Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Gelmiş geçmiş olur muydu bilemem ama Blizzard kendi ayağına sıktı D3'te. Düzeltmeye çalışıyorlar elbette, expansion ile de ayağa kalkabilir. AH ve RMAH temel sorundu hep. Yoksa Blizzard yerine aynı oyunu sallıyorum Ubisoft "Tiaplo" diye çıkarsaydı, çok çok iyi yorumlar alırdı. Biraz tabii 12 senenin beklentisi, D2 gibi -biraz overrated- bir efsanenin halefi olması falan hassaslaştırdı bu oyuna karşı herkesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ya şu oyunu beklediğim kadar hiç bir oyunu beklememişimdir, 15 mayıs sabahı gidip dükkan önüne beklemeler falan.

ve o sonraki 1-2 ay boyunca hissettiğim hayal kırıklığı...

yazık.

Wizard'dan WD'ye dönüp biraz rahatlamıştım gerçi ama sonra o da monotona bağladı. Tek iyi şey RMAH'dan iyi sayılabilecek para kazandım. bitek buna tutunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Problem RMAH değil bence isteyen satsın alsında, günlerini veriyorsun oyuna abidik gubidik itemlar atıyor arkadaş bu kadar alakasız item olurmu, D2 de itemlar çok mantıklıydı bunda RMAH için aşırı kısılmış durumda o yüzdende insanları farm manyağına dönüştürüyor,

Eklentiyle Boss Run ları artırmalılar Boss kesmek farmdan daha eğlenceli.

Birde WD cidden çok tekdüze 1-2 Build var oynayacağın başka yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
MP10 WD hayal zaten yapıyorum diyen eşşek gibi para harcayıp deli gibide elit kesmek için zaman harcıyordur.

Yani bir wizard bir barbar gibi olmuyorsun malesef, ölüyorsan bi kaç kaçma skilini alman lazım adlarını unuttum biri soul harvest sanırım diğeride ölmeden 1 kere daha ölme şansı veren pasive.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1b ye yaptım bi wd. barbarımdan hemen hemen 2 kat daha hızlı mp10 farmlıyorum. üstelik barbarımın craftları daha iyiydi henüz düzgün craft yapamadım doktoruma.

elitleri de barbarımla sojla kestiğimden daha çabuk kesiyorum.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rasmon-2147/hero/31261250
Sosyal ağlarda paylaş

skorn kullanma işine karar veremiyorum ya. life stealın 2 katına çıkması güzel ama offhand'leri çok falza damage stat veriyor o yüzden one hand + mojo takılıyorum.

deli gibi damage vuruyorum zaten eğer ölmezsem direk kesiyorum ama dediğim gibi esas mesele 1 saniye takılırsam direk ölüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...