Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

evet gang üstüne gang yemiş lycan işe ward alıcam,

haklısın takımda support varken lycan'la ward almak saçma olur ama arkadaşların yoksa pug oyunu oynamaya alış bence ya ona göre pick yap,baktın kimse ward almıyor 200g kıy al bi ward kafan rahat olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

gang üstüne gang yemeden alsaydın. Lycan alıp solo ormana girerken sordun mu adamlara, ben 30 dakka single player oynicam sizin için sorun yoksa diye?

Kafana göre it köpek hero al sonra ağla beni suplamıyorlar mm çok kötü diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

ha earth varsa bizim oyun değildir evet.

dest disruptor lycan yurnero silencer beşlisine karşılık
skeleton king riki gondar ph.lancer ursa beşlisi ile nasıl kazandık belli değil.

takımınızda ursa,riki,gondar var, karşıda stun yok. free win direk
Sosyal ağlarda paylaş

Yok zaten bilmedikleri için eze eze yendik, yoksa farklı olurdu.

Ama böyle takımda ilk 3 pick carry olunca direkt olarak carry alıyorum. Seçme ekranı açıldığı anda takımımdaki adamlar riki gondar bastı yerini ezberlemiş gibi. Böyle adamı sitlemek hoşuma gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi chance modifier mı vardır bu oyunda nedir. Bende chance'e bakan HİÇBİR olay çalışmıyor resmen.

Mesela karşıma ogre-magi geliyor, 1.5 dakka içinde 4 kere stun atıyor, hepsi multi-cast. Ben alıyorum, ilk multi-cast'ımı 28. dakikada atıyorum.

Spiritbreaker geliyor karşıma, MOM ile girişiyor, her vuruşu knockback yapıyor, haritanın sonuna kadar ittiriyor adam. Ben alıyorum, MOM + hyperstone + pt + extra glove adama girişiyorum 1 kere ittiriyor anca.

Yani sayarım daha neler neler oluyor, masayı yumrukluyorum sinirden.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Flassh said:

evet gang üstüne gang yemiş lycan işe ward alıcam,

haklısın takımda support varken lycan'la ward almak saçma olur ama arkadaşların yoksa pug oyunu oynamaya alış bence ya ona göre pick yap,baktın kimse ward almıyor 200g kıy al bi ward kafan rahat olur :)

Ben Spectre ile 6 ward aldığımı biliyorum. Tek başıma supportladım mecburen. Çünkü karşı takım çok gankliyordu. Picklerde zaten buna müsaitti. Ss verende yok Ancient'a yalvardım almadı. Sora support/tank gibi bişey gideyim dedim 1 carry daha vardı takımda oda yetersiz kaldı. Bm falan kastım. Yenilmek problem değil 40 dk eziyet zaman kaybı oluyor oyunlar. Concede gelsin diyecem onunda anlamı olmayacak kabullenmez oyunu bu herifler :D

İlk banımıda yiyecem sanırım dün 800 oyunun biriktirdiği sinir stesi boşaldım :D Gerçi banlamıyorlar 1 hafta falan düşük öncelikli havuza atarlar beni.

Birde magnus nasıl bir hayvandır özlemişim :D Ne zaman geldi bilmiyorumda pek picklemiyorlar eskiden atlarlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

diğğer konuay yazıyodum kapandı konu anındada.

10 kişnin toplanıp oynadığı oyunda adam gib imatchmaking pek olmaz zaten.

en düğzgününden iyi 10 oyuncu bile secsenzi bi araya getirseniz, her insannın 5 oyundan birince batırması vardır, yanı ortalama her macta 2 adam patlak olucak.

Hanı mobalar daha hata kapatıyo bu konuda ama her mac 2 adamın batırmasını normal kabul etmek lazım

Valla Hon'da 10 oyunun 8i çekişmeli oluyordu son zamanlarda. En azından 2 taraftan biri ezilmiyordu. Tabi uzun bir süre sonra. Honda millet ban yiye yiye adam oldu. Ordaki ruslar bile neredeyse adam olmuştu ward falan alıyordu takıma yardım ediyorlardı. Tabi zamanla oyunu bilen sayısı arttı bununda etksi var. Ama Hon'da MM'yi baya geliştirdi. Onun dışında troll arkadaşlar ban yiye yiye insan gibi oynamayı falan öğrendi.

İllaki Dota'da da bunlar gelişecek zamanla. O zamana kadar buldun mu arkadaşla oynuyacan. Ya ABD serverında ben lagsız oynuyordum son 10 gundur ABD'ye girince ping ucuo. ABD şuan sanırım bir tek euro serverda olanlar bizim gibi ağlıyordur. Çünkü ruslar hep Euro'da bazen benim dışımda kalan 9 rus falan gelio. E benim gibi 9 rusun arasında kalan adamda ogun kalan maçlarda "başlarım böyle oyuna kimse takım oyunu oynamıo ben neden oynuyayım" diyerek oynuo :D Kalanlarda trolle başlıo bir yerden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...