yumy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NrF8NNvO6Zw ahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Valla mode enteresan olmuş, sevdim/sevmedim arasında bir yerde. Tam çözemedim mekanikleri, ama oynicam! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Hem eğlenceli hem de yeni başlayanlar için hero öğrenmenin kolay olduğu bir moda benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 wex essence, unusual essence ve rare egg nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben sevdimde tam çözemedim daha. Hani biri olayı anlatsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Şekerleri topluyoruz birde roshanı kesiyoruz. Çok zevkli oyun. 3 aşama yapsalar güzel olurdu. Şekeri kaybeden roshanı kazanıp 3 turda 2-1 öne geçme şansı falan kazanırdı :D Saçmalıoda olabilirim hala mantığını çözemedim. Ayrıca dday tarzı bişeyde yapabilirler çok zevkli olur bu tip şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 anlatıyorum iyi dinleyin !! creep wave lerde roshling diye bişiy geliyor. bunları kesince candy veriyo yere. onları topluyoruz. her iki tarafın ancient neutralleri yerine candy boxlar var. candyleri dagon gibi kullanarak boxlara dolduruyoruz. ne kadar çok candy o kadar çok xp ve gold demek oluyor. en fazla candy toplayan oyun başında gösterilen item veriliyor. karşı tarafın candy boxuna saldırarak onun içindeki canyleri çalabiliyoruz bide.. 10 dk sonra roshan şeker toplamaya çıkıyor. 20. dakikada bütün herkes roshanı kesmeye çalışıyor. böle bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 1 kullanımlık egg gelmiş o ne iş yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 oyun sonunda kesilen roshandan essenceler geliyor. bunları kullanarak yumurta dolduruluyor. sonra ne oluyor bende bilmiyorum :D 15 tane essence istiyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dota 2 mi lol mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bu halloween oyunu fazla iyi şu an. her oyun en az 1 item garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 cok macerali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o essenceleri yumurtaya koymaktan başka çaremiz var mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 çok eğlenceli ya az önce adamın biri meepoyla dagıttı ortalıgı resmen. bu arada yumurta nerde ya nasıl koyuyoruz yumurtaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yumurta backpackte de icine koyduklarimiz nerden cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 içine koydukların rosh kesince geliyor. Item gibi düşme şansına bakıyor yani. Item de gelebilir o essenceler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Hall of famedeki herifler 9 saniyede indirmiş roshu, nasıl indirebilirler ki onu 9 saniyede bug mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 roshan kovalarken kesmeye başlamışlar. 20. dk dolmadan dövmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 replay indirip bakin umarim orda yapilanlari fixleyip resetlerler timeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Oce4n said: oyun sonunda kesilen roshandan essenceler geliyor. bunları kullanarak yumurta dolduruluyor. sonra ne oluyor bende bilmiyorum :D 15 tane essence istiyor ama... oha 15 essence çok fazla. düşmüyor bu kadar. trade lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi diretide girdim zannettim ormanda druid candy kasim falan derken bot aldim. meger allpick girmisim neyse bensiz idare ettiler sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1 essence ile bile yumurta dolabiliyor. http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/12dwok/how_different_types_of_essences_affect_the/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi ahhaha şu roshan etkinliği ne kadar sıkıcı ya.bir yarış olsa sıkıcı olmaz da her iki taraf da %100 alıyor ödülü. ben de o bölüme gelince trollemeye başlıyorum.alıyorum pudge+force staff+travel bot u deyme keyfime benim gibi sıkılıp eğlence üretmek isteyenlere not:axe ile canı azalan düşmanlara ulti atıp kesebiliyorsunuz umarım ban yemem.yemem ya millet gerçek maçta neler yapıyorda ban yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Tam Halloween'lik bir etkinlik iste daha ne yapsin adamlar. 20 gun sonra kimse oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar