romslayer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 goldbären said: singelesini beyendiniz mi singelesi için orcinal mi alıyosunuz lan 6-7 saatlik oyundur zaten 6-7 cok iyimsever olmus cok kazmaysan 4 saat suruyor.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Kojiroh said: Single'ını oynadığım ilk ve tek oyun CoD4 ya. rezalet!
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Dworgian said: natural selection oynanınşıyla cod oynanışını bir tutanlar var ilginç bir yer olmuş burası gerçekten. olayı direk "he abi bu da fps o da fps hepsi aynı" mantığıyla yorumluyorsunuz bunu hiç anlayamıyorum. hayır tabii ki de bir tutmuyorum öyle bi aptallık yapar mıyım? biri yetersiz fps'ı diğeri taktiksel progamer fps'ı kesinlikle aynı kategoride değerlendirmem.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi bence gamerlar ikiye ayrılır oynayanlar ve oynamayanlar yani oyun oynamak zaten bir gerizekalılık bir yerde, bir kere oynamaya başladıktan sonra neyle eğlenmişim kim nasıl eleştirmiş bağlamıyor.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bu arada yanlış olmasın, singleını oynadığım tek CoD oyunu CoD4 sdjfhjskdfasd
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 multi videolarını izledim de, oynanış bakımından mw 1'den beri hiç gelişmemiş gibi duruyor. bir sürü multi seçeneği gelmiş, menüleri falan iyi olmuş ama game play meh yani.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 fps nin gameplay inde ne değişecek?
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 said: Activision announced today Call of Duty Black Ops 2 made $500 million on its first day at retail, eclipsing the franchise's previous record of $400 million as set by Modern Warfare 3 last year. Back then Modern Warfare 3 sold 6.5 million copies in the US and UK to make that figure, suggesting even greater numbers of copies sold this time around. Black Ops 2 shifted 1 million copies at GameStop on day one alone, while Amazon noted it became the site's most pre-ordered game ever. We can expect an even more eye-popping amount in around a week's time, when Activision will likely reveal the five-day sales figure. Last year Activision revealed Modern Warfare 3 made $775 million in its first five days, and at this rate Black Ops 2 will have its eyes set on seven figures for the same mark. bir günde 500 milyon dolar yapmış oyun.
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Nasıl anlatsam ki... sanki mw almışlar, bir kaç yeni mod ve gadget koymuşlar, engine'i biraz shadow ve lightning effect ile süslemişler, önümüze servis etmişler gibi duruyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Xenocide said: Dworgian said: natural selection oynanınşıyla cod oynanışını bir tutanlar var ilginç bir yer olmuş burası gerçekten. olayı direk "he abi bu da fps o da fps hepsi aynı" mantığıyla yorumluyorsunuz bunu hiç anlayamıyorum. hayır tabii ki de bir tutmuyorum öyle bi aptallık yapar mıyım? biri yetersiz fps'ı diğeri taktiksel progamer fps'ı kesinlikle aynı kategoride değerlendirmem. Abi smart ass olmaya da gerek yok. Sevmedigim 2. Sey ise bir oyunun fanboyu olup, diger oyunu ve oynayanları kopegin berisine tıkıştırmaya calisilmasi mesela. Sen bilmem kac senedir beklemisin ve sonunda gelmis oyunun. gidip oyununu oynasan ya. Sanane milletin ne tiksincliklere para harcadigindan? Sacma abi bir oyunu sevmeyip, sonra kalkip forumuna gelip "lulz ur game suks mayn rulz" demek. Sacma ve bir o kadar komik
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 gleoddyn said: Nasıl anlatsam ki... sanki mw almışlar, bir kaç yeni mod ve gadget koymuşlar, engine'i biraz shadow ve lightning effect ile süslemişler, önümüze servis etmişler gibi duruyor. Ben mesela mw den bunu bekliyorum zaten :) Baska birsey beklesem gidip bf3 moh2 ns2 tf2 va oynarim
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Zevklere bir şey diyemeyeceğim... Benim sevmediğim şey, çok fazla şişirilmesi. Kanaatimce fiyatını hak etmeyen bir oyun.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Dworgian said: Xenocide said: Dworgian said: natural selection oynanınşıyla cod oynanışını bir tutanlar var ilginç bir yer olmuş burası gerçekten. olayı direk "he abi bu da fps o da fps hepsi aynı" mantığıyla yorumluyorsunuz bunu hiç anlayamıyorum. hayır tabii ki de bir tutmuyorum öyle bi aptallık yapar mıyım? biri yetersiz fps'ı diğeri taktiksel progamer fps'ı kesinlikle aynı kategoride değerlendirmem. Abi smart ass olmaya da gerek yok. Sevmedigim 2. Sey ise bir oyunun fanboyu olup, diger oyunu ve oynayanları kopegin berisine tıkıştırmaya calisilmasi mesela. Sen bilmem kac senedir beklemisin ve sonunda gelmis oyunun. gidip oyununu oynasan ya. Sanane milletin ne tiksincliklere para harcadigindan? Sacma abi bir oyunu sevmeyip, sonra kalkip forumuna gelip "lulz ur game suks mayn rulz" demek. Sacma ve bir o kadar komik ve bir o kadar da gerçek :/ neyse troll postluğunu bi kenara bırakıyorum da, benim zaten dediğim şu, cod beğenirsin beğenmezsin umrumda değil. ns belki sana göre değildir (ki ns sadece güncel örnek diye verdim) cod sana göredir, umrumda değil. benim canımı sıkan, ikisinden de haz alabilip ns'nin fiyatına ııh çok diyip de cod'u fiyatına bile bakmadan alabilenler var. KİMSE ÇIKSIN ONLAR ORTAYA
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bak o sacma haklısın Edit; yine de ns2 free mod olsaydi iyiydi :D
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu ns2'ye çekmek saçmak ama cidden bedava olamayacak kadar iyi oyun.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ya dediğim gibi ns2 sadece bi örnek yani güncel olduğu için verdim. ha ayrıca indie olması, 5 kişilik bi grubun yapıyor olması, pc only olması falan. bunlar gamer insanların desteklemesi gereken şeyler. gidip varyemez amcanın tırt oyununa para saçmaktansa bu adamlara vermeyi tercih ederim ben şahsen. neyse bilek ops konu, devam hadi.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ama the truth is: "lulz ur game suks mayn rulz"
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 İmam böyle davranırsa cemaat ne yapsın :/
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yanlış... truth is benim dediğim FPS oyunları kral diğerleri yalan.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Dworgian dediginiz adam ilk mw ciktigindan beri baska bir sey oynamiyor, istikrarli olarak her gun mw oynar mi bir insan evladi ya.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Lutfen. Duzeltiyorum. Mw2 ilen (evet biraz geç) başladım ben bu olaya. Online oyun geçmisim şöyle; Q1 - Q2 - UO - Anarchy Online - Guild Wars - WoW - Warhammer - WoW - MW2 - BF2 - BO1 - MOH - BF3 - MW3 :D Ama mw3 en temizi. Hem orada bayagi sohbet muhabbet oyun oynadigim bir kadro oldu aylarca, hem direk stres atmalik. Seviyorum abi haldir huldur kos vur öl öldür hop next round fln :)
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Edit gördüm. kesin kötü laflar ettin sonra utandın dimi evet :|
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dgfhj yok ya sadece yazık demiştim
Öne çıkan mesajlar