Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Rasmon said: ben yardımcı olurum akşam :) dün normal crusader yaptım. bu akşam sezon için yardımcı olursan süper olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sezon bittiğinde karakterler non season olarak devam edecek. oldu ameke itemleri falan silsinler de battle.net sunucularına sabah akşam bombardıman yaparız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 itemlar, gold, xp silinmiyor karakterin kendi uçuyor diye biliyorum. biri kesinlik kazandırsa ya şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 karakterler non-season a taşınıyor bankadaki itemler de mail olarak geliyor karaktere istediğini alıp bankana koyarsın istemediğini destroy edersin. Xp de non seasonstaki xp ne ekleniyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hmmmmmm. o zaman çift olan karakterlerin birer tanesini uçurucas daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Haunt build ile 400k hp fsalan oluyor ama abi rangeler çok can yakıyor yahu...Bir yerde hatamı yapıyoruz.Build klasik olan fearlı vs.. rangelerin arasına girene kadar mokokoluyorlar bazen hasta oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Iki gundur WD oynuyorum. WD oyun saati 40'a ulasmis. T6 rift yaparken asagidaki linkteki SMK dustu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yigit-6705/hero/27117083 Duydum ki bazilariniz dusmesi icin aylarca oynamissiniz... (:P). Ilk hali: Reroll sonrasi: WD oynama suresi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 hala düşmeyenlerimiz var. gider misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 707 saatim olmuş WD ile. Sırf bi' tane SMk görebilmek için giriyorum artık neredeyse, inat ettim dicem ama yıldım neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o kadar olmasa da bi 400+ bende var. pes edeli 100 saat olmuştur sdfds. tiklandian da aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bana da dusmuyor diye girecektim ama 700 saat 400 saat falan gorunce yemedi. pardon abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 323 saatim varmış benim WDde. Bana da düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 gençler, şöyle bir wd var http://eu.battle.net/d3/en/profile/QAOS-1868/hero/1146936 bunu aynı itemların daha iyi statlısını bulmak dışında nasıl daha geliştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kafalıkdaki gem i değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Abi silahı değiştir, ya rhenho flayer kullan, hem daha iyi proclatıyor hem de rain of toads yerine addling toads kullanıyorsun crowd control coşturuyor. Ya da starmetal, malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 boynundakini de chc yerine socket yap gem kullan orada da. oyunlara muhtemelen zaten dh'lerle falan giriyorsun public'te ve doğal olarak herkes sürekli slow yiyor. bane of the trapped o yüzde 10 chc den bile fazla dmg bonusu verir sheet'e yansımasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Tori said: Abi silahı değiştir, ya rhenho flayer kullan, hem daha iyi proclatıyor hem de rain of toads yerine addling toads kullanıyorsun crowd control coşturuyor. Ya da starmetal, malum. silahı değişmeye çalışıyorum ama düşmüyor bir türlü. her set itemtan en az 5'er kere düştü, ekstradan 3 witch doctor donatacak kadar item birikti. ama ne starmetal ne de flayer bir kere bile düşmedi. kadala ilk değiştiğinde, "oh oh ne güzel bolca rare item düşüyor" demiştim. o mask of jeram ve tasker and theo da ilk gün içinde kadala'dan gelen itemlar olmuştu. ondan beridik 1h weapon kasıyorum, ama ne riftlerden ne de kadaladan gelmiyor. %35 gem'i de onun için taktım ama şansı pek arttırmadı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 senin burda ne isin var bone oyungezer baydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 güzel bir tank buildi biliyor musunzu ya? bir de pet itemlarını düşürene kadar tank oynamak mantıklı mı? veya tersini mi yapmalı tank'ta craft item çok olduğundan item düşürmek daha kolaydır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Jade seti yeni patch'le süper oldu. Haunt 470/550 milyon arası critliyor bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sezon3'te wd solo iyi midir ya ben pek grupla giremiyorum iş güç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 harcore'da wd oynuyorum ben güzel baya tüküre tüküre gidiyorum. p 200 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 yav ayıp vatandaş kukrinin resmini paylaşıyor :) sadece kukri için 110 000 şard 400 saat oldu hala yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 in-geom ve atağa cd azaltan yüzük yetiyor 35-40 speedriftler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/64798560 Şimdilik böyle birşey yaptım fena değil gibi ama şu hell bilmem ne seti tamamlanınca ona geçeceğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar