Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bu adamın canı nasıl bitmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 life steal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 wd nin tüm itemları geri satıyorum oh rahat ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Borlach said: life steal? İyi de ölümsüz gibi takılıyor. Ne kadar life steal olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 %3 life steal bi item varsa yetiyor da artiyor ayilar en kotu 300 k critler bunun icinde 1000 dps ustu manajuma dagger isini gorur sockets'li pahali olur diger turlu 5 m den baslar fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 iyi vuruyo eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 asya serverında bi wd var bende , daha yeni 60+10 oldu ama itemlerimi aldım sayılır. Fikirlerinizi soracam ama link nerden gösterebilirim bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi nasıl link verildiği burada yazıyor d3 profiline link vermek - resimli anlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 gelmiş geçmiş en iyi oyun olabilecekken içine ettiler malesef şu oyunun. O kadar çok rpg ihtiyacı varki piyasanın bir ağız tadıyla oynayamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Expansiondan umutluyum ben ya. LoDsuz diablo 2 de gayet dulldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Gelmiş geçmiş olur muydu bilemem ama Blizzard kendi ayağına sıktı D3'te. Düzeltmeye çalışıyorlar elbette, expansion ile de ayağa kalkabilir. AH ve RMAH temel sorundu hep. Yoksa Blizzard yerine aynı oyunu sallıyorum Ubisoft "Tiaplo" diye çıkarsaydı, çok çok iyi yorumlar alırdı. Biraz tabii 12 senenin beklentisi, D2 gibi -biraz overrated- bir efsanenin halefi olması falan hassaslaştırdı bu oyuna karşı herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ya şu oyunu beklediğim kadar hiç bir oyunu beklememişimdir, 15 mayıs sabahı gidip dükkan önüne beklemeler falan. ve o sonraki 1-2 ay boyunca hissettiğim hayal kırıklığı... yazık. Wizard'dan WD'ye dönüp biraz rahatlamıştım gerçi ama sonra o da monotona bağladı. Tek iyi şey RMAH'dan iyi sayılabilecek para kazandım. bitek buna tutunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Problem RMAH değil bence isteyen satsın alsında, günlerini veriyorsun oyuna abidik gubidik itemlar atıyor arkadaş bu kadar alakasız item olurmu, D2 de itemlar çok mantıklıydı bunda RMAH için aşırı kısılmış durumda o yüzdende insanları farm manyağına dönüştürüyor, Eklentiyle Boss Run ları artırmalılar Boss kesmek farmdan daha eğlenceli. Birde WD cidden çok tekdüze 1-2 Build var oynayacağın başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 oktayca said: bunda RMAH için aşırı kısılmış durumda o yüzdende insanları farm manyağına oktayca said: Problem RMAH değil Problem RMAH mı değil mi? Oyunlarda P2W microtransactionlar olduğu sürece sistem oyuncuyu daima o tarafa yönlendirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bence sorun değil, AH olması gayet büyükde bir + ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Peki RMAH için itemizationın ve difficulty curve ün içine edilmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 onda hemfikiriz ama aynen senin dediğin gibi itemizasyon ve oyun zorluğuna dokunmadan adam gibi bıraksalardı ve yinede RMAH olsaydı olurdu diyorum ben, RMAH o yüzden sorun değil benim için sorun oyun dinamiğinde ve şirketin başındaki adamın açlığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ama işte hem öyle hem böyle olmuyor. RMAH tek başına batırdı koca oyunu. Axe'in bahsettiği tüm oyun omurgası maalesef RMAH'a endeksli. Tüm omurga diyorum çünkü genre'ın (arpg/hn's) asıl olayı item ve looting. Dolayısı ile D3 item çöplüğü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ya bu WD ile mp10da nasıl hayatta kalıyorsunuz? 70k hp var hemen hemen ölüyorum çünkü armor çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 MP10 WD hayal zaten yapıyorum diyen eşşek gibi para harcayıp deli gibide elit kesmek için zaman harcıyordur. Yani bir wizard bir barbar gibi olmuyorsun malesef, ölüyorsan bi kaç kaçma skilini alman lazım adlarını unuttum biri soul harvest sanırım diğeride ölmeden 1 kere daha ölme şansı veren pasive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ben 1b ye yaptım bi wd. barbarımdan hemen hemen 2 kat daha hızlı mp10 farmlıyorum. üstelik barbarımın craftları daha iyiydi henüz düzgün craft yapamadım doktoruma. elitleri de barbarımla sojla kestiğimden daha çabuk kesiyorum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rasmon-2147/hero/31261250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 skorn kullanma işine karar veremiyorum ya. life stealın 2 katına çıkması güzel ama offhand'leri çok falza damage stat veriyor o yüzden one hand + mojo takılıyorum. deli gibi damage vuruyorum zaten eğer ölmezsem direk kesiyorum ama dediğim gibi esas mesele 1 saniye takılırsam direk ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 armory varsa yorum yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 aganim ve lotar iyi oluyo gibi sanki, support veya semi carry durumuna göre bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 kardeş çok yanlış gelmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar