Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo PvP No E-Sport For You

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

_Spartacus_ said:

Daha önce öyle bir şey yapmadıkları için şimdi de yapmayacaklar. SC2'de zaten başından beri e-sport olarak tasarladıklarını söylüyorlardı. Bunda da öyle bir amaçları olsa söylemeye çekinmezler, utanılacak bir şey değil e-sport olacak bir oyun tasarlamak.

raid dps yarışı oyunundan e-spor yapmaya kasan şirket hangisiydi?
Sosyal ağlarda paylaş

WoW'u yaparken hiçbir zaman "biz e-sport yapmayacağız" ya da "biz e-sport yapacağız" demediler ama. Sözünden dönme gibi bir durum yok yani. WoW'un popülaritesi inanılmaz ölçülere ulaştığı için rekabetçi olarak PvP oynamak isteyen takımlar da çıktı, bu nedenle PvP'yi dengelemeye çalıştılar. Baktılar olmadı, D3 de yapmayacaklarını baştan açıklıyorlar işte, bunda anlamayacak ne var?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sam said:

böyle derler, sonra gene "esport yaptık mehe mehe" diye sponsor olurlar turnuvalara. ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.

Diablo'ya auction house geldiyse, battleground da gelebilir. This is Blizzard, hic belli olmaz ne yapacagi bencede.

Her ne olursa olsun, yinede casual olarak d3 oynamak ve su yasli bedenimi eski dost didi ile rahatlatmak istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

SC2 var diye Diablo'nun competetive olmaması çok aptal mazeret.

Competition'ın herkesin unuttugu bir yanı var, çok eglenceli.

Kaybettiğin zaman birşey kaybettiğini hissetmeden kazanmanın bir anlamı yok cunku.

Bunu en sert WoW'da yaşadık, Arena gelene kadar PvP raiding'e dondu, millet Battleground'larda AFK yazıp, milyon HAX indirip bg'lerde takıldı.

Arena geldi, öfkeler, sinirler, zevk çıglıkları.

Lazım bu scale'de oyunlara competetive scene, kimse kusura bakmasın.

BLAST eglence arıyorsanız gidin bi Sonic falan oynayın, baya eglenceli. Bitirebilirseniz Pacman akarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Arena PvP başlasın en fazla 1 gün sonra "nerf", "op" lafları tüm forumları doldurunca, sınıflara denge adı altında PvE skillerimiz saçmasapan bir hal alacak diye çekiniyorum. Ki bunun olacağı da muhakkak. Blizz'den umutla sağlam bir duruş bekliyorum bu konuda. Tabii para herşeyi değiştirebilir, bu da bir gerçek...

WoW'da kaç senedir düzelemedi sınıf dengesi. Blizzard uğraşıyor da herkesi bir anda memnun edemiyorsun tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Her daim bir iki sınıf OP oluyor ama onları da dengelemek çok zor değil. Sadece ağlamalara aldırmayacaklar, fazla bufflanmış olanları kırpacaklar diğerlerine ellemeyecekler. Ama blizz bir sınıfı nerflediğinde diğerini buffluyor , kısır döngü hep..
Ayrıca pvp si olmayan bir oyunu niye oynıyayım bilmiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Sotto said:

Daha iyi bakma. D2'de de gayet zevkliydi dueller filan. Competitive PvP saçma bir olay bence oyun Starcraft filan olmadığı sürece açıkçası. Asıl zevk casual PvP'de:)..

Hurr, durr.

http://i.imgur.com/WUnDn.jpg

Valla anlamadım hocam kusura bakma. Bilmiyorum ne kadar oynadın Diablo 2'yi ama oynayan birçok insana sorsan eminim pvp'sinden de duelinden de oldukça zevk almıştır. Competitive PvP Diablo gibi bu kadar fazla skill/buildin olabileceği bir oyunda zaten imkansız ki Diablo'nun olayı o değil ki.
Garip garip buildler yapıp sadece "fun" için oynamak varken saçma saçma rating'lere, BG'lere gerek var mı. Dendiği gibi birbirinden bu kadar farklı olan class'ları dengelemeye çalışmak hem birçok skill'in kullanılmasını engeller, hem de farklılığı azaltır..
Emin ol çoğu MMO competitive PvP yerine daha çok fun'ı ortaya çıkartıp casual pvp sunsalar insanlar çok daha eğlenir. Bilgisayar oyunlarında maksat eğlenmek zaten, yoksa aldığın rank'in filan bir önemi olmasa gerek...
Her class'ın başarılı olabilmek için talent'larının kesin çizgilerle belirlendiği, 3 talen ağacı olan oyunda çoğunun competitive PvP'de kullanılmadığı WoW PvP'sini çok beğeniyorsan ona birşey diyemem tabii.
Ama her class'a yakın tarz ability'leri verip farklı isim vermek bana güzel gelmiyor açıkçası...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...