Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ücretsiz Karakter Transfer geliyor


Xenus

Öne çıkan mesajlar

said:
Arymono: When will character transfers be available for everybody?

Dallas Dickinson (Senior Producer, Live Services): We will be rolling out our Character Transfer Service in early summer. First we’ll have some targeted free transfers from/to specific servers, but that will be followed with a broader system where you can either take advantage of free promotional transfers to specific servers or paid transfers to the server of your choice. We know everyone has more questions about character transfer, and we’ll reveal more details closer to the launch date.


said:
DrakeAssaShin: What is being done to address low population servers?

Dallas: The Character Transfer Service, as mentioned above, will be offering free transfers from/to specific servers. This should allow the most motivated players to get onto a higher population server.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır oyun motoru transfere izin vermiyor diye bişey denilmedi. Elimizde character transferleri düzenleyebileceğimiz sistem yok denildi. Asia-Pacific serverları açılınca oyuncuları buraya aktardılar. Ama transferlerin hepsini manuel olarak yaptılar. Yani character transfer sistemi gibi birşey gelicek. Buna çalışıyorlar işte. Legacy ismi, level vs de sıkıntı çıkarıyor zaten. Gerçi önce bi cross server wz getirsinler insanlar oyundan soğuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

O zaman bu sefer adam gibi oturalım burda konuşalım, tüm guildler, dağılmayalım bir pvp bir pve serverında kim nerde istiyorsa toplaşırız abi, etrafta insan bulabilecek şekilde oynarız oyunu. Oynamak istiyorum lan serverda adam yok.


+1, hele bir detaylar belli olsun ona gore bi serverda toplanmaya calisalim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Anladıgım kadarıyla herkez populer serverlara yüklenmesin diye belli etaplarla belli server gruplarına açıcaklar. Biz Luka Sene de kalıcak gibiyiz ilk 1 hafta kim nereye gidiyor dagılım nasıl serverlarda görmek icin. Luka Sene büyük serverlardan biri haline gelebilir gibi boş yere nickler le legacy name leri kaybetmek istemiyoruz boşa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ee en kalabalık server feridun ben 4-5 gün beklemek zorunda mıyım onlara ne lan, neden ilk anda istediğim seçimi yapamıyorum ki?
Ayrıca zaten sıkıntı olan oyunda insanların olmadığıyken hangi aptal insanın en az population olan servera gideceğini düşünür?
Biz bu rage'e okumamak değil, insanların aptallığına inanamama olarak adlandırıyoruz Kevin kardeşim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

ABİİİİİİİİİİİİİİİİ FAIL

Sadece şu serverlara geçiş yapılabiliyor EU olarak:

--Europe--

Name Type Time Zone
Stereb CitiesPVEEurope
Eye of AshlanaePVEEurope
Phateem Halls of KnowledgePVEEurope
The Restoration ZonePVPEurope
The Shadow RunnerPVPEurope
Mecrosa OrderPVPEurope


when one facepalm is not enough to show your fucking fury...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...