Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Şekerleri topluyoruz birde roshanı kesiyoruz. Çok zevkli oyun. 3 aşama yapsalar güzel olurdu. Şekeri kaybeden roshanı kazanıp 3 turda 2-1 öne geçme şansı falan kazanırdı :D Saçmalıoda olabilirim hala mantığını çözemedim.

Ayrıca dday tarzı bişeyde yapabilirler çok zevkli olur bu tip şeyler :D
Sosyal ağlarda paylaş

anlatıyorum iyi dinleyin !!
creep wave lerde roshling diye bişiy geliyor. bunları kesince candy veriyo yere. onları topluyoruz.
her iki tarafın ancient neutralleri yerine candy boxlar var. candyleri dagon gibi kullanarak boxlara dolduruyoruz. ne kadar çok candy o kadar çok xp ve gold demek oluyor. en fazla candy toplayan oyun başında gösterilen item veriliyor.
karşı tarafın candy boxuna saldırarak onun içindeki canyleri çalabiliyoruz bide..
10 dk sonra roshan şeker toplamaya çıkıyor. 20. dakikada bütün herkes roshanı kesmeye çalışıyor.

böle bişiy.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ahhaha şu roshan etkinliği ne kadar sıkıcı ya.bir yarış olsa sıkıcı olmaz da her iki taraf da %100 alıyor ödülü.

ben de o bölüme gelince trollemeye başlıyorum.alıyorum pudge+force staff+travel bot u deyme keyfime

benim gibi sıkılıp eğlence üretmek isteyenlere not:axe ile canı azalan düşmanlara ulti atıp kesebiliyorsunuz

umarım ban yemem.yemem ya millet gerçek maçta neler yapıyorda ban yemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...