kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 46 saat gameplay level 55 oldum hell act 2 bitmek uzere 55-60 herhalde bir 20 saat alir =) edit: azmodan'da double/triple xp alma muhabbeti donuyo / zaman-xp demisken.. kanalda 10k'ya run yapan adam reklam yapiyodu... diablo 2 b.net'e donmesin yavas yavas =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Wispy said: Hadi en iğrenç champ kombinasyonlarını yazalım. . act 1'de highlandsdeki chargelayan inekvari şeylerin elite pack değil de rare mobu geldi invul extra hp waller arcane waypointin dibinde reskill yedikten sonra bi 10 kere, çıktım oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 eee 2 seferdir dc oluyo ne is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 duyurulmamış bir bakım var sanırım, haxlarla ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 WitchHunter hayfan gibi kılıcla geziyor sırf damage uğruna. Yürürken kılıc elinde aksiyon sırasında sırtında. Tam failsin blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yildirimokur said: Yürürken kılıc elinde aksiyon sırasında sırtında. Tam failsin blizz. lol evet buyuk sacmalik, bliz in .ikinde mi ki rp, kural , oynuyoruz iste ciddiye almadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yok hocam allah belasını versin bunun nerden melee açtım ya , bu nedir abi , lvl55 de hell böyleyse inferno yu hayal edemiyorum, yani öyle abuk saçma yerler varki hayatta kalman imkansız itemmış felan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 tinu ben bi kac item set i denedim (set derken ya vit a yuklendim, ya dps e vs) ben wizardim ama en iyi hayatta kalma kombinasyonunu soyle yakaladim. item sart hell de rahat oynamak icin, rune lari dps ve health mana rregen olarak ayarladim. itemlarda dps ve vit kastim. yani her itemin da neredeyse vit olsun ve en az 50 olsun. bazilarinda olmassa olur ama genel olarak boyle. armor kasmadim cok ama off hand shield tasiyorum orada armor iyi baktim. ustune resistance her itemda oluyosa ama oozellikle fiziksel resistance. sanirim baska hic resistance yok ama sirf fiziksel kastim bi de. yani en ideal item vit int, fiziksel resistance ve varsa damage bonus. off hand shield takiliyorum, asil silahida sik sik en iyisi ile dps bazli degistiriyorum. fiziksel su yuzden, fire dan buzdan bi sekilde kaciyosun zaten, kacamasan da en cok fiziksel yiyosun. ben wizard im ama tank wiz gibi buff lar cogu armor ve damage absorb a yonelik, bazi elitler disinda (surekli buz ates cikaranlar) kiting bile yapmiyorum yerimde duruyorum ya da biraz oynuyorum. wizard da ozellikle kiting hem zor cunku bi cogu teleport oluyo ya da seni teleport ediyo ya da hizli zaten, bi de biraz kosuyosun baska moblari cekiyosun. bu kombnasyon bende cok ise yaradi. full dps gidince oluyorum mesela, skiller genellikle armor agirlikli (magical weapon vs disinda) iyi itemlar dps ini duzeltiyor oldukca zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Abi olayın güzelliği o zaten ya, uğraşmak filan. Bitirip ne yapacaksınız inferno'yu 3 günde. İyi iyi zor olsun yavaştan geleyim ben de:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Item düşürsek gam yemeyeceğim full bufflıyım 3 gün kastım, kes babam kes her türlü elite kestik ama güzel bir drop alamadık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 pot'a disk eklenmesi işi çok zorlaştırmış =) bazen feci topuk yapmak gerekiyo =) disk'i hızlandıran bi özellik var mı itemlerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Diğer mesajdan pm yağıyor sizi exploiterlar sizi ssdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 baktım da sıkılırım ben onu yapmaktan ya. item manyağı olması lazım insanın onla uğraşması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Valla oyunu çip ediyor gerek yok sadece biri vermişti linki izledim 1 kere bile gidip bakmadım sonuçta birşeylere hızlıca ulaşmanızı sağlıyan birşey olduğu için oyunun ömrünü bayağı bi azaltacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 91% ve 133% magical find oynuyoruz adam gibi bişi düşmedi hala.hell bitmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 inferno inferno kastı , ben hellde devam ediyim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 onların orda ne işi var ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 orgrimmara boss cekmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ahahah güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Guard falan yokmu orda hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 lan diabloyu kesemiyom yaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 kafasinda kilise cani kirdim ibnenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 level sınırı 60 en iyi itemlar infernoda, inferno da bu kadar zor hatta iyi bir coop grubun yoksa imkansız olduğu sürece git gide ilgisini kaybeder insanlar bu oyuna. çok insandan duyuyorum sürekli ölmekten baydığını. bazıları yeni karakter oynamaya başladı vs. bir şeyler ters oyunda. özellikle combat sisteminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 herkezın oynamasına gerek yok, sevmiyip sıkılan bırakır nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bana uyar da kotick'e uymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar