasıyla marketten temel gıda maddelerini istediği gibi alabiliyormuydu? bu kadar fanatik siyasi geçmişi olan ülkelerde halk, komünizmden yılmış, bıkmış, sistemi yıkmak-değiştirmek zorunda kalmış. demek ki hayatın şartları, kalın kitaplardaki süslü laflardan farklı işliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 süd zehri alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://i.imgur.com/zEdvb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Feamer said: benim şahsi görüşüm: Komünizm, insanları vasıfsızlaştırıp sıradanlaştırarak harekete geçme güçlerini elinden alan en büyük sömürü düzeniydi. Yani düşünsenize bütün dünya rus komünizmine girmiş ve herkes işçi ama aslında laf olsun diye çalışan insan topluluğu, buluş ve yenikler bitmiş, koyun gibi, baştakiler ne derse onu yapan başka bir şey yapmaya gücü yetmeyen, yetemeyen insanlar. bence hiç hoş değil, düşünmeden yaşamak. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 viva libertadores :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 buluş bitmiş dediği ülke rusya lan hahah evet ama bi ayfonumuz olmazdı o zaman napalım böyle dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 1975'den sonra da pek bi şey icat edemediler,veya buluş işte hala 40 model pikaplara biniyor abi herifler birde bu var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Flassh said: buluş bitmiş dediği ülke rusya lan hahah evet ama bi ayfonumuz olmazdı o zaman napalım böyle dünyayı lafı oradan anlarsan bir şey diyemem, zira sistemi komple değerlendirebilecek görü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 offff gene mi geldi bu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Masakari said: offff gene mi geldi bu yaaa sperm israfısın yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sscbyi ve rusyayı yeniliksiz, toprak yiyen heriflerden oluştuğunu zannedip, görü lazım lafı yapmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Feamer said: ince görebilirsiniz sandım hata benim. Feamer said: çok ince dedim herhalde son 2 sayfaya baktim da, hep cok ince gorulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bişey icad edemediler lol rusya olmasa amerikalılar uzaya çıkamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hep nazilerden çaldılar yææ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 nasıl anlatabilirim ki, şöyle diyelim büyük mucitlerin olduğu rusya veya ne anlatmaya çalışayım ki, 20 sayfa biz bunu tartıştık zaten bu konuda açın okuyun, hangi bağlamda, hangi argümanla tartışılmış, liseli işi yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Zamanında devlet, 40 yıl boyunca takunyacılık yerine komünistliği seçseydi en azından , egitim seviyesi yuksek , yobaz olmayan , din sömürüsünden kurtulmuş bir toplum olurduk. Suan hem fakir, hem cahil, yobaz, kafası calısmayan , seyhin, hacı-hocanın sozunden cıkmayan, hala 2000 yillik adetlerini surduren bir halk var. Hem kapitalizmin hem de komunizmin tum olumsuz yanlarini almiza ragmen , olumlu etkilerini genel toplum uzerinde goremiyoruz bir turlu(ayfon 5 in kisa surede tr ye gelmesini saymszsak sdfds).Dogru duzgun egitim , saglik sistemi yok , kamuda calisanlarin maaslari saka gibi.Emeklilik ayni sekilde zulum. 50 yildir en tepedeki sayili kisiler kapitalizminin ekmegini yiyip 77 sulalesine yeticek kadar servet yaptilar.Bugun artik iyice kacti ipin ucu Ayrica rusyadan ayrilan dogu blogu ulkeleri suan o kadar fakir ki halkin cogunlugu komunist sistemi istiyor .Sanki tr zamaninda cok dogru bir yonetim sekli benimsemis de ulkenin durumu ve toplumun refahi , egitim durumu vs. cok iyiymis gibi , iyi ki gecmiste komunizm ile yonetilmemisiz diyen tipler var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Hala bilmeyen varsa söyleyim dedim. Komünizmin icadı banker yahudiler tarafından oldu ve sebebi ucuz iş gücü üretmekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar