Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta Weekend Server ISTAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende dünden sonra hiç problem çıkmadı ne zaman bassam giriyorum. connecting ekranı bile çıkmıyor tak diye giriyor. level 7 oldum pve'de level almak zor hakkaten öyle oyun başlarında çat çut level vermiyor. WvW'a girmedim manyak fps düşecek diye çok da merak etmiyorum açıkcası şu an için. personal story'i yapıyorum ev versin diye.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Evet public questleri yapabiliyorsun tekrardan. Ben öyle kastım şahsen. 1lvl altında olsamda main questlere girdim ama git gide zorlaşmaya başaladı :)

Edit: WvW bulamadım ki sadece PvP var.

mists'e git. orda portal var.

ordan girince DAoC'a ışınlanıyosun eheh
Mesaj tarihi:
Login olmaya çalışıyorum, ilk ekrana geliyorum Log In dediğimde oyun masaüstüne atıp corrupt hatası veriyor, send error report to ArenaNet butonu var sağ altta hatta, karakter ekranım saçma sapan geliyor. Ne olduda corrupt oldu şimdi off yaaa...
Mesaj tarihi:
grafik ayarlarını en yükseğe çektim dün oyuna ilk girdiğimde, hiç lag olmadı. yani olduğu zamanlarda da genel spike giriyordu server'a.

fps de iyi baya bende. makina yeni ama benim.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

lol, uyandım, gw2'yi açtım, ilk denemede login ekranını geçtim, play'e bastım ve girdim. pis fakirler sizi hahah

lol sanki biz farklı bir şey yaşadık.. fakir sercan.
Mesaj tarihi:
We are currently optimizing Guild Wars 2, making ongoing improvements to the game’s frame rate. Presently, the game is CPU-bound on most high-end systems, so lowering graphics settings or upgrading your video card may not have a large impact on performance.
Mesaj tarihi:
Birde su kombatını görebilsem. Yalnız elemantalist durduğu yere göre buff alıyor suyun içinde skillerin olduğu yerde suya geç diye su efekti çıkıyor alev içinde alev.
Mesaj tarihi:
nasıl oyun söleyin fikirlerinizi detaylı madem bu kadar kiş igirdi betaya

optimizasyon, fps ıvır zvıır teknik şeyler dışında ama onlar geçer

gameplayden bahsediyorum
  • Yeni Oluştur...