Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

tl;dr

Dürzünün teki gelir, spoiler'ı dayar, sonra küçük bu ya birşey değil diye kendi kendine yargı verir, 10 sayfa millet köpürür, insanlar birbirine hakaret etmeye başlar.

Mod gelir, haksızsın düdük der.

Adam dünyanın en güzel geri pedalını yapıp "Haklısın" dayar, postun sonuna dogru cesareti gelince suçu diziyle ilgili soru soran Cuce'ye atar, lafı yiyince iyice kudurur.

Son bölüm şahaneydi. İlk bölümlerin bütçelerden kısıp, son bölümdeki savaşı çekmeye para ayırmaları çok güzel oldu.

Canavar gibi savaş sahnesi koymuşlar işte diziye, atmosfer oturmuş yani.

Çok flashy kılıç kalkan dövüşlerini dizilerde niye bekleyemeyeceğimizi anlatan bir yazı yazmanın alemi yok, efendi efendi izleyin, çok güzel bu dizi.

Kitabıyla alakası olmayan yerleri var, deal with it. Kitabı yakmıyor kimse, isteyen gidip okusun.
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

GERGE said:

Tabiki var. Dany ile yuri yapıp beraber kraliçe olacaklar hatta Bran Tywin'i öldürdükten sonra.

spoiler değil mi bu ?

En azından böyle olmayacağını söylemiş oldun. spiler yassaah.

Şaka bir yana ne manasız bir olay oldu bu ya. Spoiler'a tıklarsan başına gelecekten sen sorumlusun nedir o yasak bu yasak, kitap yok şu yok. Ben dizide göreceğim diyorsan açmazsın spoilerı. Spoilerı yazacak olan da isterse kitaptan - diziden - kıçımdan diye yazabilir daraltmak için.

Asil manasiz olan amaci belli, istenmeyeni belli bir konuya getirip istenmeyeni yazip ayari yiyince aglamak olmasin ?

Orda yasak yazmasina ragmen adam getirip cakiyor kitapta okudugunu, sen de kalkmissin bari spoiler basligi yazsin diyorsun. Kendin bile inanmamissindir bence onerdigine.
Sosyal ağlarda paylaş

kendimi gördüm bi topicte banım açılmış.o zaman taze taze diziyi eleştirmeye geldim sdfs

1. sezon ne kadar iyiyse 2. sezon o kadar kötüydü.sebebi ise kitap degişikliği falan değil ya.ben 2. kitabı okumadım. ztn bu yuzden şunu şunu böyle yapsalardı diye eleştirmicem.

ama yönetmen ve senarist bariz sıçmışlar.ilk sezondan ve kitaptan sonra artan karakter sayısından dolayı kotaramamışlar diziyi.

çok bölük pörçük sanki farkı dizileri birleştirmiş gibi bölümler yaptılar hep.hiç bi karakterin ne oldugunu naptıgını nasıl geliştiğini vs göremedik.5 dakka onu 5 dakka onu anlattılar.cogu karakteri unutturdular bölümlerce.

çok oldu bittiye getirdiler koca sezonu.kitabı okuyanlar haklıdır bu yuzden tepkilerde.

ilk sezonda hikaye wall,kings land ve drogolar arasında oldugundan daha rahat becerdiler.karakterler bir aradaydı vs

ama bu sezon stannis,renly,wall,winterfell,rob stark,kings land,dany,arya bi dağılma olunca bağlayamamışlar
Sosyal ağlarda paylaş

sanki 2. sezonu senaryo değilde karakterler taşıyor, millet "oha bak neler oldu" demiyor da "oha stannis'e bak adam manyak lan" gibi garip tepkiler veriyor. 1. sezon westeros'un güzelliklerinin (hatun kale zırhlar vs.) betimlenmesi ile başlayıp sonra dehşetengiz entrikalar üzerinden gitti. 2. sezonda daha çok daenerys'in tripleri jon snow'un mallığı ve en çokta cücenin karizmatik lafları öne çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

maxigenous said:

GERGE said:

Tabiki var. Dany ile yuri yapıp beraber kraliçe olacaklar hatta Bran Tywin'i öldürdükten sonra.

spoiler değil mi bu ?

En azından böyle olmayacağını söylemiş oldun. spiler yassaah.

Şaka bir yana ne manasız bir olay oldu bu ya. Spoiler'a tıklarsan başına gelecekten sen sorumlusun nedir o yasak bu yasak, kitap yok şu yok. Ben dizide göreceğim diyorsan açmazsın spoilerı. Spoilerı yazacak olan da isterse kitaptan - diziden - kıçımdan diye yazabilir daraltmak için.

Asil manasiz olan amaci belli, istenmeyeni belli bir konuya getirip istenmeyeni yazip ayari yiyince aglamak olmasin ?

Orda yasak yazmasina ragmen adam getirip cakiyor kitapta okudugunu, sen de kalkmissin bari spoiler basligi yazsin diyorsun. Kendin bile inanmamissindir bence onerdigine.

Şimdi konular da birleştiğine göre yasak falan manası hiç kalmadı.

Benim söylediğim şey son derece basit.

Spoiler görmek istemeyen spoiler açmaz. Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

Şimdi konular da birleştiğine göre yasak falan manası hiç kalmadı.

Benim söylediğim şey son derece basit.

Spoiler görmek istemeyen spoiler açmaz. Bu kadar.

Ayni dili konustugumuzdan baya baya suphe ettim ben.

Zira;

Dizinin izledigimiz bolumunu tartismak icin spoiler tag'i kullaniyoruz, zira henuz izlemeyen adam pic etmek istemiyoruz. Dolayisiyla izledikten sonra gelip tabiki acacagim spoiler'i.

Gelip birisi spoiler icine dizinin ilerleyen bolumlerinde olabileceklerden spoiler verirse ayari veririm, ustune beline odun versinler diye dua bile ederim.

Ha hala "kitaptan spoiler" diye yazacaklar diyorsan utopyaya bi tatil diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...