Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Cuce said: delikanlı bi silah kullanmıyoki stanis ikiye yarsın. tırto bi elemanmıs yanı ekipmanından direk cizdim ismini. herkez 2hander/hammer broad and sword gezerken, kralım lan ben!!! diye bık bık eden adam en azından delikanlı bı silah alırdı eline. o kılıcan anca "ÖLDÜRDÜM SENI!!!" falan yapabilir. O kadar da hafife alma silahini. En sonda bir adamin kafasinin ust kismini gayet temiz ucurdu.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya o sahneler de tam komedi ama işte film icabı diyoruz. yavaş kessin kafatasını bir broadsword heh. hound hadi greatsword'la str 18/99.
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Melissandre bir +3 enchantment koymustur.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Xenocide said: e sen de şimdi spoilerın quote'unu quoteladın. INFINITE LOOP doğru diyon da işte ben adamın yazdığını hiç okumadığım için bilemedim. senin de quote ile cevap vermen lazımdı planlarıma göre. böylece çok komik olacak; ama banlanacaktın. hayat işte, her zaman istediğin gibi gitmiyor işler.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 toggie said: ya abi tamam dizi onceki bolumlere gore gercekten guzeldi. ozellikle wildfire sahnesi benim baya hosuma gitti. ama dizi boyunca adamlar savasırken son 10 saniyede tywin'in gelip savası kazandık gencler diye kapıdan iceri girmesi sizi rahatsız etmedi mi? ben uyuz oldum resmen. ki tywin bence dizinin castındaki en iyi adam. cerceinin goygoyunu dinleyeceğimize biraz daha sahil dövüşü izleyebilirdik aslında
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/l3q0z.gif HAHAHAH hem piç hem fakir
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Kim ne konuşmuş diye topic açıyorum 10 sayfa spoilercıya rage mesajları okuyorum. Hayatımdan 5 dakika çöpe gitti, geri verin ulan.
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 GERGE said: Bir finallerim başladı diye ne dramalar dönmüş. Bu gün kurtuldum gerçi. Gereken yapılacak. Nessaftw, mesajlarını sildim daha önce, uyarıyorum buradan bir daha yaparsan ban. Kitap yasak olmasının nedeni spoiler olacak değil burada, kılıcın ne olduğu ya da minik bir karakterin başına gelen önemli değil; kitaptan konuşarak yapılan (ne olursa olsun) dizinin immersion ve oha etti kurgu katsayılarını düşünüyor. Minik minik zarar verip hepsi toplanınca sum of all fears oluyor. Bu nedenle bu spo küçük, bu spo büyük demiyoruz. Haklısın. Neticede okuyan var okumayan var sponun da büyüğü küçüğü olmaz dediğin gibi. Adam iyi niyetle dur şu kılıç hakkındaki tartışmaya bi bakayım diyerek açar okur sonra hop gitti güzelim dizinin iki sezonu hatta en az üç sezon bile gidebilir öylesi bir spoiler ile. Bu uyarını dikkate alacağım Gerge. Suç benim üzerime kaldı ama bu işler hep cücenin başının altından çıkıyor. O soruyu sormasa spo yemeyecekti millet. Neyse sağlık olsun.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 8 sayfadır tepkilere göğüs geriyo, yetkili bi abi gelip "ı ıh" diyince haklısın olmuş.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Üstüne bir de arada Cüce'ye de kaymış giderken, son satıra magdur twist.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Uzatmayın meseleyi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o sorunun cevabı senin söylediğin değil ama
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Nessaftw said: kılıç hakkındaki tartışmaya bi bakayım diyerek açar okur sonra hop gitti güzelim dizinin iki sezonu hatta en az üç sezon bile gidebilir öylesi bir spoiler ile. Millete dekoder lazım yahu :)-D Xunn git işine kızım dolanma ayak altında.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Yahu saçma sapan abuselama şu silme tuşunu, oyuncak değil o. Ben kural dışı bir laf ederim, silersin. Ebeveynlik oyna diye değil o.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Nessaftw said: Nessaftw said: kılıç hakkındaki tartışmaya bi bakayım diyerek açar okur sonra hop gitti güzelim dizinin iki sezonu hatta en az üç sezon bile gidebilir öylesi bir spoiler ile. Millete dekoder lazım yahu :)-D Xunn git işine kızım dolanma ayak altında. Gerizekalı olmak nasıl bir duygu?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://p.twimg.com/AuKlfY_CMAARlQ2.png
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 erucalavera said: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4qbcj850i1qk4ih5o1_500.gif çok iyi bu ya :D
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Komutan said: Cuce said: delikanlı bi silah kullanmıyoki stanis ikiye yarsın. tırto bi elemanmıs yanı ekipmanından direk cizdim ismini. herkez 2hander/hammer broad and sword gezerken, kralım lan ben!!! diye bık bık eden adam en azından delikanlı bı silah alırdı eline. o kılıcan anca "ÖLDÜRDÜM SENI!!!" falan yapabilir. O kadar da hafife alma silahini. En sonda bir adamin kafasinin ust kismini gayet temiz ucurdu. stannis eliyle koparır lan renlinin kafasını. yanına bi tane taktik bilen adam ver bilinen tüm dünyayı feteder stannis reyis
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 kimse şunu konuşmadı mı davos reyiz:( http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120529024831/gameofthrones/images/thumb/b/b2/Davos_flying_like_a_bird.jpg/774px-Davos_flying_like_a_bird.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_fire
Öne çıkan mesajlar