Regalya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Bizimkiler disintigrate ve meteora döndü SoH olanlar barbara çevirdi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anatoly-2917/hero/35720761 3 apoc var tal rasha set 2 arcane power per second arcane arttırsan pasifi de kapattım. %10 reduction var işte sadece rift boslarda act boslarında bitiyor AP o kadar da olsun sağda solda koşturuyon o ara ama torrent çok sarmıyo bakalım değiştirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Bence Elemental exposure'u değiştir silahta Arcane %5 den fazla etkisi olmaz gibi beldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 her elemental var benim build'de neden kapatayım. silah da daha iyisi çıkmadı. sun keeper var %22 elite dmg fakat 1.20 hızı torrent zaten yavaş o yüzden iki saat cast etmesin diye kaldırdım bakalım düşse birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mirrorball'a ilk nerf bekledigimden de erken geldi. Ekstra atilan magic missile'larin APOC, LOH ya da Thunderfury gibi procu olan weaponlari proclatmalari engellendi. Hayirlisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Fire wiz'de inanılmaz bi sinerji var yalnız, herşey birbirini tamamlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Aman abi fire'ı çok övmeyelim de onu da nerflemesinler sdfkşj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 %19 cold dmg artışı için, %10 crit chanceden vazgeçmeye değer mi ? şu an%56 crit change ve %400 crit dmg ile gidiyorum, mirrorball var 3 tane glacila spikelı MM atıyorum, zaten %29 gibi cold dmg bonusum var. Diğer 19 u almak için %10 critten vazgeçmem gerek. Ufak bir hesap yaptım mantıklı geliyor cold dmg almak, frozen orb sallıyorum birde ama onun yerime meteor almayı düşünmüyorum şu sğouk hasarı veren rune le beraber meteor daha makul Frozen orbdan. Fire neden gitmiyorsun diyene, çünkü cold bonuslarım daha iyi fire bonusu veren itemlar yapmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 değmez kesinlikle, crit 50'nin altına düşmemeli kesinlikle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Conflag damage i target uzerinde 1 tane olabiliyor kac fire wiz olursa olsun ilk missile atan uzerine stackleniyor vanilladaki ignite munching ayni. Suan kafalik veya bot alabilirsem firebird 6 set 80 fire 50 elite olucak reforge ile de skill bonus zorlarim. Fakat wand of woh sart oldu mirrorball proc fixden sonra tf guldurmuyor eskisi gibi, yine de spec icin bis sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Bugün 1600 civarı shard bastım andariel cıksın diye, 12 tane helm çıktı legendary 1 tane andariel çıkmadı... Arada komple arcane spec gearı topladım, şu ward bilmemne amuletli, wep.li vs. Hatta 2 de stone of jordan düştü 28 ve 30 elite dmg'lı... Ama andariel düşmedi. 14 saat oynadım lan :( En son üniversitenin artık döneminde arenada rank kasarken bu kadar PC'de oyun oynamıştım meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Reaper's Fear bunun için tüm senaryoyu normal zorlukta da yapsak malthaeli kesin düşüyor mu %100? Tormenti vs var mı zorunluluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yekeyeke said: Reaper's Fear bunun için tüm senaryoyu normal zorlukta da yapsak malthaeli kesin düşüyor mu %100? Tormenti vs var mı zorunluluk? Reaper's fear fixlendi, istediginiz zorlukta malthaeli gidip ard arda keserek dusurebilirsiniz. Sifirdan karakter kasmaya artik gerek yok. Soruya cevap olarak normal zorlukta yapsanda malthael ilk kesisinde sure drop atar, ama bunun reapers fear olacaginin herhangi bir garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 deadwoll said: Bugün 1600 civarı shard bastım andariel cıksın diye, 12 tane helm çıktı legendary 1 tane andariel çıkmadı... Arada komple arcane spec gearı topladım, şu ward bilmemne amuletli, wep.li vs. Hatta 2 de stone of jordan düştü 28 ve 30 elite dmg'lı... Ama andariel düşmedi. 14 saat oynadım lan :( En son üniversitenin artık döneminde arenada rank kasarken bu kadar PC'de oyun oynamıştım meh abi, barbar arkadaş 300 shard ile 5 tane andariel aldı. wizardlara wizard hat geyiğinden dolayı andariel düşmesi bayaa düşük bi ihtimal sanki, ne bileyim. ona inandım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 lol o helm düştü bana salak bir mobdan. bir de güzel reroll geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Remon-2763/hero/5428372 Benim char buda ne yapsam bilemiyorum. Reforge edicek matımda yok bu arada en son orba electrocute çikartayım diye bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/37908528 Magefist düşünce ve %15 fire dmg li braecer buldum bir tane statlarıda güzel. Mirroballda olunca fire a döndüm. Colddan sonra dmg artışı bariz fark edilir oldu. Şu an üstümdeki tüm buflarr açık, 1,06 M dps, 6 m küsür thoughness ve %33 fire dmg, % 13 Magic missile dmg ve %11 meteor dmg var. Cindercoat vs diğer fire dmg veren item peşine düşdüm bende :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Gangren said: Fire wiz'de inanılmaz bi sinerji var yalnız, herşey birbirini tamamlıyor. Link verirmisin üst başına, buildine bkayım bir ? Bende mirrorball confg gidiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gangren-2622/hero/23420558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ben andariel de düşürdüm, gerçi cold dmg. düştü ama onun dışında fire gearı bitti. Artık biraz crusader'la takılcam. Sıkıldım zaten op olmaktan sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Gangren said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gangren-2622/hero/23420558 şu silahtan 2 tane çıkardım bi seninki gibi çıkmadı, bende olsa archonla torment 5 dönücem direk. bana da gitti set source düştü 20% fire damage veren off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 gangren le aynı buildi oynuyormuşuz. aklımda arcane wiz yapmak vardı 70 e kasarken. ilk loot çat diye fire dmg andariel atınca oyun, fire a yöneldik :) animation cancel wave of force inanılmaz zevkli. fire ın tek kötü yanı az arcane spender ı olması heralde.. http://eu.battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Silah olarak Devastator craft edersek 150% fire dmg'a ulaşabiliyorsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 cdr archon yapiyorum, teleport'la oynamasi cok keyifli. vyr's set'i de tamamlarsam super olcak (: http://eu.battle.net/d3/en/profile/civicuva-2188/hero/729405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 takılara cdr koymaya gözüm yemiyor ya damage çok düşüyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar