Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kitabı ödünç verirken yanında eldiven başparmağı da ver GERGE
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 döverken adam lazımsa tel no var gerge sende.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bi düz yalıyorum bide ters çevirip yalıyorum mmmmmm
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben okurken kitabın ebesini belliyorum. ortasını kırıyorum, sayfaları katlıyorum, yalıyorum atıyorum tutuyorum, eskitiyorum kitabı, öyle tadı çıkıyo
thecure Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 iş yerinde bir çok sayfa arasından birşeyler ararken post-itlerin yapışkanlı taraflarını kullanıyorum. kitaplarını post-it lerle beraber verebilirsin:)
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Abi kütüphaneden kitap aldığımda bazılarında bildiğin okuyan elemanın önsöz yazdığını görüyorum. Özellikle dinle ilgili kitaplarda, Türkler nasıl müslüman oldu kitaplarında okuyan dallama ilk sayfaya haşa bunlar siyonistlerin oyunları tarzı yazılar yazmıi oluyor ilk sayfaya. Özenle yavaş yavaş siliyorum. Yolda görsem ağzını burnunu patlatırım böyle dingillerin.
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 elini yalayarak kitabın sayfasını çevirmek nesli tükenmekte olan erosmus takarus adlı hayvanın cinsel tahrik yöntemidir.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 alt çizmek daha fena ya. ulan dingil hadi kendi kitabın olsa vurgu yapıyorsun kendince diyeyim de, o kütüphane kitaplarındaki cümle arası aforizmalarından ne istiyorsun. sanki hayatın anlamını çözdü pezevenk de altını çiziyor. bakbakbak.
thecure Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yıl 2012 hala kütüphaneden aldığı kitaba yazan,çizen, zarar verenler mi var? bir de bunlar sokaktaki boş adam da değil yani baya kitap almış okumuş, amacı olan insanlar.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Valla benim kolleksiyonun da bazı sayılarının sayfaları yapış yapış, yapanı bi bulsam bende ona yapıştıracam.
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bunun başına gelme sıklığı nedir GERGE? :) Öyle bi yoğunluk aldım ki, ev meclislerinde misafirlere çay kahve değil de Kitap ikram ediyormuşsun gibi evdeki kütüphaneni kullanmak için seni kullanan arkadaşlar mı bunlar nası bi güruh çok acayip bi de ders kitabı da değil sanat kıtabı :D neyse şaka tabii ki, evet çok rahatsız edici
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İspanya'da bir kadın, iş ortağını öldürüp sonra da "tecavüz edilerek öldürüldü" süsü vermek ağzına sperm sürdü http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1082472&CategoryID=79
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kesinlikle yalamadan çeviremem.. Çünkü elimin kitabın sayfasına temas ettiği anda uyguladığım basınçtan sonraki sürtünme hissi tüylerimi diken diken yapıyor.Tıpkı tırnağın duvarı çizme anındaki his gibi...
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 öyle bi anlattın ki ben de huylandım abi, ki hiç huylanmam normalde sdfh
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kitap benimse anasını bile bellerim onun. not alırım, formül çıkartırım kenarına, 2-3farklı gazlı kalemle çizerim orasını burasını. post itler yapıştırırım vs. sayfayı açtığımda hangi formül nereden gelmiş, hangi kısımları önemliymiş vs anlayacak kitaba kim bakarsa baksın. hmm bu kırmızı işaretli formül 2sayfa önceki kırmızı işaretli denklemden geliyor diyecek kitabı ilk kez gören bile. ha normal kitap ise -uyduruk hikaye kitabı tarih etc gibi uyduruk şeyler işte- o kitabım kapağı eğrilmemişse, sayfalarıfalan az yıpranmamışsa o kitaplar süslüktür demektir. kitap az hasar görecek arkadaş. hatta çok hasar görmüşse daimi okunuyor denilebilecek
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 açık kitabın arasından üzüm, zeytin yemişliğim var.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Panik yapmayın tükmük kuruyor, ama geçen benim kitabın birine istemeden şarap döküldü : kitap entellikten yarılacak nerdeyse.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 abi ahaha ne sacma takıntı lan bu adam napsın yanında bu eskiden devlet dairelerinde olan nemli turuncu süngerdenmi tasısın dogal nemlendirici dili varken
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Nemlendirmeye ne gerek var?
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sus ve yalamaya- pardon okumaya devam et : off iğrenç kendimden tiksindim bu espri nedeniyle
scorch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Elleri kadife gibi olanlar çeviremez sayfayı terli eller çevirir problemsiz
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Orta parmağımı yalarım bu konuda Geçenlerde ellerim pis ve o an fotokopi çekeceğim. Sayfaları ayıramadığımdan makinadan 3 sayfa birden geçiyor ve fark edemediğimden. Fark ettiğimde ise orta parmağımı yalayıp düzgünce fotokopa çektim
Öne çıkan mesajlar