Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 King Oliver diyorum ben. (1920'ler ve 30'lar) Yeri ayrıdır. Çünkü Tom&Jerry :P Acayip bi kulak aşinalığı oluşmuş küçükken 1000 defa izleyince (Yeni Tom&Jerry'ler değil, 50'lerde 60'larda yapılan seri). Sonradan araştırıp buldum adamı, süper Bi tane koyayım da eğer siz de çok seviyoduysanız ama bulamamışsaydınızimiş bi işe yarasın http://www.youtube.com/watch?v=j_WbQYdQty0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 DynamicK said: patide hesap acsalar muzik bolumunden banlerdik. hatta garbage dan dahi banlerdik be, o derece.. ben bölumumun önunden gecirtmem bunlari beyau, kafalarina lunapark firlatirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 "youtube yorumu" said: jazz 400 satıyorsa, sen 10000 sattığın için jazz'dan iyi müzik yapıyorsan, demek ki serdar ortaç da 1000000 sattığı için senden çok çok çok daha iyi müzik yapıyor. sagocum demek ki sen sıçmıssın be kardeşim. http://jaypgreene.files.wordpress.com/2010/10/finishhim.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Osie16 said: Haftanın yemini atmışm millet coşmuş ahahahaha yıl 2012 hala yemlemeye gelenler var dfghj ayar ustune ayar yedikten sonra ben zaten kuyuyuya tas atmisim demek.. so 90's/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 düşene vurmaya geldim http://www.youtube.com/watch?v=DHP--VUBH0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Osie16 said: Haftanın yemini atmışm millet coşmuş ahahahaha yıl 2012 hala yemlemeye gelenler var dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 resim çok iyi,özellikle moba oyunlarında aptalca iş yapan herkes hemen troll ayağına yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 reyou said: "youtube yorumu" said: jazz 400 satıyorsa, sen 10000 sattığın için jazz'dan iyi müzik yapıyorsan, demek ki serdar ortaç da 1000000 sattığı için senden çok çok çok daha iyi müzik yapıyor. sagocum demek ki sen sıçmıssın be kardeşim. http://jaypgreene.files.wordpress.com/2010/10/finishhim.png aehfuawehauıwfh şuna iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 "what a wonderfull world" diyen louis armstrong'da beni mahvedior, bildiğin korkutuyor. yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 louis armstrong diyince şu favorim: http://www.youtube.com/watch?v=9Scd9WGDZog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 umad broaahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Disappear said: Osie16 said: Haftanın yemini atmışm millet coşmuş ahahahaha yıl 2012 hala yemlemeye gelenler var dfghj resim wunderschön imis B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Korax said: ahahahah sukru seviyorum seni B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 en iyi çözüm bu olacak galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 olm bunu şimdi izledim, nası bi mallık bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kim bunlar lan ahaha gerizekalılar Hangi kanal bu sokaktan şarkıcı toplayıp ağırladıkları bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sagopayı sırf cübbelinin dizinde oturdu diye beğendiğini söyleyen şakirtler gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bigün sen de robert de niro ağır saçmalıyo, al paçinonun o tripleri mahvediyo beni diye çıkarsın sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 topik sayesinde jazz dinlemeye başladım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 başlığı görünce cazı çok seven, caz dinlerken kendinden geçen biri söylemiş sandım. meğersem "mahvediyor" gerçek anlamında kullanılmış. ne bekliyordum, ne çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şu tiplere bakar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mal said: radyo 3 ü açın hemen geceyi hisettiren müzikler çalıyor ımmmmm şu kokuşmuş viranemde badanalı ellerim ve delik çoraplarımla kah ispanyol bahçelerinde kah bır fransız mehtabında ne muhteşem bir gece ımmmmm gene başladı açın radyoyu. bu sefer fransız ispanyol çalmıyor tarz değiştirmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Radyo 3 her telden çalar abi. İstanbulda 88.2 frekansı bu arada bilmeyenler için. Müziği çalar, eğer önemsenecek bişeylerse çalınanlar ne olduğunu anlatır, hikayesi falan olur sanatçıların hep. Blues - caz bi yana rock, pop, hip hop, klasik vs. her türlü müzik oluyo. Hatta Muvaffak Falay isimli bir sanatçımız varmış, adam 80 küsur yaşında onu konuk etmişlerdi bi programda geçen haftalardan birinde. Miles Davis ile falan çalmış adam. İzmir Bornova'lı. Böyle insanlar çıkıyomuş bu halktan bir zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ahuahuah http://www.haberturk.com/gundem/haber/861303-unlu-rapci-gozaltina-alindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 caz'a blues'a laf etmeyecektin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar