Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Popeye said:

Sparkcaster said:

http://www.slashfilm.com/votd-george-r-r-martin-explains-whether-game-of-thrones-or-lord-of-the-rings-characters-would-win-in-a-fight/

gurm aragorn vs ceymi için ceymi demiş

Gimli vs. The Mountain

ahaha bu ne sacma bir karsilastirmadir.

evet abi
gimli'de haksız avantaj var
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili güzin abla;

1. sezon komikli şakalı spoiler

benim derdim dünyalardan büyük.

biz altı kardeştik. ben babamın gayrimeşru bir ilişkisinden olduğum için annem beni hiç kabul edemedi hep kardeşlerimden ayrı tuttu. sonunda beni yatılı bir askeri okula gönderdiler.

ben okuldayken ailem babamın işi dolayısıyla güneye taşınmak zorunda kalmış, benim haberim bile olmadı. orada babam elim bir olay yüzünden vefat etmiş, ondan bile çok sonraları haberim oldu. ben o esnada operasyondaydım. babam öldükten sonra ailemiz dağılmış, büyük abim annemle birlikte seyahate çıkmış, bir daha haber alamadık.

küçük kız kardeşim evden kaçmak zorunda kalmış. büyük ablamı çok kötü biriyle nişanlamışlar, adam sürekli ablama eziyet ediyormuş. üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor.

ortanca kardeşim evimizin balkonundan düşmüştü, kötürüm kaldı, sonunda o bana ulaştı. şimdi ona ben bakıyorum. en küçük kardeşim ben evden ayrılırken daha bebekti. şimdi çocuk esirgeme kurumunda olmalı. acaba kardeşime ulaşmamın resmi yollarını bana tarif edebilir misin? şimdiden teşekkür ederim.

rumuz: karlı dağlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...